Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
DrDobos #3795 üzenetére
Ne égjen, előfordul, hogy benézünk ezt-azt
Belépni nem tudok a játékba, de halvány emlékeim alapján, és ,ahogy említetted is a deck buildernél látod a scrap extrasnál csak egy nyomás, hogy az összes extrára millet nyomj, nem kell egyesével semmit szerintem, ha azóta nem történt ilyen változás mióta én nyomtam.
Itt ugye a felesleges pluszt töröd, egyesével akkor kell ha belátásod szerint adott lapra nincs szükséged. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
DrDobos #3784 üzenetére
Ez a laptípus (stratagem) a legutolsó kiegészítővel, a Merchants of Ofirral jött be a játékba, szóval csak azokban a kiegekben nyithatod (vagy még a Faction kegekből, bár nekem onnan még egy se jött össze). Egyébként onnan látod, hogy a bal felső sarokban egy zászló embléma van (piros | piros-sárga kockás). Összesen ez a 12 van, szóval egyelőre még nem túl nagy a variálási lehetőség.
-
Genji
őstag
válasz
DrDobos #3776 üzenetére
Elég nehéz kérdés, de az általános válasz az, hogy nagyjából azonos a reward pontok megtérülése mindenütt, ezért arra érdemes menni ami érdekel, legyen az skin, éppen aktuáls szezonális tree vagy bármi.
Ha tudományosabban akarod megközelíteni ITT egy táblázat az összes treeről megtérüléssel. A viszonyítás alap 2 reward pont = 100 ore = 1 keg. Ehhez képest a Value per reward point oszlopban látod melyik tree a legjövedelmezőbb. Nagy különbségek nincsenek ezért írtam a fentieket.
Ami még hasznos lehez: ITT találsz egy crafting guide-ot azaz melyik kártyák a legerősebbek, mi a meta, mit érdemes lecraftolni. Pár hónapos, de releváns.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
DrDobos #3773 üzenetére
Scoia'Tael, Nilfgaard, Northern Realms és Skellige mind teljesen rendben van a jelenlegi metában, ahogy a Syndicate is. A Monster gyengélkedik már néhány szezon óta, az ő alapmechanikájukat elég sok deck countereli (tall removal pl.). De igazából ezen a szinten tök mindegy, hogy milyen irányba indulsz el, ki fog alakulni. A kurrens metáról itt találsz infót: [link]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
DrDobos #3771 üzenetére
Szerintem az itt lévők mind régi játékosok, ezért mindenkinek van mindenféle paklija. Kezdőként érdemesebb egyre fókuszálni. Én anno Scoia'Taellel kezdtem, ők most is elég erősek, hónapok óta a tier listák élén vannak. Nilfgaard is stablisan ott van a jók között. Játssz egy pár kört a kezdő paklikkal, és amelyik legjobban megtetszik, azzal haladj tovább.
-
Ðávid
aktív tag
Most éppen 61-es vagyok. Valószínűleg több is lehetne, de van, hogy napokig nincs időm foglalkozni vele a munka mellett.
#772 BomiBoogie
Mostanában én is újra elővettem a The Witcher 3-at és gondoltam kicsit játszom Gwentet is. Fura a külön kártyajáték után, de annak is megvan a hangulata a számomra. -
NyxNyxNyx
addikt
Ermion az egyik legjobb lap a játékban és kötelező minden Skellige deckbe. (last wish + legalább 6 strenght). Eithné nagy indirekt nerf-et kapott az előző patchben, de még így is jó, talán a törpét szívesebben használnám a legtöbb deckben, mint leader. Odrin specifikus NR paklikba fér csak be (most így azt sem tudom mibe, de láttam már ellenem meccset nyerni), nem rossz lap, nekem nincs és nem is tervezem a gyártását.
Idaemean szívatott meg már párszor, de sokszor inkább neked árt. John Natalis kőkemény value, de nála is simán jobb sokszor egy Geralt szvsz.
Lenry: Nem értem a kérdést. Változtattak a clear skies-on, First Light lett a neve és választhatsz, hogy Clear skies effektje legyen, vagy kirakjon egy random bronz unitot a paklidból. Ezzel most sokkal többen játszák, mert szinte sosem halott lap. Ja és Dagon is megkapta választási lehetőségnek a többi weather mellé.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát jó, de ha én a bronze unitokat goldra változtatnám, mit élesztenék újra? Nagyon ritkán van sok unitom egy sorban és alig van bronze unitom. Ez a jó a leaderekben, hogy nincs egyértelműen jobb, mindenki a saját deckjéhez igazítottan választ. Van top tier Radovid és top tier Henselt pakli is. Gondolom Foltestből is van, de mostanában keveset látok.
-
NyxNyxNyx
addikt
A decked alapja jó. Innentől kezdve egyéni preferencia, hogy mit találsz hasznosnak.
-Én sosem raktam Poor infantryt a paklimba (Henselt szinergia miatt még az is lehet, hogy jó, de valahogy kétlem)
-Minden NR paklimban 3 medic van.
-Nincs Ves-em, így nem tudom mennyire jó a blue stripes commando-kkal.
-Nincs Roche-om, de igen, egy Igni jobbnak tűnik.
-Yennefer is érdekes, de ha működik, akkor miért ne?
-Ami viszont feltűnt, hogy a paklid több lapból áll, mint 25. Nem érdemes több lapot belerakni a minimumnál (kivéve monsters), mert így kevesebb eséllyel húzod fel a nyerő lapjaidat.
-Cirit én minden paklimban használom, nagyon erős lap.Az utolsó előtti pont és Igni kivételével a többi nem egyértelmű erősítés.
HeavyRain:
Nagyon hasonlít erre, csak nincs clear skies-om (kivettem, mert nem találkoztam monsterrel) és van egy 3-as hajóm, illetve még talán 1 kiegészítőlap más. Az a baj, hogy nagyon sokat nem lehet változtatni ezeken a paklikon, mert a gerince fix és sok lapból áll. Amikor én raktam össze a paklit, nem néztem ezt amit linkeltem és mégis tök ugyanolyan lett.
-
NyxNyxNyx
addikt
Deckből dobja ki, tehát ha 2 van kint, és 3 van a deckben, az csak azt az 1-et rakja ki még ami a deckben van. Nem mindig jó lap, de amikor jó, akkor megnyeri a kört. Redanian elite + Reinforcement az 30, mert bugos. Ha nem kettőt rak le egy körben, akkor csak 24. Field medic-kel is beteg.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mondjuk ebben pont van 3 blue stripes scout, de csak mert valamiből akartam még 3-at a reinforcement mellé és a Redanian Knight-ok nagyon igni/scorch sérülékenyek, a blue stripes commando-nál meg csak simán jobbnak tűnnek.
Egyébként buffos NR-rel nem is találkoztam a patch óta, csak olyannal ami feltolja a roach-ot tizenvalamennyire és nem megy tovább.
Scoia'tael ellen nem lehet nyerni, ha kijön nekik a lépés, de a többi ellen jó.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mindhárom jó. Én Shanit nagyon imádom, szóval őt szedném. Az első is jó lap, csak a skelligének nagyon sok jó silver lapja van, így csak kevés deckbe fér be. Gaunter meg weather-rel kombinálva nagyon erős, mert kinyírja a legyengített lapokat és még mellé ad 8 (weatherben 4) statot is amik közül a 3 1-es unit jól szinergizál a thunderbolt-tal.
Ðávid: Hát ez érdekes. Én Scorch-ot látok olyan ritkán, hogy már körbe sem játszom. (Ignit körbejátszom, szóval legtöbb esetben "véletlen" ezt is). Baron-nal se jártál rosszul, nagyon jó lap, nekem is kéne.
-
DrDobos
őstag
Leirom hogy hasznalom hatha igy bejon majd neked is.
Monster paklik ellen nagyon szuper, a rengeteg breedable 2-3as kartyat mind kinyirja. A tobbi pakli ellen meg az utolso korokben hasznalom, akkor mar sok az arany lapom illetve az adrenalinennal athozott magas lapokat nem bantja, de ha mar az ellenfel felbuffolt 10+at meg sajat magat leszedi is sikeres a trade, mert nyerek vele 6 pontot. De ezekben az esetekben van amikor thalerrel cserelem. De volt mar ugy is hogy az ellenfelnek volt 5db negyes lapja nekem meg egy geraltom meg pavetta, es igy nyertem 14-0ra az utolso kort is 18-24rol
-
NyxNyxNyx
addikt
Egy Shani megteszi, az csak epic. Philippát ne. Borkh-ot én nem merném, igaz még nem használtam. Scoia'tael-ben használnám. Baron is nagyon jó, de Shani olcsóbb és szvsz nem annyival rosszabb.Ignid van? Kb minden pakliba belefér. Ha jól emlékszem most nem nerfelték.
Most kicsit húz a dolog, hogy nem tudok játszani pedig patch van.kicsako: Ez ilyen, nekem is mindig van egy várható rövidebb losestreak a winstreak-jeim után. Elvileg ugye az a cél, hogy 50%-ban nyerj. Vedd bóknak ha drága paklik ellen rak össze.
Lenry: Restoration és a Sigrdrifa még tud, ugyanígy Shani Nenneke Baron.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem elég volt 350 (később kirderült, hogy kevesebb is elég, de ennyivel számoltam), úgy is álltam hozzá. És még így is sikerült bőven túlteljesíteni. Fel van fújva ez az egész érettségi, megbukni kb lehetetlen. Ha 400-450 pont körül kell valakinek, abba azért bele lehet izzadni ha biztosra akarsz menni. Az emelt tárgyaidból ítélve valami orvosira mehetsz, na az lesz majd a szopás, nem ez.
saen: Tiszta, engem is zavar ha belegondolok, de azért nyomom, mert tetszik. Meg streamerekkel is tök könnyű most összekerülni. Hajnalban megint HG3-vel dobott össze.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
PhilBrick
őstag
Ha kapnék pár jó lapot másik pakliba, több kedvem lenne váltani. Ha viszont mindig 3 legend közül kell választanom, biztosan a jelenlegire húzok.
braker: passz, lehet manuális küldi az eladó és vasárnap van.
BomiBoogie : Ingyenes betakeyt hol "illik" venni?
Egyébként jó keg, Phillipa a legszemetebb NR lap, Borkh meg stresszeli az ellenfelet. Ráadásul nem csak egy sorban öl, mint tegnap megtapasztaltam.Skellige meg ne kapjon már semmit!
-
PhilBrick
őstag
Ami nagy gonoszság szerintem.
braker: kodot majd ide ird be
-
NyxNyxNyx
addikt
Most nekem ez az NR paklim (Ciri helyett Baron, és Radovid és akkor már fullos lenne) És mindjárt kész a Skellige paklim is. Cerys-szel nem vagyok egyébként megelégedve, olyan mint egy kicsit gyengébb Geralt amit újraéleszthetek. Ermiron kéne még + Restoration (és King Bran, de csak akkor ha úgy működik, hogy 0 lappal a kezedben csak simán húzol egyet amit te választasz).
Mióta van Philippám és bomb-om, nem vert még el buffolós NR deck. Thaler-t imádom, annyiszor mentett már meg halott lapot, és/vagy adott helyette olyan lapot ami pont kellett volna. Egyszer a monster ellenfél megölte mikor már fel akartam adni (minden weather a táblán volt és nem volt válaszom), és újraélesztve clear skies-t adott.
-
Heavyrain
őstag
Én most ezt a Skellige discard decket használom, de át fogok térni egy Skellige wounding deckre.
-
NyxNyxNyx
addikt
"Radovid a palyan levo összes unitbol vesz le darabonkent 10et?" Az kicsit erős lenne nem gondolod?
Egy kiválasztott unitba tol 10 dmg-et, még aranyba is. Igazi Ciri gyilkos, én is szeretném majd őt egyszer ezért. Sok esetben mondjuk Foltest jobb.
Ignit először, az minden pakliba belefér. Úgy is 4 nap alatt összegyűlik a következőre is ha játszol. Én most szerintem csak simán legyártom a 4 epicet a fullos skellige pakliért.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem az ignire építek, az csak arra van, hogy megszívassam a buffolós NR paklikat ha nincs promote-juk előtte. Meg persze amúgy is használnám, mert minden pakli ellen jó. És nem játssza körbe senki, főleg egy Scorch után.
Szerintem nem jó ez a buffolós taktika, túl sok lapot igényel és van hogy nem elég nagyra buffolják fel, van hogy nincs promote a végére. Ha nyersz, akkor megalázod a másikat szinte, de nem hinném, hogy jobb a winrate-je, mint egy normális NR decknek. Korábban mutattam a paklimat. Ma azzal próbálkoztam, hogy kicseréltem a 4-es lapokat 8-as melee-re csak így sebezhetőbb vagyok a frost-tal szemben.
Prince Stennis.
#305 Játszottál már más paklival, mint a buffolós NR?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha a lapgyártás/törésre gondolsz, akkor azt le tudom írni. Ugye silver és arany lapból 1, bronzból 3 lehet a paklidban ugyanabból a fajtából. Ezekből a lapokból felesleges többet tartani, ezért van ugye a mill spare cards gomb, ami ezeket betöri és így kapsz értük scrapet (zöld pergamen). Scrapet még meccsek után is kaphatsz 15-t, és GG-ért is néha azt ad. Ezekből a scrapekből le tudod gyártani azokat a lapokat, amiket szeretnél de nyilván sokkal több scrapbe kerül gyártani valamit, mint amennyit kapsz a törésért.
Ritkaság/Gyártási költség/Törésért amennyit kapsz:
Legendary/800/200
Epic/200/50
Rare/80/10
Common/30/5Látható, hogy nagy a különbség ezért nem éri meg törni azokat a lapokat, amikből még nincs meg a maximum.
Ez a 7-es NR lap, amit az ellenfélnek adsz és húzol egy lapot mikor jó? Általában csak akkor, ha keresel valamit, vagy nagyon vezetsz de félsz passzolni. Szerintem ki fogom venni a deckből, mert sokszor halott lap, bár ma felhúztam vele az Ignit ami kinyírt egy 30+-os lényt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezért is csináltam Geralt Ignit, mert ezek a buffolós paklik felidegesítettek. Most egy diamantium bomb berakásán gondolkozok, csak 80 scrap és valamikor úgy is kinyitom. A másik meg hogy nincs már silver helyem.
Én most szinte csak NR-rel játszok de nem az adrenaline rushos verzióval.
Philippa bekaphatja amúgy
-
NyxNyxNyx
addikt
Melyiket választottad végül? Baron nagyon jó, csak nekem már nem lenne az NR pakliban még egy arany hely neki (shani, geralt, geralt igni és ciri). De sokszor szívtam ellene, talán a legerősebb lap a három közül. Yennefer-t én már csak a karakter miatt is egyszer meg akarom szerezni, de nem tudnám hova berakni. Én az elsőt szedtem volna ki, úgy is majd összeakarok rakni egy erős monster paklit is és ez a lap nagyon jó a weather monsterben.
-
Heavyrain
őstag
Nem, a chironex tudtommal mindenkitől levesz 2 -t. Még a gold kártyáktól és saját magától is. (Ugyanez vonatkozik az unicornra is.)
Ha csak az ellenféltől venné el, akkor túl erős lenne a kártya (főleg, hogy alapból Yen is 6)A Bloody Baron-al nincsen tapasztalatom,de redditen ezt írják:
-Botchling stays on the board in every round if not destroyed.
-Lubberkin revives graveyard units. -
saen
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
Adneraline rush nem véd meg ilyesmitől, az csak annyit csinál, hogy ha életben marad a lap, akkor átviszi a következő körre. Valószínűleg nem vetted észre és promote-olva is voltak a unitok amiket le próbáltál scorcholni korábban.
195:
szerk.: Promote az egy Northern Realms class-specifikus lap ami arannyá változtatja az általad kiválasztott lapot és a többi ugyanolyan nevű lapot a te részeden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja