Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #4199 üzenetére
na, az megint egy masik kerdes.
ezek kozul nezzetek meg parat. Ez egesz jonak tunik, freeware, win7 kompatibilis.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #4197 üzenetére
olyan anuszszajas, tukros csucsoritoset?
AMCAP jo erre is.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #4195 üzenetére
jojo, de mire akarja hasnyalni? skype, MSN, Gtalk siman muxik, ha a kamerat felismeri es telepiti a win, nem kell hozza 3rd party app.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #4193 üzenetére
Mire kell? Nem adtak a webkomeradhoz? AMCAP?
-
Speeedfire
félisten
Nem ismertek valami jó, ingyenes webcamera szoftvert?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kis Joe #4190 üzenetére
Nézz szét itt az aprón, vagy esetleg a hobbielektronika oldalon.
Itt is láttam már anno, vaterán is van most egy 75W-os hegy nélkül, de már nem emlékszem mennyiért.
Nekem is elég lenne egy sima, nem kell állomás. Mindig nézegetem az ajánlatokat hátha lesz egy jóárasított. -
Kis Joe
senior tag
Mi a gondja?
cellpeti: Igaza van Balinov-nak, öngyujtó vagy gyufa a legjobb szerintem is zsugorcsőhöz
Jazzos: Itt csak ecsetre telik, a porszűrő a tüdőm
---------------
Annyit beszéltek a weller-röl. Nem tudtok eladót? Nem feltétlen kell állomás, jó az egyszerű szabályozó nélküli is.
---------------Lenne pár jobbfélefajta Chieftec: [link]
-
geri005
tag
1-2 GB-s microSD kártya kéne óccsón SD adapterrel mai átvétellel.
Geri.
-
cellpeti
nagyúr
Keressetek másik albérletet, biztos nem adnám el a kutyámat egy ekkora hülyeség miatt, hogy nem lehet vinni. Egy kutyát nem lehet így adni-venni.
-
byZsolt
tag
A kutyus, 55ezer.
Okidoki. A kábel eladó.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Még az Albérletet is beirnám, de közeben úgy néz ki találtunk normálisat..
A kutyustól azért kell megválnunk, mert Decemberben eldtuk végtőrlesztés miatt a lakást, és most egy ideig átmenetileg albérlet lesz, oda pedig nem vihető kutya.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #4174 üzenetére
1 HDMI kabel
-
byZsolt
tag
3 hónapos Extra Mini Yorki kiskutya eladó.
Szobatiszta. Oltva.
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #4163 üzenetére
Nálam a páka=weller, valamiért így maradt még az ősidőkből. Cégnél az van, így én nem szeretnék venni. Egy forrasztóállomás 100-nál kezdődik, használtan 30 körül lehet venni. Nem éri meg. Vettem egy praktikutyás 2000 Ft-ost, azzal a hirtelen dolgokat meg lehet taknyolni, komolyabb munkákat meg beviszem a céghez.
-
byZsolt
tag
ha valakit érdekel, lenne egy 3hónapos yorki mini kiskutya, oltva, eldó.
-
byZsolt
tag
Ha valakit érdekel.
Lenne egy új csak kibontott , nem használt
KOLINK HDMI High-Performance kábel, 5m
ez az: [link]
eladó. bolti gaaris, stb
2ezer ft.
üdv. Győr -
vlcsko82
senior tag
Valakinek esetleg egy Chieftec HPC-420-302 DF tápegység olcsón
pü-ben lehet érdeklődni
-
McKane
senior tag
szép napot !
van-e már Győr városában 12cm-es piros vagy kék ledes ház ventillátor ?
múlt héten egyik sem volt,az általam ismert számteches boltokban ..
-
cellpeti
nagyúr
ok, értem. Valakinek véletlen elfekvő egérkábel? Esetleg sűrített levegő spray, persze használt, óccón?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
ssolitude #4146 üzenetére
Az ötletem az, hogy szétvágnám hosszába és úgy rámelegíteni, hogy közbe összenyomnám. Nem tudom mennyire működhet, persze kábel csere is szóba jöhet, csak egyelőre nem tudom, hogyan kell szétszedni
Más:
nekem folyamatosan összeszarja magát a Chrome. Shockwave miatt, másnak nincs ilyen gondja?
-
cellpeti
nagyúr
ÜDv!
Valaki tud nekem kábelre zsugorcsövet melegíteni,mert sajnos nincs hőlégfúvóm
-
Weaver
senior tag
győr topic napiszar
-
Dryman
őstag
3D droid...nagyon ott van....
[link] -
Jazzos
őstag
Mekkora gól, megint verik a Reált.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #4133 üzenetére
Úgyis mindig osztjátok egymást, gondoltam szerzek egy kis örömöt
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #4124 üzenetére
Csak tudtommal valaki keresett alkatrészt és most lehet lenne
mobal: Attól még "szoftverlopás" megtörténik és megütheti érte a bokáját
Bár az új rendeletek szerint a windows matrica is csak az első tulajdonosnak jogtiszta, a 2. tulajdonosnak már meg kell venni újra
Az megint micsoda hogy egy microsoft office csomagot megveszel és egy szaros lemezt nem adnak hozzá hogy nehogy ki kelljen fizetni az adathordozós jogdíjat az artijust-nak -
Kis Joe
senior tag
Ki keresett microsoft rágcsáló alkatrészt?
-
RudyD
tag
Üdv!
Nemisazért - hanemazért. Amúgy a linux mint ingyenes cucc mehet, csupán gari nélküli a dolog, illetve aki ismeri az tudja hova lehet nyúlni.
Meg amennyiben jól tudom - ha még van, akkor hivatalosan os nélkül nem is lehet(ne) eladni komplett számítógépet az országban - vagy azt már visszacsinálták?
(jóvanna - kicsit hisztis voltam még du, de még most is, csak leesik hogy ivás nélkül módosul a tudatállapotom meg rossz hatással vannak rám a... nem írom le... B-) )
-
Speeedfire
félisten
Úgy néz ki lesz ram, mindenesetre köszi azoknak akik megkerestek.
Ismét egy 1066-os modul lesz, remélem mennek is majd párban. A számuk majdnem megegyezik. -
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Az analfakappa nem tudja hogy mi van olyankor....
Amikor nem képesek egy drivert feltenni, 500 Ft munkadíjat sem akarnak kifizetni sokan és olyan balhét tudnak kiverni
Arról nem is beszélve hogy ezt mind olyan gépnél amit windows nélkül adtunk el, ergo a szoftverre nem vállaltunk garanciát.... -
Kis Joe
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Kis Joe statikát vágod-é? Láttalak konzultáción. Elég rendes volt, hogy oldottunk meg feladatokat is.
-
RudyD
tag
Üdv!
Akkor mind 'szakértő üzletember' - az mondjuk érdekelne az összevetés kedvéjért hogy kb hány új\használt eladandó gépre kb milyen oprendszer kb mennyi idő alatt megy fel?
A fenti nem csupán érdeklődésből és hobbiból készült. De úgy 30-as nagyságrendű régebbi masinériára kellett működőképes rendszert húzni.
Az azért öröm amikor írja hogy 3 perc alatt fent van a rendszer. A többit azért írtam mert ki-be kapcsolgatásokkal és felhasználónév meg uuid meg kernel beállítással együtt annyi. Kb 10-20 perc egy p3-p4 körüli gépen.Nem - nem térítés, nem osztás, nem warezolás stb. Gondoltam esetleg valakinek kellhet, netán hasznát veheti... B-)
De ha kell akkor azt is szívesen leírom hogy csináltam - ahogy időm engedi. Természetesen az érdeklődőknek. Ingyenreklámot nem akarok semmilyen terméknek sem szolgáltatónak csinálni. Ezért nem vágtam be közvetlenül a hivatkozást. De akinek esetleg kell szívesen átküldöm privátban.
-
RudyD
tag
válasz
cellpeti #4093 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a linket. Végülis kb 3 nap keresgélés és tesztelgetés után találtam egyet amire sikerült felerőszakolni és végzett is. Hivatalos letöltésről még nincs információm.
Bár már itt is ajánlottam, szóval ha kell valakinek egy jó kis mint11 magyar, lxde+gnome, clonezilla -val teljes vinyótörlős rendszerkép van belecsomagolva.
Kb 10-15 perc alatt felmegy a pendrive-ra.
Kb 2-5 perc míg be- boot -ol egy p4 nagyságrendű gép,
kb 3-5 perc míg fellöki rá a rendszert
kb 5 perc míg végigmegy újraindítás után az oem telepítő.Nincs egy hónapos a cucc frissítésekkel, meg zárt exrtákkal előtelepítve.
Még idáig nem volt elárasztva a privátom hogy kiket érdekel... B-)
Azért köszönöm, legalább itt meglesz a tipp....
-
ssolitude
őstag
-
ssolitude
őstag
-
Dryman
őstag
Tessék a mai kis büntetés...azoknak akik megérdemlik...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen széket vegyek?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Béta iOS-t használók topikja
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest