Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Én csak a magyar-bolgár barátságost szerettem volna nézni a GyusziTV-n, ez volt a rejtett reklám. Nem rossz az oldal, de a net elég gyatra nálam, mással nem is álltam volna neki. Az explorer lassú, a mozilla meg azonnal omlik...nálam.
Eddig a chrom bírta. A gond, hogy annyi mocskos lejátszót akar futtatni, hogy minden megzavarodik. Valami flowplayert ajálngat, stb, de mindent fog MSE...
Ha tudtok valami programot, amivel tudnék sávszélességet "lopni" azt köszönném. -
Prison85
senior tag
válasz
ssolitude #5395 üzenetére
Speedfire: dolgozom az ügyön, de lassan hátrébb vagyok, mint ahonnan kezdtem. Most egy óráig szenvedtem, mire sikerült kikeverednem a 640x480-as felbontásból.
Ha holnapig nem találok megoldást a tápra, akkor megy fel PH-ra. Már belekeveredtem a Driverekbe is. Persze a gyártó oldalán semmi...
-
zsigee
aktív tag
"Az alábbi Plugin összeomlott:Shockwave Flash"
Chrome, méghogy nem lehet besz@ratni... -
Prison85
senior tag
Eltévesztettem a korábbi táp linkjét. Ezt néztem:TX650M. +12V / 54A / 648W Nem nagyon találtam jobbat ebben az árban (vagy hasonlót olcsóbban)
-
Prison85
senior tag
válasz
cellpeti #5388 üzenetére
Jól sikerül eladni a 460-at, a többit meg összespórolgattam. Ez a táp csere nem volt belekalkulálva, de már vázoltam a helyzetet a páromnak. Új táp esetén bukó a harisnyázás is, pedig már alakult a rendszer [kép]
Speeedfire: az a baj, hogy el sem indul a VGA. Eszközkezelőben 43-as hibakódot ír az 560TI hibaüzenetét megnyitva, nVidia control panel pedig nem indul, mert nincs nVidia GPU-val szerelt eszköz a gépben.
Megpróbálok két molex-et egyesíteni átalakítóval, hátha jutok valamire. Köszi a tippet!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Prison85 #5387 üzenetére
Lehet nem is kell cserélned a tápot...
Ezt írja a 650-es cikk:Érdekes számok szerepelnek a tápok hasán lévő paramétertáblán. Már a korábbi Corsairek is egyesíteni tudták szétbontott 12 voltos részlegüket – mely valójában egy tőről fakad – de most már ezzel sem fáradtak, hanem szépen egyben hagyták. Ennek brutálisan magas – a TX650-nél 52 amperes, a TX750-nél 60 amperes – áramerősségi érték lett az eredménye.
Tehát akkor elvileg az 520-asban is lehet egyesíteni valahogy...18*3A meg elég. Más kérdés, hogy az ajánlott 550W, de minőségi tápnál ez nem releváns.
Meg kell rajtani orthossal meg szőrős fánkkal a gépet és akkor kiderül. Ha lekapcsol a táp akkor csere, ha nem akkor maradhat. Ha nagyon süvít a venti akkor is célszerű cserélni. -
Prison85
senior tag
Kinéztem egyet, de nem vagyok e téren képben így kikérném a véleményeteket (tápos topik úgy tűnik döglött és, ha az ember a számokat is felhozza, akkor a legtöbben csak lapulnak).
Tehát a mostani tápom ez lenne: HX520
Nem tudom jól veszem-e ki a plakettről, hogy ez a 12V-os ágon max 18A -t képes leadni? Nekem minimum 38 kellAmit kinéztem így elsőre: Corsair TX650
Ha minden igaz, akkor ez a 12-es ágon már 52A -t tud.Javítsatok ki, ha tévednék vagy ha rossz számokat nézek
cellpeti: 73k
-
Prison85
senior tag
válasz
cellpeti #5384 üzenetére
Próbáltam, nem sikerült rendesen kipucolni a registry-t sem. Amúgy is érett már az újrarakás ezért nem is vacilláltam.
Speeedfire: valóban necces. Nézelődöm, hogy mi tudja teljesíteni ami belefér az anyagi keretbe.
A HX520-ért vajon mennyit lehetne elkérni (dobozában, corsair zacsijával együtt, amiben ott lapulnak a kábelek)?
-
-
Prison85
senior tag
válasz
cellpeti #5380 üzenetére
ASUS GTX 560TI 448, de most egy darabig nem tudom használni. Az alaplapom tegnap bemondta az unalmast, amikor átállítottam BIOS-ban a boot sorrendet, hogy újrarakjam a rendszert, mert a régi nV driverek bekavartak játék alatt. Azóta se kép se hang, most cserelapot használok, de letilt a VGA. A hétvégi WAR-t is a csajom gépén fogom tolni, addig viszont nincs gyakorlás sem
A kártya dobozán ez olvasható:
A minimum 550W system power supply (with 12V current rating of 38A)
Elképzelhető, hogy ezt nem tudja teljesíteni a HX520?
Szerk:
kölcsöntápot remélem tudok szerezni, hogy kipróbáljam mi is a probléma. Ha netán tényleg ez a gond, akkor tudnátok valamit ajánlani 30k -ig (moduláris) -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #5379 üzenetére
konkretan nem, Speedfire, csak az remlik, hogy Nvidia CUDA kompatibilis. ATI-ban nem vagyok bisztos. MC FAQ-ja mit ir?
-
Prison85
senior tag
Sziasztok! Valakinek van eladó 600W körenyéki minőségi moduláris tápegysége eladósoron? Egyenlőre csak puhatolózom. Úgy fest kevés a HX520 az új kártyámnak.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #5365 üzenetére
Nem értem mit foglalkozol h hangos a táp, belövök 1 kis lövöldözős játékot adok neki hangerőt és nem is hallom már a tápot
-
Jazzos
őstag
-
BeerBier
senior tag
Tisztelt Hölgyek,Urak!
Igaz-e a hír,miszerint a győri vasútállomáson bkv jegyet is lehet vásárolni?
-
válasz
Speeedfire #5363 üzenetére
Corsair VX, CX, TX
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #5371 üzenetére
ha épp kifogod olyan 13-15kért is szoktak lenni nagyon jók.
-
cellpeti
nagyúr
jókat szoktak árulni garival itt a hardveraprón is
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #5367 üzenetére
Halkságról volt szó, ezen nem pörög a venti ha nincs terhelés, ergo halk. És 1,5 éve volt egy iylen kb 35k. Jó alternatíva lehet, mert van benne kraft és halk is, és nincs enermax árban
-
Coyot
őstag
válasz
Enermax ami nekem nagyon bejött és tényleg nulla hangja: az 5éves 400W os moduláris(nemtudom a típust)
Vagy egy 850W nem tudom már milyen cég matricázta fel,de seasonicbelsős cucc, ami ha nincs 500W terhelés leállítja a ventillátort.
-
ssolitude
őstag
válasz
Ez recommended 414 wattot számolt.
20k körül már van csendes, jó táp. A többi vakítás szerintem. -
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #5361 üzenetére
Igazad van, nem nagyobbra, HALKABBRA. (Bár nagyobb is.)
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Nem 100%, de keresek egy normális tápot, HKC-USP5550 helyett. Öcsém gépébe kipurcant, de úgy néz ki, minden más megmaradt. Valami gagyi táppal sikerült kipróbálnia. Ha valakinek lenne stabil tápja, és garantálja is, hogy jó, akkor esélyes, hogy 7végén átvenném a tápot. Kérnék árat is. Sajnos nem tudom biztosra mondani, mert Ő Győrtől 100km-re lakik, stb. Gondolom érthető azért.Jazzos: Dell ügyben valami fejlemény?
Üdv.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
stairmaster #5357 üzenetére
nekem van 2GB-os, a MicroSD jó, csak az adapter nem
-
stairmaster
tag
Valakinek van eladó olcsón MicroSD kártyája? (min. 2gb)
-
Dorien
veterán
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #5343 üzenetére
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Speeedfire #5343 üzenetére
Milyen ruha? Zizi kell hozzá meg a Ziggy
+Néhány hónap nóhajmosás -
válasz
Speeedfire #5332 üzenetére
De a miller az én vagyok!
-
Speeedfire
félisten
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #5336 üzenetére
-
Szuperboci
senior tag
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #5336 üzenetére
6670 ddr5el kb 65W, a 6770es eszik 108at. ahogy az előtt levő 5770 és az előtte levő 4850 esem is ennyit evett. Teljesen jó ezeknek a fogyasztása, passzívan még elmennek
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #5338 üzenetére
hát ha egyszer badarság amit írsz...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #5335 üzenetére
hagyd már...ez baromság, annyival nem eszik többet. Amennyivel többet eszik mégis az 5ös széria annyival jobb is.
Jobban már nem lehet kiemelni ezt!
6670et nézd meg teljesítményben és utánna írd újra a kommentet
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5335 üzenetére
1-2 fogyasztás:
5850 192W
6970 280W
6670 133W -
cellpeti
nagyúr
válasz
hagyd már...ez baromság, annyival nem eszik többet. Amennyivel többet eszik mégis az 5ös széria annyival jobb is.
2009 óta most fog "meghalni" az 5770, akkor mit gondolsz az mennyit evett? Mégis sokan azt használták.
5850/5870-nek minimum van még egy jó éve hátra. 30kért jobbak, mint a 6os és 7es szériák.
-
Balinov
titán
válasz
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #5327 üzenetére
hagyd már a fogyasztást annyival nem eszik többet az 5ös, mint a 6os és amúgy se veszed észre
-
MR_Joe
senior tag
Akkor valaki ajánljon már 30 k-ig videozsugát! Lehetőleg atit
-
Stema
tag
válasz
Speeedfire #5313 üzenetére
Nem látom az alapárat. laptop ram-ot beszámít vajon, jazzosnál garis
-
Stema
tag
válasz
Speeedfire #5311 üzenetére
És ha a bőnyálhoz hozok saját alapanyagot, akkor olcsóbb?
-
Speeedfire
félisten
-
Stema
tag
Ismét az eladó cuccaim, picit szűkült, picit bővült
Jazzosnál vásárolt, novemberig garis 4GB DDR3 1333MHz laptop ram
Seagate Momentus XT 500GB (2.5", 7200rpm, 32MB Cache, Hibrid (4GB SSD), 2.5évig még garanciális) winchester
ASUS U36SD i5-2410m, 4gb ddr3 ram, 500gb, 1.66kg, 19mm, 6-10 óra akku, 1.5 évig még PnR (ingyen viszik-hozzák) garanciális laptopWii Remote Plus és Wireless Nunchuk-ok
PCI-os kis botantennás 54MBit-es WiFi kártya
-
boogie84
veterán
-
Köszi a tippeket úgy néz ki megoldódott a dolog.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Balinov te kérdeztél a 7770-ről, itt a válasz:
Két videokártya-generáción átívelő pályafutásának végéhez közelít a Radeon HD 6770, mely 2009 végén Radeon HD 5770 néven mutatkozott be, és jó példája annak, hogy nem feltétlenül kell minden adandó alkalommal hardvert frissíteni, hiszen még ma is derekasan helytáll a középkategóriában. Az új jövevény természetesen a HD 7770 nevet kapta, és a legfrissebb, GCN architektúrára épülő chip hajtja, melyet elsőként a Radeon HD 7970-ben csodálhattunk meg. Természetesen alaposan visszavettek a digitális lóerőkből, így az eredmény egy olyan kártya lett, ami 20%-kal gyorsabb a HD 6770-nél, vagyis a Radeon HD 6850 szintjét hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest