Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini PC
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM01
tag
Ti mennyi ido alatt kaptatok meg a meghivot? Mert mar tobb mint 2 honapja be regisztraltam, de semmi..
-
DrDobos
őstag
Nyitottam egy 'mozgo' Ge'els-t
olyan vicces, hogyha mozog az animacio akkor dupla annyiba kerulne lekraftolni..
-
NyxNyxNyx
addikt
Nennekét hogy játszotta ki kétszer az ellenfeled? Lehet, csak simán újraélesztette Bloody Baron-nal vagy Shani-val. De ha nem, akkor Jhonny-ra gyanakszom.
szerk.: Na lekéstem. Leadernek semmi köze ezeknek az interakcióknak.
Első kör Redanian Elite, második kör rá reinforcement, Voilá.
-
Az hogy van, hogy egyszerre két Redanian elite lapot játsszik ki valaki? Egy már van fenn, a következő körben meg egyből kirakott kettőt, és így, mivel három van fenn, bearanyozódnak. De hogy rakott ki kettőt egyzserre?
Most meg Nenneke-ből volt neki kettő. Az ezüst lap, abból elvileg csak egy lehet fajtánként, nem?
-
Lenry
félisten
válasz
FuRiONight #789 üzenetére
Játszottál a Witcher 3-mal?
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Sikeresen bejutottam a zárt béta. Ismerkedem a játékkal eddig sajnos nem sok sikerrel. Ha valaki esetleg tudna segíteni a játékban használt megköszönném. Gog: FuRiONight
Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Lenry
félisten
válasz
BomiBoogie #785 üzenetére
-
Lenry
félisten
a Nekker az most pontosan mit is csinál a legutóbbi patch óta?
-
NyxNyxNyx
addikt
Nithral most már 6-os erősségű és 2-t damage-el, ha kiraksz egy wild hunt unitot.
Amúgy fogalmam sincs, egyiket sincs meg, de nem is hiszem, hogy játszanám őket, talán Nithral-t.
Van a wild hunt riderek, Eredin, Wild hunt warriorok, Caranthir és a 2 szutyka és Imlerith(?).
-
Plokon
csendes tag
Sziasztok! Most látom hogy érkeztek újítások a játékhoz, így vissza is tértem ezeket megnézni, na erre látom hogy adtak nekem 2 keget (most így nem mis tudom hogy miért kaptuk de én örülök neki
)
Na ami a lényeg hogy már az 1. kegnél az alap 4 lap között ott volt Imlerith (monster legendary)
és utána még a 3 választható kártya is legendás
Ebben szeretnék 1 kis segítséget kérni:
A két lényeges a három kártyából Nithral (monter legendary) és Regis (natural legendary, a vámpiros cucc)
Szerintetek melyiket válasszam? Legtöbbet régen monsterel játszottam de Nithral így első ránézésre nem tűnik olyan jónak... ( Ha jól tudom nincs olyan sok wild hunt lap...) -
NyxNyxNyx
addikt
Na lemaradtam a mostani patchről, jövök fel és a 89-es szintemből 10-es lett
na nézzük mi törtémt
-
DrDobos
őstag
Kivancsi vagyok kapunk e valami giftet igy karacsony alkalmabol
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #776 üzenetére
Feltételezem csak a saját lényedet eheted meg. Ha meg nem, akkor broken.
-
Heavyrain
őstag
Új kártyák:
Neutral:
Mardroeme
Bronze, common.
Special.
Create one of two cards: Mutagen: Increase base strength of a non-Gold unit by 4; Spores: decrease base strength of a non-Gold unit by 4.Dimeritium Shackle
Bronze, rare.
Special.
Debuff and demote any unit.Iris von Everec
Silver, epic.
3 strength, disloyal siege row.
If destroyed increase strength of all units on the opposite side by 3.King of Beggars (no image yet)
(unknown yet)
4 strength, ranged row.
Play weakest card from deck (draws are solved randomly).Gerald: Aard
Gold, epic.
8 strength, melee row.
Deal 1 damage to all units on a chosen row on the opposite side, and push that units 1 row up.Monsters:
Kayran
Gold, legendary.
8 strength, siege row.
Devour 3 non-Gold units of your choice and absorb their Strength.Scoia'tael:
Malena
Silver, epic.
4 strength, any row.
Remove 1 strength from a random opposing non-gold unit whenever revealed Elf unit appears on your side.Schirru
Gold, legendary.
4 strength, any row, ambush.
Reveals when a special card is played and plays Scorch instead.Skellige:
Champion of Champions
Silver, epic.
4 strength, any row.
Gain 2 strength at the start of your turn if it's the sole unit on its row.Coral
Gold, epic.
7 strength, any row.
Choose units on any of your rows and move them to a row Coral is played on.Northern Realms:
Keira Metz (no image yet)
Gold, (unknown yet)
7 strength, any row.
Protects unit (units?) in a row from any debuffs and demotes. Works only once. -
Ðávid
aktív tag
Most éppen 61-es vagyok. Valószínűleg több is lehetne, de van, hogy napokig nincs időm foglalkozni vele a munka mellett.
#772 BomiBoogie
Mostanában én is újra elővettem a The Witcher 3-at és gondoltam kicsit játszom Gwentet is. Fura a külön kártyajáték után, de annak is megvan a hangulata a számomra. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #772 üzenetére
Én végignyomtam már az összes Gwent küldit, megvan az összes lap - kivéve a kiegészítőben, mert most nyomom az alap végjátékot - de múltkor rányomtam valahol egy próba meccsre, és tényleg nagyon furcsa volt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #771 üzenetére
Nekem fura volt ezután, mikor először az alapjátékban kellett gwentezni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #770 üzenetére
Valahol 34 körül álltam meg 3 hete. 2 hétéig nem volt net otthon, így nem tudtam játszani, nyomtam addig a Witcher 3-at, most meg nem tudom elengedni...pedig kedvem lenne, csak nem tudok kettészakadni.
-
DrDobos
őstag
Ki hanyas szintu mar?
-
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #766 üzenetére
A lapjaid lesznek a csapatod. Lesz rendes története (A Witcher 3 quest írója dolgozik rajta), lesz térkép is (2D, felülnézetes), amin szabadon mozoghatsz.
Döntéseket kell majd hoznod, amik befolyásolják a paklidat. Ha például olyan döntést hozol, ami nem tetszik az egyik lapodnak, akkor elhagyja a paklidat. Vagy ha olyan döntést hozol, amivel megöleted, akkor is eltűnik a kártya. Ha pedig megmentesz egy karaktert, akkor ő csatlakozni fog hozzád, mint kártya.
A küzdelmekben gyakran lesznek nehezítő körülmények, pl. ha az erdőben megleptek titeket, akkor rögtön a második körtől kezdtek,(mert az ellenségnek van már egy nyerése), vagy azt is el tudom képzelni, hogy egy Wild Hunt bossfight-nál állandó, eltávolíthatatlan frost legyen.Nagyon nagy hangsúlyt fognak fektetni a történetre, szóval én nem aggódnék túlságosan miatta
A fentebbi infókat csak korábbi interjúk alapján gyűjtöttem össze, így valószínűleg változhatnak majd.
-
DrDobos
őstag
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de szerintem harald nagyon op.. Epphogy megtudtam fogni nost henselt erejevel
-
Heavyrain
őstag
Pár infó a Gwent jövőjéről:
The next big content patch is expected to arrive near the end of December. It includes Ranked Mode, Leaderboards, 20 new cards and several new Premium cards.
Premium cards will be craftable and cost double the amount their normal counterpart does.
There will be some kind of reward even when you lose a game.
There will be a leaderboard for each region as well as a global one.
It will be announced at a later date when the new faction, Nilfgaard Empire will be revealed.
Nilfgaard Empire has very strong spy cards in The Witcher 3, however it is unbalanced so cannot be directly translated into Gwent and will be redesigned. It's flavor will be presented in the form of revealing the opponent's cards in their hand, and other cards that are synergistic with this mechanic.
Another emphasis of Nilfgaard Empire will be the importance of their leader. There will be a card to re-activate your leader card.
New leaders will come sooner than factions.
After the game has been released there will be at least two new leaders for each faction.
Queen Meve will be in the first Campaign Mode. She will be a new leader card that you get as a reward and can be used in constructed.
Besides expansions and the campaign as DLC, 20 new cards will be released at the beginning of every competitive season.
Each competitive season will last two months.
The first season is expected to be a bit shorter and function more as a test for the system.
There are currently more than 200 cards. By the time the game is officially released it is expected to have more than 400 and reach 500 by the end of 2017.
Spectator mode will be introduced "soon".
Apart from spectating your friends, you will also be able to watch top players play together with other people. However the specifics of this have not been decided.
Spectator mode will be released at least before the game is officially released.
Players will also be able to review their own gameplay in some form.
CD Projekt Red will consider the possibility of set rotation if balance is otherwise too hard to achieve, but for now they don't have to worry about that.
forrás -
Chronos85
tag
válasz
NyxNyxNyx #760 üzenetére
Hali,
Mivel patch óta pont egy ilyet probálgatok, ezért merem állítani, hogy már közel nem tűnik annyira OPnak, mint mikor ellenem jöttek ilyenek.
Ugye ennek is 2 féle "gerince" létezik. A lovas saját boardomat buffolom verzió, ami mint fentebb te is említetted eléggé JOLOW. Mivel nekem ezek a Cheese deckek nem igazán jönnek be, bár ugye jelenleg tétje nem igazán van a játéknak max hogy mennyi idő alatt van meg a napi 2-3szint, ezért biztos van olyan aki ezt élvezi.A másikról amiről sztem érdemes is beszélni sokkal inkább a control irányába mozdul (hogy mennyire az saját izlés kérdése). Itt a trükk, hogy az elven mercenarira kell betartani a hard removealokat. Persze bomb, megfelelő weather, scorch vagy Igni szintán jó ha kéznél van.
Ezért a hard counter egyértelműen a skellige, ha ilyen ellent kaptam akkor igyekeztem az első 2körben eldönteni a meccset, mert 3. tuti az övé a sok rez miatt.Valamint sztem Radovid rughat még lapdába. Ehhez említettem hogy sok lapom hiánycikk, ezért jelenleg csak a másik oldalról tok nyilatkozni. Borkh nagyon tud fájni, ahogy a sok gold unittal se igazán tudsz mit kezdeni. Mellé ugye ottvan az Ultimate Hero Power, amivel simán letud kapni Aglais-t vagy még jobb ha Isengrimet.
Utóbbit általában úgyis turn 1 vagy 2ben érdemes kitolni mivel itt még elég sok spellt tudsz kijátszani.Esetleg marad még az örök igazság ha nem megy ellenük állj be közéjük elv. Ilyenkor az archerekkel, Iorvethhel vagy Trissel elég jól meglehet fogni ezt a miraclet.
Egyébként közel nem olyan könnyű deck mint elsőre tünt, nagyon kell figyelni, hogy ne told túl a boardot és természetesen a viszonylag sok spell miatt általában már a muligennél látni hogy melyik végére kerültél annak a bizonyosnak.
Üdv.: Chronos -
NyxNyxNyx
addikt
Valami jó elf scoia'tael counter deck? Úgy tűnik mégis rohadt erős az a pakli, nem tudom leverni és nagyon rossz ellene játszani. Rakod a lapokat és imádkozol, nekem ez a játék végét is jelentheti, ha ez marad a domináns deck.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #757 üzenetére
A nem-arany speciális lapokat eltűnteti a temetőből és mindegyikért kap 3 strenght-et. Mondjuk ha kijátszottál 5-öt a meccs során, akkor 17-es lesz. Ami elég jó, csak nem tudom monsterrel frost nélkül hogy nyersz Skellige ellen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #755 üzenetére
Nem értem a kérdést.
"Remove all non-Gold Special Cards in your graveyard from the game and gain 3 strength for each."Szerintem nem hozol vissza vele semmit, de ha fagyba rakod, akkor 1-es lesz.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha Frightener-el visszahozok egy fagyot, akkor mi a sorrend? Előbb fagyaszt, és utána kap +3-at, vagy előbb megkapja a +3-at, majd utána fagyaszt és így 1 lesz?
Illetve ha mondjuk visszahoz 2 fagyot, elvileg kapna +6-ot, de ugye a fagy miatt ez nem jön össze, de átmegy a következő körre, ott mekkora lesz?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Chronos85 #753 üzenetére
Szerintem a Skellige az egyik legkonzisztensebb pakli. Nem szabad túl sok discardból hasznot húzó lapot (kicsi pirate + discardra élvező hajó együtt maximum 3 szvsz) belerakni és ennyi, a végére teljesen a decked aljára tudsz érni. Sosem volt olyan, hogy valamilyen formában ne lett volna nálam a 2 ezüst res a meccs végéig.
Az elfes deck nekem nagyon "cheese" hatást kelt. Imádkozok, hogy jó kezdőkezem legyen, hogy jó spell-t dobjon a random, aztán hogy ne legyen válasza az ellenfélnek a buffokra és végül, hogy a végére ne maradjon a kezemben olyan spell ami nem ér semmit bronze unit nélkül. Ben Brode nevetését meg áthallom a másik játékból.
Kicsit mint a régi buffolós Foltest. Yolo, aztán lesz vmi, szinte single player. -
Chronos85
tag
válasz
NyxNyxNyx #749 üzenetére
Hali,
Inkább ilyen indirekt nerfre gondoltam, ugye a frakció erőssége, hogy elégeted a lapjaidat, majd a temetőből a buffoltakat újra kijátszod.
Igen ám de a CC átalakításával, már a többi frakció is sokkal könyebben tud extra unitokat kijátszani. Ettől függetlenül igen még mindig erős ha nálad vannak jókor a resurrect lapok. Viszont nekem ugyanaz volt a bajom mint HSben a discardos lockkal (khara elött meg pláne), sokszor sikerült behúznom 5. körig legalább az egyik elvétve mind2 doomguardot.
Nah most itt is ez van, hogy 1. 2. turnben kellene égetni a decket és buffolni a unitokat, de ha nem jönnek a lapok akkor nincs mit tenni.. Egyébként ugyanezért érzem jobbnak a törpés scoa deckket, mert lényegesen kevesebb kulcs lappal operál ezért nagyobb a mozgástered is. Míg az elfesnél ha nem sikerül a mulligen akkor dobhatod is a meccset.Ezért is gondolom, hogy hosszú távon Radovid lesz a befutó, mert elég egyszerű a mechanika, nem is túl drága deck és kellően stabil, hogy magas WR-t lehessen vele hozni.
Chaoticot nekem is sikerült elvernem, még patch elött. Ráadásul monsterrel skellig ellen , ami nem egy jó matchup. De hát nem volt nála bomb, Turn 1ben elkellett lőnie a Horn-t, nálam pedig ott volt a Scorch Igni 3. körre.
Üdv.: Chronos
Szerk.: Az meg sztem teljesen random, hogy mik ellen kerülsz össze, nálam az utóbbi 5 napban teljes volt a paletta. De ma pl Radovid és Scoa volt terítéken helyenként Monsterrel. De pl.: Tegnap túlnyomó részt Skellige-t kaptam és mivel mostanában scoaval funnolok annyira nem voltam happy.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Chronos85 #747 üzenetére
Törpés Scoia'tael paklival nyomtam most pár meccset, nagyon bejön. Eddig nem játszottam sosem Scoia'tael-lel, de már most a kedvencemmé vált. A frakció képesség nagyon erős, statban brutálok a törpék. Még Dbombos Skelligéket is sikerült megfognom. Nem játszottam még vele nagyon sokat, de fullos paklik ellen rakott össze, Chaoticpriest-tet is sikerült elverni (szépen gyűjtöm a skalpokat, eddig valahogy streamerek ellen nem kaptam még ki) úgy, hogy még volt 3 erős lap a kezemben.
Milvát legyártottam még hozzá, te ez mekkora beteg lap...
Tegnap este kezdtem az elfes Scoia'tael paklival a kísérletezgetést, de nekem sem jött be igazán. Túl random.
-
Lenry
félisten
válasz
NyxNyxNyx #749 üzenetére
én se érzem nerfeltnek Skelligét
kb 10-ből 14-szer járok úgy, hogy mikor a végén már azt hiszem, hogy jól állok, akkor kiderül, hogy az utolsó három lapja Priestess of Freya és egész pakliját feléleszti és kijátssza újra.
Freyát úgy gyűlölöm, hogy ha lehetne NPC-t ölni a W3-ban, biztos, hogy egész Skelligét lemészároltam volna már
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Chronos85 #747 üzenetére
Én mostanában játszogattam, de egy dolog nem változott. Fele ellenfél Scoia'tael, monster meg elvétve. kambis skellige-t is egyszer láttam, Radovid és sima discardos Skellige is van még és szerintem még mindig erős. Most mire gondoltál, mint nagy nerf náluk?
Lassan egyébként átírogatom majd az összefoglalót, csak így az utolsó hetekben majdnem minden napra jut egy zh.
-
Lenry
félisten
válasz
BomiBoogie #746 üzenetére
az adott sorban minden nem-arany egység értékét 6-ra állítja.
nála valid taktika, hogy kiszórod az összes lerakok-egyet-jön-a-többi jellegű 1-2-3 pontos egységed, aztán feltápolod őket.
az ellenfelemnek is ez volt a taktikája, aztán úgy voltam vele, hogy játsszuk le, kinek a f*sza nagyobb -
Chronos85
tag
Hali,
Így hogy már lassan 1 hete éles a patch, sztem kellően fel let keverve az állóviz. Nagyon sokféle deckel futottam össze és persze probálgattam én is jócskán mindenfélét (Mondanom se kell újra megjött a kedvem játszani).
-Monster Weather, mint sejteni lehetet nem tünt el csak kissé átalakult. Bekerült Nithrall és a Drownerek.-Scoa-ból a törpéshez nincs meg minden lapom, de az elfeset probálgattam, már közel nem olyan erős, viszont még mindig fun főleg az új clear skyal. Nekem az agresszívabb jobban bejött mint a lovas buffolós.
-Skellige kapta talán a legnagyobb nerfet ezzel a patchel, persze ha jól jönnek a lapok és jókat tudsz eldobálni, majd feléleszteni akkor még mindig erős, de sztem már közel nem annyira mint régen. Nyilván itt erősen közrejátszik, hogy a többi kaszt is igen jól tud rallyzni CC-vel (izé first lighttal, sose fogom megszokni
).
-Northernhez van a legkevesebb lapom, így csak az ellenem jöttekből tudok következtetni. Itt egyértelműen Radovid let a sztár.
Mint várható volt elég sok helyre bekerült Borkh, NR pakliknál szinte kötelező a sok Gold unit miatt, de azért felbukkant Monster vagy Skellige paklikban is.
Számomra a meglepetés díjjat egyértelműen az aranykakas (Kambi) kapja. Nem kicsit kerekedet ki a szemem, mikor az ellen kijátszotta, persze ki is kaptam rendesen, ahogyan ilyenkor illik. Sajnos ehhez is jócskán hiányzik még lapom, de talán majd egyszer ha addig nem változtatnak rajta.Üdv.: Chronos
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezt a paklit raktam össze ma, és nagyon jól teljesített
Zoltan-t még a törpés Scoia'tael-be gyárottam le, de itt nagyon jól teljesít. Legrosszabb esetben 11 strenght, de átlagban 2 lapot tudsz vele buffolni tehát legtöbbször 15, de lehet az ellenfél lapjait is írtani vele ha úgy jön ki. Neophyte unitokat sokszor fontos leszedni Thunderbolt potion miatt.
Triss-t is nagyon szeretem, olyan mint egy Geralt ami legtöbb pakli ellen jobb és le tudod vele szedni a veszéles lapokat. A sok removal nagyon bejött, talán Skellige ellen így kicsit gyengébb a deck jellege miatt, de ha lapelőnybe tudtam kerülni és nálam volt a frost, tudtam nyerni. Redanian elite a változtatások után talán még jobb, mert kevesebbet szívsz vele ha nem jön be a combo (igaz, a combo 24 str 30 helyett, ami jelentős tud lenni)Ignit kiszedtem, mert ritkán van value target így hogy felemelték 20-ra a kritériumot. Így viszont bekerült a scorch, ami néha must have, de sokszor halott lap.
Ciri is kikerült, az a 2 str sokat számít. Radovid miatt nem probléma, mert az ellenfél Ciri-ét meg tudom ölni, így nem kerülök laphátrányba. (de sokkal ritkább másoknál is)
-
Heavyrain
őstag
válasz
SH4D0W2011 #740 üzenetére
Megjelenés után majd Steam-ből is el tudod indítani.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Kaptam ma egy redeem kódot, viszont nem vagyok hajlandó még egy klienst feltenni (gog), szóval ha valaki szeretné, szívesen elküldöm neki.
Elküldve bivalyolo fórumtársnak.
-
Lenry
félisten
valahol biztos nem figyeltem, de hogy van az, hogy most random előhúznak az ellenfeleim 1-1 clear sky lapot?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ermion az egyik legjobb lap a játékban és kötelező minden Skellige deckbe. (last wish + legalább 6 strenght). Eithné nagy indirekt nerf-et kapott az előző patchben, de még így is jó, talán a törpét szívesebben használnám a legtöbb deckben, mint leader. Odrin specifikus NR paklikba fér csak be (most így azt sem tudom mibe, de láttam már ellenem meccset nyerni), nem rossz lap, nekem nincs és nem is tervezem a gyártását.
Idaemean szívatott meg már párszor, de sokszor inkább neked árt. John Natalis kőkemény value, de nála is simán jobb sokszor egy Geralt szvsz.
Lenry: Nem értem a kérdést. Változtattak a clear skies-on, First Light lett a neve és választhatsz, hogy Clear skies effektje legyen, vagy kirakjon egy random bronz unitot a paklidból. Ezzel most sokkal többen játszák, mert szinte sosem halott lap. Ja és Dagon is megkapta választási lehetőségnek a többi weather mellé.
-
DrDobos
őstag
Melyik legyen?
Jól tudom hogy az a Scoaitel leader nem az alap? Lehet az érné meg a legjobban. Odrin az NR paklimba jelenleg nem fér be, nemtudom van e olyan pakli amibe jó.
Na végül is Eithné lett..
A következő mákos, lapom, szintén scoatel ismerősőket várok, mert nemtudom mit tud a képen kiválasztott lap, és jobban megéri-e, mint natalis(akit amúgy nem tartok olyan op-nak..) -
NyxNyxNyx
addikt
Akartam csinálni egy használható Scoia'tael paklit. Elköltöttem 2000 scrap-et, aztán mikor csinálnám a deck-et írja, hogy nincs leaderem. És tényleg, de már scrapem sincs.
-
PhilBrick
őstag
válasz
BomiBoogie #732 üzenetére
Egy fajta ezüstből csak egy darab lehet a paklidban. A másikat a kollekcióban be tudod darálni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Volt 1 Commander's Horn, mutatta a keg nyitásánál is, hogy 1 van belőle, ezért azt választottam, de nem lett 2, miért nem?
-
saen
veterán
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Chronos85 #726 üzenetére
Egyetértek mindennel. Scoia'tael paklik ellen utáltam a legjobban játszani. Olyan volt, mintha nem lenne befolyásom a játékra és mindig ugyanazt játszották el. Azt húzott fel amit akart, decoy-t ha kellett 3+-szor is ki tudta játszani így Isengrim mindig az utolsó lap volt, így nem lehetett rá válaszolni. Szvsz Aglais-t túlnerfelték, de még lehet buffolják később.
Ignit most nerfelték először, nem? Ami nem tetszik, hogy Philippán nem erősítettek eleget. Miért játszanám így? 10-et ad az ellenfélnek és 1 Dbomb teljesen hülyét csinál belőle.
Szépen javítgatják a dolgokat amiket brokennek goldoltam. És mellé a placeholder lapokat is alakítgatják.
-
Chronos85
tag
válasz
NyxNyxNyx #724 üzenetére
Hali,
Nekem ez a note is tetszikNemtom, ti hogy vagytok vele vagy hányszor futottatok össze, de a jelenlegi top scoiatael deckre igenis ráfért a nerf.
Mindig mikor ilyennel kerültem szembe, a jó öreg Miracle rúzs érzés kapott el. Pakolhatsz te le akármit, ő szépen játssza a saját tempóját. (Még a shadow stephez hasonló mechanika is benne van). Csak itt nem 3x leeroy van finishernek, hanem többnyire Aglais vagy Isengrim. Lapelőnybe lehetetlen kerülni ellene, egy jól időzített bomba, igni vagy weatherrel lehet esélyed megfogni, már ha éppen nem volt rá megoldása.
Apropó igni, szintén tetszik, hogy bár az előző patchben már nerfeltek rajta, mertek ismét hozzá nyulni és még így is játszható, de a legtöbb deckbe nem lesz autó include. Valszeg Borkh veszi át a helyét a goldos vagy sok kis hps zerg deckekben.
Az "új" mechanikák is jól átgondoltnak tűnnek, tényleg fontos és szükséges változtatások, bár néhány HP buffot nem igazán értek, de ők biztos jópár szimuláció után arra jutottak, hogy ez jó lesz nekünk.
Ami a weather monstert illeti, ha nem mirror volt akkor általában 1 clear sky amúgy is előfordult nemhiszem, hogy a reworked "kinyírná". Sőt figyelembe véve a jelenlegi deckek mekkora változáson fognak átesni talán még erősödni is fog. Az új Drownert biztos kifogom próbálni.
Bár a kövi patchel még nemkerülnek be, de az új lapok is igéretesnek tünnek. Jó ez az ellen kiépít egy row-t, de nekem nem tetszik inkább átlököm egy olyanba amire van megoldásom.
Nah megint jó hosszúra sikeredett, de legalább látjátok, hogy valóba érdekel a játék és sztem nagyon jó irányba mozdulnak ismét a srácok, ha ezt tartani tudják akkor nem lesz itt gond...
Üdv.: Chronos
-
NyxNyxNyx
addikt
Summary of the NEW Patch Stream
Radovid-ot tényle arra tervezték, hogy Cirit öljön. Egyszerre gyengítették mindkettőt.
Buffoltak sokat az előző patchben nerfelt lapok közül.
Nagyon sokat változtattak most. A következő patch-ekből is láthatunk lapokat, hype hype hype.
Clear skies autoinclude-nak tűnik, Rip weahter?
-
Chronos85
tag
válasz
Ereshkigal #720 üzenetére
Hali,
Eddig 2 nyilatkozat volt ebben a témában 1. folyamatosan küldik ki a meghívókat, 2. akik június (vagy július már nem emlékszek) elött íratkoztak fel azok már mind kaptak.Innentől találgatás: Januárban tervezik a következő frakció bevezetését, én ekkor számítanék egy nagyobb hullámra. Addig is érdemes lehet twitchen nézelődni, mert szokott lenni kulcs giveaway.
Más, így 1 hónap után beigazolódni látszik amiket már az elején is szóvá tettem. A nagyon barátságos f2p modelnek hála, eléggé már most egysíkúvá vált a játék. Mindenki a frakciónként, 2 max 3 deckkel jön amikkel a net is teli van. Értem én hogy vannak bizonyos lapok, amik 1-1 játék stílus gerincét adják és jó esetben 3-4 lapot van lehetőséged variállni. Viszont így számomra a max napi 2 szintlépésre redukálódott a játék, jó hétközben amúgyse igazán van többre időm. De hétvégén azon kaptam magam, hogy unalmassá váltak számomra a meccsek. Bár most a HSben fel lesz kavarva az állóvíz,(így lesz mivel eltölteni a hosszú estéket), és remélem hogy januárra kitalálnak vmit, már ha tényleg szeretnének komoly játékosbázist szerezni és nem csak a rengeteg fan kérésére dobtak össze vmit.
(
Láttam az interjút ahol bőszen sorolták hogy mennyi mindent szeretnének, remélem hogy tényleg bekerülnek és akkor egy remek szórakoztató mese kártyás játék lehet ebből.
)
Üdv.: Chronos -
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Tegnap jelentkeztem a bétára. Van valami tapasztalat azzal kapcsolatban, hogy ilyenkor kb. mennyi idő után küldenek kulcsot?
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát jó, de ha én a bronze unitokat goldra változtatnám, mit élesztenék újra? Nagyon ritkán van sok unitom egy sorban és alig van bronze unitom. Ez a jó a leaderekben, hogy nincs egyértelműen jobb, mindenki a saját deckjéhez igazítottan választ. Van top tier Radovid és top tier Henselt pakli is. Gondolom Foltestből is van, de mostanában keveset látok.
-
DrDobos
őstag
válasz
NyxNyxNyx #716 üzenetére
Jogos, igazad van, egy Ciri ellen szuper, ez teny. De a sarkany ellen is jo ha nem NR az ellenfel es nem kap plusz kettot. Hm. De ugy onmagaban nem eri meg ha csak sima lapra használod el szerintem. Ezt abbol gondolom, mert az esetemben henselttel ha esetleg egy jo melee sort sikerul kihozni es kintvan margareta az kapasbol min. 12 plusz az arany lapok miatt plusz ha hat lappal szamolunk meg 12 a kis 2es unitok miatt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #711 üzenetére
Foltest nagyon jó leader, nem kell azt lecserélned egy darabig. Egy jó Shani, meg sose rossz.
DrDobos: Én azért szeretem, mert mindig van mire elnyomni, és sokszor kvázi muszáj. Legfőkébb Ciri gyilkolásra használom.
Remélem nem nerfelik Cirit, ment már a sírás pár helyen, de szerintem rendben van. Egyszerűen több neutral gold lap kéne. (meg úgy általába véve több lap, de nem aggódom, tuti jön még sok)
Decoy se jó úgy ahogy most van, Scoia'tael lényegében abuse-olja, így semmi esélyed lapelőnybe kerülni ellene. Vagy Aglais-t kéne megváltoztatni. Ezen kívül még van a promote ami broken és ennyi. -
DrDobos
őstag
válasz
BomiBoogie #713 üzenetére
Nekem a henseltes pakkomba alap darab
-
TazLeacher
nagyúr
40 lap nem lehet jó. Vannak tipikus "jó kezek", amikkel jó indulni. Na, ilyen nincs szinte soha 40 lapból. Ha lehetne csinálni kevesebb lapból, én lemennék 25 alá is (nem véletlenül nem lehet). Pontosan tudnám, hogy mi fog jönni. Gondolj bele, nekem 52% esélyem van, hogy behúzok egy adott lapot. Neked 32.
-
DrDobos
őstag
válasz
BomiBoogie #711 üzenetére
Mi jon be nektek annyira radovidon..
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
NyxNyxNyx #708 üzenetére
PL én nem szeretem a kaedweni sergant-öket, de sokan játszák a drágább paklikban legfőkébb azon indokból, hogy az erős effektű arany lapokat újra ki tudják játszani a különféle medic unitokkal a későbbi körökben.
Igen, ebben igazad van, nem tudom őket jól kihasználni, az ellenfél aranyára úgy lehetne hatni, hogy +weather hozzá, de azokat meg nem nagyon használom, szóval ki is veszem. Lehet, hogy Radovidot vagy Shanit összerakok akkor.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én ezt nem igazán értem. Oké, monsternél bizonyos esetekben jó, ha nem 25 lapos a paklid, de mi érteme a vanilla 7-es ótvar unitoknak? Főleg a Vran warrior-t nem értem ennyi fog-gal , meg úgy alapjába véve, hogy mi értelme közepes és rosszabb lapokkal telerakni a paklit?
Skelligénél például a 6-os immunis pirate-et azért játszák, mert vékonyítja a paklit és így nagyobb eséllyel felhúzod a fontos lapokat.
BomiBoogie: Most erre azt tudom mondani, hogy játssz és tapasztald ki mi jön be. PL én nem szeretem a kaedweni sergant-öket, de sokan játszák a drágább paklikban legfőkébb azon indokból, hogy az erős effektű arany lapokat újra ki tudják játszani a különféle medic unitokkal a későbbi körökben.
Én egyébként sima paklimban promote-ot sem játszok, pedig erős lap, főleg a körök után fentmaradó lapokkal. Csak simán nem szeretem. (mondjuk a mostani Radovidomba egyáltalán nem is illik)
Kevés lapból sokkal jobb paklit nem lehet összerakni, szóval ez a te döntésed. -
Lenry
félisten
válasz
BomiBoogie #702 üzenetére
29?
én a 40-be alig férek bele -
saen
veterán
Szerda este lesz ismét hivatalos stream a várható változásokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest