Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz
BomiBoogie #732 üzenetére
Egy fajta ezüstből csak egy darab lehet a paklidban. A másikat a kollekcióban be tudod darálni.
-
PhilBrick
őstag
válasz
TazLeacher #558 üzenetére
A fogletest megválaszolhatom? Nekker warrior a trükk. Leteszel egy fogletet, utána 2-3 nekker warriort, aztán jöhet a fog.
-
PhilBrick
őstag
Ha kapnék pár jó lapot másik pakliba, több kedvem lenne váltani. Ha viszont mindig 3 legend közül kell választanom, biztosan a jelenlegire húzok.
braker: passz, lehet manuális küldi az eladó és vasárnap van.
BomiBoogie : Ingyenes betakeyt hol "illik" venni?
Egyébként jó keg, Phillipa a legszemetebb NR lap, Borkh meg stresszeli az ellenfelet. Ráadásul nem csak egy sorban öl, mint tegnap megtapasztaltam.Skellige meg ne kapjon már semmit!
-
PhilBrick
őstag
Ami nagy gonoszság szerintem.
braker: kodot majd ide ird be
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #502 üzenetére
Csak a karakterlapokat(pontszámos) tudja duplázni és csak kézben lévőt. De abból ezüstöt is. Viszont mivel ad egyet az ellenfélnek is, észnél kell lenni vele. És tényleg ritka lap, az ellenfél szinte mindig jól megnézi miután letettem. Meg a kék kártyát a paklijában is!
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #500 üzenetére
Ok, én se gondolhattam komolyan.
Nenneke új a csapatban, Shani mellett nem tudott újat mutatni. A Priscilla + Decoy párost szeretem, de akkor talán azok helyére akkor Thaler. Meg van egy Operatorom, viccses lap és nem NR ellen jól jön a + 1 Elite. Viszont sajnos bugos, mert az egész táblán számolja a 3-t nem csak egy sorban. -
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #498 üzenetére
"Clear skies-t kicseréled NR ellen és nagyobb eséllyel megkapod monster ellen"
Ilyen tényleg van? Ok, Thaler eddig nem fogott meg, de akkor adok neki még esélyt. Nenneke helyett beférhet.A Sarge-ok most van teszt alatt, még kétséges a sorsuk. Szükségem tényleg nincs háromra belőle, de egy jól jöhet a gold&pass kezdések ellen.
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #496 üzenetére
Skelligét én is jobban utálom, de nem sok esélyem van monster ellen, ha se clear sky, se dimetrium bomb nem kerül a kezembe.
Most nagyjából ezzel játszom, de folyton alakítgatok rajta kicsit.
-
PhilBrick
őstag
válasz
NyxNyxNyx #494 üzenetére
Nekem az időjárástól szokott elmenni a kedvem. Bár múltkor nyertem egy monster weather pack ellen clear skies nélkül.
Szerencse is kellett hozzá, de utólag nagyon sajnálom, hogy nem vettem fel.
Shani, Natalis van bent Geralt mellett, még egy Yennefer vagy Bloody Baron jönne jól szerintem. Vagy Borkh.
-
PhilBrick
őstag
Na, végre én is neki tudtam állni!
Ritkán játszom, de akkor sokat: értem én a bónusz limitek szükségességét, de heti limitnek jobban örülnék.
NR-re koncentrálok egyelőre, a Skellige kezdőmet le is daráltam.Így lett néhány jobb lapom:
Priscilla például nagyon szórakoztató. Nagyon random az eredmény, de néha bejön: Második kör elején felhúzott egy Field Medicet és egy Reaver Scoutot, a Scouttal behívtam még egy mediket, a két medikkel pedig az első körben játszott katapultokat. Szóval lett hirtelen 6 kártyám fent.A Reinforcement is tetszik, mondjuk egy Redanian Elittel lesz fent hirtelen 30 pontnyi gold vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest