Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini PC
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
válasz
NyxNyxNyx #399 üzenetére
1-et, plusz bedaráltam mindent ami nem skellige (most bétában úgysem játszanék mással) és a többi kártyát scrap-ért vettem.
Így is van jópár legendary meg epic kártya,ami hiányzik (amit linkeltem,az csak egy tev), valószínüleg ezért is nem működik még annyira ez a deck. Béta után vissza fogok majd térni erre a discarding deckre, mert nagyon erősnek tűnik ha minden kártya megvan, és sikerül a War Longship-eket lerakni. -
NyxNyxNyx
addikt
Most nekem ez az NR paklim (Ciri helyett Baron, és Radovid és akkor már fullos lenne) És mindjárt kész a Skellige paklim is. Cerys-szel nem vagyok egyébként megelégedve, olyan mint egy kicsit gyengébb Geralt amit újraéleszthetek. Ermiron kéne még + Restoration (és King Bran, de csak akkor ha úgy működik, hogy 0 lappal a kezedben csak simán húzol egyet amit te választasz).
Mióta van Philippám és bomb-om, nem vert még el buffolós NR deck. Thaler-t imádom, annyiszor mentett már meg halott lapot, és/vagy adott helyette olyan lapot ami pont kellett volna. Egyszer a monster ellenfél megölte mikor már fel akartam adni (minden weather a táblán volt és nem volt válaszom), és újraélesztve clear skies-t adott.
-
Heavyrain
őstag
Én most ezt a Skellige discard decket használom, de át fogok térni egy Skellige wounding deckre.
-
DrDobos
őstag
Ki milyen deckel nyomja?
Lehet velem van a baj, én NR-es vagyok, es ezen kivul csak a Monsterrel tudnek meg elkepzelno jatszani, a masik ketto deckbe nem erzek eleg kraftot
de lehet csak nem talalkoztam meg velem egy erossegu paklikkal toluk
-
Heavyrain
őstag
válasz
TazLeacher #393 üzenetére
Persze,csak a példa kedvéért írtam 99-et
Ez így jobb?
A deckben:
-maximum 4 különböző arany
-maxiumum 6 különböző ezüst
-minimum 25 és maximum 40 kártya lehet,az arany és ezüstöket is beleszámítva.Mégis megpróbálok összedobni az összefoglalóhoz még pár plusz dolgot (az eleje tökéletes), ha kész, beírom a próba topicba,majd belinkelem ide,hogy ha van valami,akkor javítsuk ki, ne mindig BomiBoogie-t kelljen ugráltatni a szerkesztéssel.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
TazLeacher #393 üzenetére
Nem én készítem az összefoglalót, hanem BomiBoogie. Neki jelezd a dolgot, de szerintem követi ezt a fórumtémát is, így biztosan tud módosítani rajta.
-
TazLeacher
nagyúr
- Ha egy adott arany lapból 99 példányod van, akkor abból csak egyet tehetsz be a deckbe. Ugyanez vonatkozik a silverre is.
- Ha egy adott bronz lapból 99 példányod van, akkor abból 3 darabot rakhatsz be a deckbe.Ezt egy kicsit át kéne írni, mert ez most tök úgy hangzik, hogy ha mondjuk csak 98 arany lapom van, akkor betehetek bármennyit, de ha már 99, akkor csak 1-et
-
TazLeacher
nagyúr
Egyre több olyan ember van, aki ha biztos, hogy veszít, egyszerűen kilép...nem próbáltam még, de múltkor befagyott a játék (vagyis ment, csak nem kaptam meg a lapokat), én akkor nem tudtam kilépni (nem tudom, hogy ki lehet-e). A mai utolsó az Box-os volt. Nem éri meg még várni 1 kört azért, hogy Good Game-ért bezsebelj valamit? (Bár ma 8 meccsből 3 simán nem nyomta rám...)
-
Ðávid
aktív tag
Frissült az összefoglaló.
-
TazLeacher
nagyúr
Vettem ma egy 9€-s pakkot, de ennél többet nem merek rá költeni. Ez úgy gondolom belefért, de nem tudom mi lesz, ha PS4-re váltok. Azért az ablakon kidobálni való pénzem nincs sok...
-
saen
veterán
Úgy döntöttem, hogy nyitok egy 15-ös csomagot. Ami lényeges azok közül ezek jöttek:
-Triss Merigold
-Philippa Eilhart
-Ciri
-Crone: Brewess (bár itt választhattam volna az egyik Witchert is, csak nem mertem, mert nem emlékeztem melyik volt meg)
A többi csak rare/common, de asszem nem panaszkodom -
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #368 üzenetére
Esetleg lehetne további hasznos tudnivalókat is betenni, mint például a különféle kártyák jobb alsó sarkában levő színek magyarázata. Lehetnek mások is, hozzám hasonlóan, akik még sosem játszottak ehhez hasonló kártyajátékkal és nem ismerik ezt a jelölésrendszert. Ehhez nagyon jó magyarázatot készített Rony949.
Illetve egy másik hasznos tudnivalót Heavyrain foglalt össze a különböző színű kártyák (bronz, ezüst, arany) maximális darabszámáról a pakliban. Ezt én még kiegészíteném a biztonság kedvéért annyival, hogy legalább 25 darab kártya kell a játszható paklihoz és maximum 40-et lehet beletenni. -
NyxNyxNyx
addikt
Ja, adjunk a legerősebb decknek még egy waterproof szuperbékát is biztos ami biztos.
Én Geraltot már nem játszok NR-ben, nem fér be.
DrDobos:Te kevés(? vagy nem tudom mennyit vettél) kegből nyitottál 2 legendaryt legalább, én meg 45 kegből ugyanennyit. Neked nincs jogod panaszkodni.
-
DrDobos
őstag
A múltkori 7 keges 0 normális nyitásom miatt nem is merek keget venni
-
okibots
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #373 üzenetére
Szerintem maradhat a képessége, úgyis annyi sebző képességű lap van, hogy simán kicsinálják ha úgy adódik.
Csak piszkál, hogy ha monster ellen játszom, nagy része ráállt a dupla weather lapokra, és sose tudom kijátszani szegény békát mikor akarom, vagy szükségem lenne rá.Borkh Three Jackdaws, és Ingi Geralt lapok is elszaporodtak, szemét képessége van mind kettőnek
Ráhajtok valamelyik elkészítésére, csak nem tudom melyik arany lapot kéne majd dobnom miatta/miattuk. (Geralt, Ciri,Woodland Spirit, Caranthir)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #371 üzenetére
Hát ja, 3 win az első szintlépés, aztán a második se sokkal több. Én tuti megcsinálnám ezt a kettőt, akkor is ha 50% alatti winrate-em lenne. De az első tényleg "kötelező", mert csak nő a szakadék.
Egyébként Philippát nem éri meg játszani, mert nem kapok GG-t ha vele nyerek.
okibots: Ebbe így bele sem gondoltam.
De akkor változtasság is meg a képességét, mert egy 14-es rain immunis béka nem olyan jól hangzik.
-
DrDobos
őstag
Viccen kívül, ha írsz a supportnak emiatt, simán lehet hogy figyelembe veszik, és akár még egy kis keg ajándékot is kaphatsz szerintem, jófejek ezek a CD Projectesek
BomiBoogie: Azért éri meg a 3 win, mert kapsz az első napi szintlépésért 100 ore-t, viszont a következőért már azthiszem 5-öt kell nyerni, és csak 75-ore-t ad
-
okibots
aktív tag
Utálom, hogy Giant Toad nem immunis a Rain lapokra
Mikor egy hatalmas békáról beszélünk, még ha csak varázslat miatt is de akkor is béka ha tetszik neki ha nem
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #368 üzenetére
Én minden nap hármat szoktam fejlődni legalább, néha 4-et. Az első három fejlődés még megéri, a negyedik már csak szórakozás, de így is kapsz a GG-ért bőven.
3 win-t mindenféleképpen ki kell szenvedniük a kezdőknek, de a második szintlépés is könnyű. A harmadik már lehet időigényesebb, ha még nem megy annyira.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Miért mondjátok, hogy napi 3-at érdemes nyerni, ha jól akarunk haladni? Többször már nem ad plusz nyersanyagot?
Más: beraktam pár linket az összefoglalóba az első hsz.-ből, de még van hely az oldalsó blokkban is (az a téma tudnivalók, amit lenyitni sem kell), szóval, ha van ötletetek, linketek, írjátok meg és szépen bővítjük.
Képek is kellenének, csak még méretezni kell, pl. egy logót.
-
okibots
aktív tag
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Heavyrain
őstag
válasz
TazLeacher #361 üzenetére
-Ha egy adott arany lapból 99 példányod van, akkor abból csak egyet tehetsz be a deckbe. Ugyanez vonatkozik a silver-re is.
Ha egy adott bronz lapból 99 példányod van, akkor abból 3 darabot rakhatsz be a deckbe.-4 különböző gold és 6 különböző silver lapot lehet rakni egy deckbe.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #360 üzenetére
Megint kérdeznék:
Ugye silver és arany lapból 1, bronzból 3 lehet a paklidban ugyanabból a fajtából.
Ne keverd, vannak a gold lapok amikből 4-et és silver lapok amikből 6-ot lehet a deckbe rakni.
Most én nem értek valamit, vagy ez a két mondat ellent mond egymásnak? Melyikből mennyi, az annyi?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #359 üzenetére
Na hát ez jó kérdés. Először engem is megtréfált, azt hittem, hogy csak ore-t lehet kapni és mérges voltam, hogy "nem kaptam".
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #357 üzenetére
Kérlek olvass vissza, mert sokminden már le lett írva korábban. Bizonyos levelhez kötött a lapok gyártása/törése, gondolom hogy ne csinálj hülyeséget az elején. Ez a szint nem magas, lvl 3-5 között, de szerintem 3.
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom már mire gondoltam...mi az a Scrap? Illetve miért van lelakatolva az összes lapom konvertálása?
-
NyxNyxNyx
addikt
"Radovid a palyan levo összes unitbol vesz le darabonkent 10et?" Az kicsit erős lenne nem gondolod?
Egy kiválasztott unitba tol 10 dmg-et, még aranyba is. Igazi Ciri gyilkos, én is szeretném majd őt egyszer ezért. Sok esetben mondjuk Foltest jobb.
Ignit először, az minden pakliba belefér. Úgy is 4 nap alatt összegyűlik a következőre is ha játszol. Én most szerintem csak simán legyártom a 4 epicet a fullos skellige pakliért.
-
DrDobos
őstag
Azthiszem kaptamlar egyszer egy kis kerdojelert egy gyenge scoia'tael kartyat, de ma kaptam egy Prince Stennist. Igaz mar van egy ugyhogy lehet scrap lesz belole..
Most hogy igy lassan megvan a 800 scrap, elgondolkoztam, hogy vajon Henselt, Igni Geralt vagy Philippat craftoljam ki..
Ui.: Radovid a palyan levo összes unitbol vesz le darabonkent 10et?
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #353 üzenetére
Köszönöm!
Az összefoglalóra nekem most nem lesz időm,de remélem valaki majd elválalja a megírását.okibots az Xbox Live oszlopba írt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Heavyrain #338 üzenetére
Szia,
működik a táblázat!(okibots kolléga nem írta be az adatait)
A téma összefoglalót én tudom frissíteni, be is teszek valami dummyt, csak ti jobban értetek a tartalomhoz, a Próba topikban össze lehet rakni és akkor azt átemelem ide.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na legyártottam Philippát, most már nem félek senkitől. Szegény annnyira erős, hogy GG-t már nem is várok ha vele nyerek. Megéri olyan paklit csinálni, amibe minden húzást beleraksz, annyira fontos, hogy felhúzd.
-
NyxNyxNyx
addikt
Volt már olyan veletek, hogy véletlen úgy adtátok fel a második kört, hogy az elsőt is ti adtátok fel? Vagy ez csak az én defektem?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
TazLeacher #341 üzenetére
"A másik, ami szerintem nem jó, hogy amikor kiválasztom, hogy milyen lapot szeretnék cserélni, akkor nem látom a többi lapot. Szerintem nagyon nem mindegy, hogy bizonyos lapból van-e már kézben, vagy nincs. Van olyan lap, ami OP tud lenni, de elég belőle 1 db. Ilyenkor megtartod, és ott van kézben a másik, az csúnyán beszopat."
Ezt eleinte én se értettem, de aztán rájöttem, hogy a lapcserélős képernyőn lehet jobbra görgetni, és ott van az összes lap, nem csak az képernyőn elsőre látható 3 közül lehet cserélni. Ugyanez igaz a deckválasztónál is... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #345 üzenetére
-A harmadik a hordók száma.
bmeg, tényleg.
Köszi, sok dolog van, ami puszta figyelmetlenség volt. Most már ez után a pár játék után lassan elkezdek decket építeni, mert már kezdem érezni, hogy mi az, aminek van értelme, minek nincs, miből menni kell a deckbe. Ennyi lapból mondjuk még az elején elég nehéz kombókra építkezni. Ami furcsa volt így elsőre, hogy nagyon kevés volt az időjárás lap, talán kettő volt összesen a 12 meccs alatt. Tanulgatom még, hogy mire kijön a végleges, addigra képben legyek. Mondjuk elég messze van még a tavasz, ti nem tartotok attól, hogy addigra minden csínját-bínját kitanuljátok, és a végleges már unalmas lesz?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Hali,
-Vannak kémek, de jelentősen gyengébbek.
-Tipp: Ha nem tudod milyen spell-t nyomott el az ellenfél jobbclick az ő graveyardjára, az is ott lesz.
-Az arany lapok csak akkor kapnak +2-t, ha Northern Realms-zal vagy. Scoia'tael eldöntheti egyszer, hogy ki kezdjen. Monster-nek fentmarad egy lapja (Mocskos Geralt, pass kezdést remélem megoldják, mert iszonyat erős). Skellige minden körben +1-et kap a lapjaira mindenhol.
-"Jól láttam, hogy ha időjárás lap alatt lövöm el kürtöt, az nem hat?" Mi? A kürt is megváltozott és csak egyszer duplázza a lent lévőket, nem hat az újonnan lerakott lapokra. Ha lent van egy időjárás és minden minden nem arany minionod 1-es, akkor azok 2-esek lesznek.
-Nem kell mindig újra rányomni a deck-re, csak ha valami gáz volt a keresésnél.
-Minek játszol ki olyan lényt, aminek nem tudod mi a hatása?Én mindig kiraktam véletlen a lapokat az elején, majd hozzászoksz.
-Ha ilyen választós van, akkor ott van a Hide cards, és baloldalt utána, hogy show cards.
-A harmadik a hordók száma. -
Heavyrain
őstag
válasz
A konzolokról teljesen megfeledkeztem, azokat most hozzáadtam.
Steam nem fölösleges,mert megjelenéskor Steamen is fent lesz.Szerintem össze lehet majd kapcsolni játékon belül a különböző accountjaidat, így bárhol jelentkezel majd be, mindenhol ugyanaz lesz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Heavyrain #338 üzenetére
Üdv!
Új vagyok még itt, tegnap kezdtem. Szépen megváltoztak a szabályok a Witcher 3-hoz képest, de határozottan bejön. Egyelőre még tanulgatom a dolgokat, nézegetem, 12 meccset játszottam elsőre, 6-6-os eredménnyel. Át kell néznem a lapokat, de egyelőre a kémeket nagyon hiányoltam, nem tudom vannak-e. Néhány dolog nem egyértelmű még, ilyenek pl. az arany lapok. Az arany lapok kapnak +2-t. Ez tiszta. De egy alapból arany lap miért jön alapból +2-vel? Jól láttam, hogy ha időjárás lap alatt lövöm el kürtöt, az nem hat? Amikor bejfezem a meccset, megkérdezi, hogy milyen dekkel akarok játszani. Kiválasztom, ellenfelet keres, majd megint megkérdezi, hogy mivel akarok játszani...?! Ami kimondottan nem tetszik, hogy ha kijátszol egy lapot, utána már nem tudod megnézni, hogy mi a hatása. Mondjuk rákattintok egy lényre, nem figyelem, hogy mi a tulajdonsága, majd választanom kell, hogy kire hasson...de mivel csesztem előtte elolvasni, nem tudom, hogy mi a hatás, és ekkor már nem tudom megnézni sehol. A másik, ami szerintem nem jó, hogy amikor kiválasztom, hogy milyen lapot szeretnék cserélni, akkor nem látom a többi lapot. Szerintem nagyon nem mindegy, hogy bizonyos lapból van-e már kézben, vagy nincs. Van olyan lap, ami OP tud lenni, de elég belőle 1 db. Ilyenkor megtartod, és ott van kézben a másik, az csúnyán beszopat. A 3. féle "nyersanyag" mire használható? Az egyikért hordót lehet venni, a pergamenért lapot lehet venni, a harmadik mire jó?
A Te hsz-eddel kapcsolatban. Az ötlet nem rossz, csak a végén a Steam link fölösleges/hiányos. Fölösleges, mert a játék még nem steam-es, vagy hiányos, mert nem csak PC-s játékosok vannak, ebben az esetben kéne még 2 rublika LIVE és PSN névvel.
Valahol olvastam, hogy multiplatform lesz a játék. PS4-el is? Mert ugye én most csak PC-n tudom tolni, viszont később biztos, hogy PS4-en fogom játszani. Ilyenkor vajon mi lesz a vásárlásaimmal? (Ugyan ez érdekes kérdés, aki most PC-n tolja, de ugye gog-os accounttal, mi lesz, ha utána Steam-en játszik majd...ugye akkor nem azon az accounton vannak a vásárolt tételek, mert a játék külön accountot nem kér, a gog-osat használja...)
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom mi van, ma nem tudok nyerni.
Mindig countert ad vagy szarul jönnek a lapok. Csak buffolós NR jött sok meccsen kereszetül aztán csináltam egy dimeritium bombra épülő decket, ami így sokkal gyengébb más deckek ellen (Scoia'tael ellen is jó). Egy buffolós NR se jött azóta, de ilyen Skellige paklik előkerültek...
-
Heavyrain
őstag
Mivel egyre többen keresnek barátokat a fórumban, akikkel együtt tudnának játszani, csináltam egy űrlappal összekapcsolt táblázatot a PH-s játékosoknak.
Jobb felső sarokba a "téma tudnivalókba" valamint az összefoglalóba be lehetne rakni ezt a szöveget:
"PH-s játékoslista, amire itt tudsz jelentkezni."A Crew topicban is ezt csináltam, ott működött, szerintem érdemes lenne itt is bevezetni.
A steam profil linkjét is beleraktam, mert Steamen is meg fog jelenni. (forrás)Illetve az összefoglalóba még be kéne rakni egy rövid leírást a Gwent-ról, valamint pár fontosabb oldalt, pl a GwentDB-t.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #335 üzenetére
Barátkérés elfogadva.
Nekem is muszáj volt valahogy kitermelnem az alapanyagot az elején pár jó kártyához, hogy ne csak az alap paklira kelljen hagyatkoznom.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Na most én voltam a fallosz másik oldalán, és adnám fel ha mégegyszer összekerülnék azzal az emberrel. Decoy, Philippa, Igni a paklijában, clear skies-t tőle nem is láttam a 2 meccsen egyszer sem, nem mit csinál a szörnypaklik ellen, főleg hogy dandelion + horn is a deckjében van. 3-szor rakta ki az ignit ellenem, mert levette róla az arany keretet a 6-os lappal.
-
saen
veterán
Köszi, én is erre jutottam, de megerősítettél.
Legtöbbet monsterrel játszom, Northern nem tetszik a másik tetszene, de állítólag nehéz jól játszani és sok lap kell hozzá ami nekem nincs. Felmentem még a GwentDB-be és a szörnyesnek volt messze a legmagasabb használata a deckekben, szóval az lett. Végre egy jó lap -
okibots
aktív tag
Én Avallac'h-ot húznám be, mert monster paklis vagyok.
Dijkstra-t semmi képpen sem, azért annyi Gold lap nincsen, hogy megérje...mondjuk a vissza konvertálás még hasznos is lehet, de inkább veszélyforrás.
Isengrim-nél pedig kitesz 2-es erősségű lapokat ha a feltételek adottak.. hát nem is tudom -
Chronos85
tag
Hali,
Úgy 5 napja kaptam én is korai hozzáférést. Tetszik a játék. A reward rendszer nagyon baráti, bár ez nálam vmiért bugos, az "új nap" 2. szintje után már nemkapok csak a szint végén rewardot (50ore-t), holott közben még bizonyos checkpontok után járna. Probáltam újraindítgatni, de nem javult meg, ez legyen a legkevesebb, többnyire úgysincs időm napi 2-2,5szintnél többre.
Elötte rengeteget HSeztem, ahhoz képest ez a napi 10 nyerésért kapsz 2 boostert és közben ha kapsz egy GG-t akkor egy kis apróságot maga az állom (bár ugye ezt könnyen ki is használhatja néhány bot). Igaz az arénához (engem ezzel vett meg annó a HS) hasonló vmi hiányzik, de cserébe rengeteg pozitívum van.Elösször is az RNG a lehető legminimálisabb ez nálam hatalmas plussz. Az egyes frakciókban többféle Hősöd is lehet eltérő HeroPowerrel (bár ezt még nem tudtam kiprobálni, de nagyon jól hangzik) és ezekre épülő paklikkal. Bár itt megjegyezném, hogy ehhez egy kicsit kevésnek érzem a jelenlegi lapkészletet (tudom, hogy béta és még egy frakció be se került nah de akkor is). Aztán ittvan még a paklid mérete ez is egy + eldönthetem, hogy sok kis lénnyel szórom meg a boardot vagy inkább kevés de jól szinergizáló lapokat rakok amiket így elég nagy eséllyel fel is húzok. Az időjárás kártyák is hatalmasak, vmi hasonlóért már régóta sírok HSben.
Nyilván az egyes lapok között hatalmas eltérések vannak, de jelenleg a 10es szint környékén pénzráfordítás nélkül még elég jól boldogulok.Annyi lenne még, hogy tudtok-e vmi programot amibe feltudnám tölteni a jelenlegi lapkészletemet, hogy lehetőleg olyat ne pikkeljek amit instant törhetek is. Vagy marad a jó öreg "papír-ceruza" ?
Üdv.: Chronos
-
NyxNyxNyx
addikt
Most három connection problem miatti kikapásom is volt, nem tudom mivan.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az egymással való játék nem ad semmit, még a GG gomb sincs ott.
-
okibots
aktív tag
-
NyxNyxNyx
addikt
Egyébként sokkal gyorsabban gyűlnek a lapok, mint gondoltam. Mindezt úgy hogy szinte csak common-t és rare-t nyitok. lényegében 2 napi játék után 400 scrap. Ezidőalatt kb 7 keget nyithattam és nem volt bennük semmi jó. Ez kb a tökéletes arány szerintem, nem kell végtelenségig grindolni, de ott van a kihívás is. Imádok küzdeni a lapokért.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy csávót annyiszor elvertem, hogy már feladja, ha meglátja a nevemet.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem az ignire építek, az csak arra van, hogy megszívassam a buffolós NR paklikat ha nincs promote-juk előtte. Meg persze amúgy is használnám, mert minden pakli ellen jó. És nem játssza körbe senki, főleg egy Scorch után.
Szerintem nem jó ez a buffolós taktika, túl sok lapot igényel és van hogy nem elég nagyra buffolják fel, van hogy nincs promote a végére. Ha nyersz, akkor megalázod a másikat szinte, de nem hinném, hogy jobb a winrate-je, mint egy normális NR decknek. Korábban mutattam a paklimat. Ma azzal próbálkoztam, hogy kicseréltem a 4-es lapokat 8-as melee-re csak így sebezhetőbb vagyok a frost-tal szemben.
Prince Stennis.
#305 Játszottál már más paklival, mint a buffolós NR?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha a lapgyártás/törésre gondolsz, akkor azt le tudom írni. Ugye silver és arany lapból 1, bronzból 3 lehet a paklidban ugyanabból a fajtából. Ezekből a lapokból felesleges többet tartani, ezért van ugye a mill spare cards gomb, ami ezeket betöri és így kapsz értük scrapet (zöld pergamen). Scrapet még meccsek után is kaphatsz 15-t, és GG-ért is néha azt ad. Ezekből a scrapekből le tudod gyártani azokat a lapokat, amiket szeretnél de nyilván sokkal több scrapbe kerül gyártani valamit, mint amennyit kapsz a törésért.
Ritkaság/Gyártási költség/Törésért amennyit kapsz:
Legendary/800/200
Epic/200/50
Rare/80/10
Common/30/5Látható, hogy nagy a különbség ezért nem éri meg törni azokat a lapokat, amikből még nincs meg a maximum.
Ez a 7-es NR lap, amit az ellenfélnek adsz és húzol egy lapot mikor jó? Általában csak akkor, ha keresel valamit, vagy nagyon vezetsz de félsz passzolni. Szerintem ki fogom venni a deckből, mert sokszor halott lap, bár ma felhúztam vele az Ignit ami kinyírt egy 30+-os lényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest