Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A Season 2-ben kb. 20 meccset játszottam még a hotfix előtt, nem is igazán követem a játékot, szeritnem ezt a seasont most kihagyom. Most megnéztem a linket. Azt olvastam, hogy az NR Armor nagyon megy, de ha ettől eltekintünk, talán ennyi féle deck eddig nem szerepelt. Nem tudom, hogy a valóságban ez mit takar, de így ránézésre egész változatosnak tűnik a felhozatal.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #2115 üzenetére
Eddig egy Spell paklit vagy egy időjárást első kőrben szépen meg lehetett fogni arany lapokkal. Most semmi. Leírtanak mindent. Amíg ez így van, én SC spellel nyomuloķ. Tegnap leteszteltem. Gyakorolni kell vele, de 4ből 4et nyertem. Pont olyan, mint az előző patch előtti. Lényegében egyedül játszik az ellenfél, a te dolgod, hogy kelövöldözz mindent. Kicsit jobban oda kell figyelni, de ennyi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #2105 üzenetére
Az a gondom, hogy a lapok 90%-ának nem tudom a nevét.
Képről megmondom mit tud. Az alapján pakolom a deckbe, az alapján játszom ki, én nem nézegetem a neveket.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2091 üzenetére
Megnéztem a végét...kb. megint lehet újratanulni az egészet.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2079 üzenetére
Közben láttam most pont a bajnokságon volt ilyen, és látszik.
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap 4.444 (de szép szám...) sikerült visszamennem 4.320-ra. Nem látok rá semmi esélyt, hogy meglegyen még ma. Szerintem tolok egy kicsit, hátha a top1000-be legalább visszaférek. (Bár mivel gondolom mindenki játszik, erre se sok esélyt látok.)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2074 üzenetére
Ausztrai a srác, nem ausztrál, benéztem...sajnos első kőrben 3:0-ra ki is ejtette a magyar srácot.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha Operatorral kapok egy lapot az ellenféltől, utána azt a 2. kőrben lecserélem majd a 3. kőrben visszahúzom, akkor is barna a lap háta, tehát tudja az ellenfél, hogy az van a kezemben?
-
TazLeacher
nagyúr
Felmentem 4420-ig, erre 2 nap alatt visszazuhantam 4.300 alá. A tegnapi nap végére sikerült legalább 4.300 fölé menni, de, hogy őszinte legyek mocsok unalmas. Mármint nem a játék, hanem, hoy 4.300+-on a 60-70% Dagon (volt, hogy 8 egymásutáni meccsen jött ez), a maradék Eredin, Scoia'tael controll, Discard Skellige. Elvétve Axemen, Törpe, Reaveer Hunter, Consume...az elmúlt 10 napban találkoztam 2 db Nilfgaarddal is.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2060 üzenetére
Mi az, hogy nem kerülnél be következő Seasonba? Ilyen nincs.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #2051 üzenetére
Küzdök keményen...4.280 volt a max, onnan visszaestem 4.140-re, visszatornáztam 4.250-ig, de most pl. 3 napja amint előre jutok, utána vissza is esek. 4.253-on állok ma. Annyira kevésnek tűnik mar, de annyira lassan megy...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #2049 üzenetére
Jobban örültem volna, ha szinthez kötik (de legalább nem pozíció), MMR-t csökkenteni is lehet...
Jövő héten már ésszel kell játszani, nehogy visszacsússzon az ember.
Te hogy állsz, megvan már 4.500?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2032 üzenetére
Még annyi, hogy 3.700 felett nagyon szépen eloszlik a fekkek aránya. Bár még mindig a Monster a fajsúlyos, de közel sem zavaró. A mai játékom során pl. minden frakcióból volt ellenfél, NG-ból vsak 1, de a többiből min. 2.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Alexxxis #2011 üzenetére
Azért, mert rohadt unalmas. Semmi bajom azzal, ha nehéz ellenfél van, azzal van a bajom, hogy agyatlan a játék és szélmalomharcot vívok. Amikor QG dekkel vagyok és első körben kinyiffantja Lethoval a felbuffolt QG-okat az nem érdekel. Szopacs, de nem érdekel. Attól a játék még érdekes, sőt! Onnan szép nyerni. (Pl. a legszebb ilyen az volt, amikor az ezüst Lethot visszazva az utolsó kőrben megettem a lapjait és egy Mardroeme-al elintéztem.) Ezeken a meccseken ketten játszunk. Egy átlagos Monster meccsen egyedül vagyok. Én játszom, ő meg kb. sz@rik a világra, csak tolja ki a lapokat. Nagyon riktka, hogy egy ilyen meccs feszes, vagy érdekes. Vagy sikerül pár lappal elintézni, vagy lényegében tök jól elvan ő egyedül a saját térfelén. Nem érdekel, hogy milyen erős egy dekk. Van annyi Scrap-em, hogy bármilyen dekket össze tudnék rakni, de én azért játszom, mert szeretek játszani, és nem azért mert "kötelező", vagy, hogy mindenáron bezsebeljem azt a +200 scrap-et. Még kikapni is jobb egy élvezetes meccsen, mint ezek ellen nyerni. Ezek ellen egyszerűen dög unalom. Ami megint nem lenne gáz, ha nem 3 ilyen dekkre jutna 1 bármi más. Pl. tegnap kivételesen az utolsó 3 meccsem mind Skellige volt. Mindhárom ellenfél King Bran volt, és teljesen más lapokkal, más stratégiával játszottak. Nem az van, hogy meglátod a Leadert és a 25 lapos dekkből 23-at felsorolsz vakon. Mindkettőnknek járt az agya, reagáltunk egymás lapjaira...stb.
Ezért.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2000 üzenetére
Sound Cloud-ról le lehet valahogy tölteni?- google a barátom...Már korábban is volt ilyen próbálkozásom, hogy kinyerjem a játékból, mert a Not bad. Not bad at all-t akarom emailhangnak telóra...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #1970 üzenetére
Igazából ha a folyamatosan tolódik el a mezőny, akkor még mehet is. Teszem azt 1 hónap múlva az élboly 5.500 körül lesz, akkor a 4.500 már befogható
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1939 üzenetére
Ugyan ez az arány kb. nálam is...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1930 üzenetére
Mi az a "Grand Master"?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1927 üzenetére
Gyorsan meg lesz a következő rank.
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap fantasztikusan megszívattam magam a nerfelt Bloodcurdling Roar-ral. 2 db 11-es lény mellé bedobtam Igni védekezésképpen. Gyönyörű lett ahogy lelőtte egy Ignivel a 3 db 11-es lényemet.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1876 üzenetére
Pontosan. Ráadásul simán lehet kalkulálni Skellige ellenfél esetén a Renew-val (bár lassan már minden deckben a nerfig), és ezzel egyből azt is kilövi.
NyxNyxNyx: én előtte Reveal deckben Tibor-t használtam. Sokkal jobb. Az esetek többségében mindkettőt az utolsó kőrre tartogatom, míg Hjallmar esetében az utolsó kőrben többször okoz problémát a leszedése, ha rosszul jön ki a lépés, Tibor esetében nem ritka, hogy az ellenfél deckjében már nincs bronz, amit felhúzhatna.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
makopeter #1868 üzenetére
Én eddig elvoltam az időjárással, szerintem nem volt vele komoly gond.
Azt viszont nem értem, hogy Skellige-nek miért nincs olyan egysége, ami clear sky-t csinál egy sorba. Minden frakciónak van, kivéve nekik. A weather immunitás megszűnt, tehát nem értem. Bezzeg a Scoia'tael-nek van, amikor tele van olyan lapokkal, ami elmozgatja az egységeket az adott sorból.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
atainprison #1866 üzenetére
Zárt bétában folyamatosan számítottam az Igni-re. Mert ott kb. minden dekckben benne volt. Most meg kijöttek olyan kombó, deckspecifikus lapok, hogy nagyon sok deckbe nem fér bele. Komolyan néha meglep, ha Igni-t kapok.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bazsi1987 #1798 üzenetére
2450 körül vagyok most (R13). Sajna el kellett fogadnom, hogy a Reveal-nek itt a vége, 50% fölé nem tudok vele menni. Tegnap összedobtam egy Discard Dash decket, elég jól sikerült visszajönnöm, 80% körül volt a tegnapi napom, 2200-ról jöttem vissza. Remélem ma menetelek tovább.
-
TazLeacher
nagyúr
Nálam (2000-2500 között) nagyon sok az NR...
3 jól sikerült meccs a reveal deckel. Mondjuk a 3. meccsen kétszer is nagyon hibáztam a kapkodás miatt, ott megérdemeltem volna, hogy kikapjak.
Nekem a legnagyobb ellenfél egyértelműen Crach + Morkvarg, szerintem ilyen 3:1-hez jó esetben a nyerési esélyem.
Én még a türelmi idő lejártáig nem gyártok lapot (én vasárnap délutánig számoltam). Addig összekaparom, amit össze tudok, töröm, ami nem kell, és megnézem mennyi jön össze. Addig még elvagyok ezekkel a lapokkal.
-
TazLeacher
nagyúr
Majd csak este leszek gépközelben. Aki esetleg játszik, írjon már pár szót arról, hogy működik-e az elképzelés, hogy patch után csinálok prémiumot egy kártyából, és azt töröm be 1600-ért, vagy csak a patch előtt prémiumosított kártyákból lehet kinyerni a 100%-ot...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1680 üzenetére
Nem volt ez mindig így. Az elején 3 win kellett, utána 6 win...ez lett lecserélve erre.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1621 üzenetére
Arról gondolom semmi hír, hogy mikor lesz patch....
(Megj.: miért olyan nagy dolog egy ilyen patch-et kidobni? 20 kártyát kell kb. megváltoztatni...nem jött új szabály, nem jött semmi extra és már megvannak a változtatások.)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1610 üzenetére
Tegnap vettem 40 keget. 51-et bontottam egyben. 6 Legendary, 10 Epic.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
atainprison #1551 üzenetére
Tegnap egy élmény volt megfogni Sweers-el. Utolsó kőrre nem maradt lénye.
De persze ez mák volt, de azért jó volt.
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap szépen megszívattak. 20 pont kellett még a rank 10-hez, de sorozatban 5-6-ot benyaltam. Lemetnem rank 9 alá...
Adott W:L aránynak rendesen. Volt, amikor én hibáztam, volt amikor tökéletes lapokat húzott az ellen, volt, hogy egyszerűen nem tudtam normálisat húzni. Ez a tegnapi nap eléggé összejött.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
micafighter #1472 üzenetére
Köszi, PC-ről megvan ez az opció, de PS4-en nem sikerült előcsalogatni. Nem lesz már törlés, szinte biztos. Megkapta a béta részvételért mindenki a jutalmat, kint van már a Season díjazás. Réme egyszerű szerintem: amikor zárják a seasont, az új season már nem bétaként indul. 1-2 lap nerf/buff lesz, de lényegi változtatás nem.
Nekem most eléggé bejön a játék, a balance is. Ma mondjuk gyönyörűet szívtam egymámás után két Kambi deck ellen. Egy arany lényt tudtam összevadászni a 3 kör alatt, és mindkettő gyönyörűen behúzta a záró kombót.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bazsi1987 #1460 üzenetére
Lehet, hogy rossz az elméletem, de ha még változás is lesz, ha most gyártom a lapokat, jó dekkel játszom, akkor több keget, scrap-et gyűjtök be, több jutalmat kapok a season végén. Lehet, hogy 2-4.000 Scrap értékű lapom, ami meg van, már nem lesz annyira használható, és idézőjelenes megy a "kukába" ez az összeg, viszont azért, mert jobb dekkel játszottam, ezt be is gyűjtöttem.
-
TazLeacher
nagyúr
Olyan szinten fel*asz, amikor látom, hogy nem fogom megnyerni, elpasszolom az utolsó kőrt, a másik csávó meg pakolgatja le körről kőrre a lapokat. Az alap, hogy ilyenkor nincs GG, de akkor is úgy fel tudja cseszni az agyam (PS4-en nem tudok kilépni). Ezek nem tudom, hogy miért valamiért erre izgulnak otthon, hogy egyedül ki tudja pakolni az összes lapját, és a nélkül, hogy én lapot raktam volna, mekkora király már. Mennyire nyomorult már az ilyen...
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Néztem a Season jutalmakat. Ahogy látom a ranked eredmények alapján oszja őket. Ebből az következik, hogy a Season végén a renked nullázva lesz, és kezdődik megint elölről?
Én nem nagyon játszottam még ilyen játékkal, ezért kérdezném, hogy a HS alapján mik a tapasztalatok, szoktak lenni akciók, Event-ek? Tehát mondjuk X óráig dupla ore, vagy kedvezmény a kegekre, vagy nem negyedet ad egy betört lapért, hanem a felét...ilyenek, vagy olyanok, hogy nem tudom 2 nap alatt le kell nyomni 50 meccset és akkor kapsz 2000 scrap-et...
-
TazLeacher
nagyúr
Na, unalmamban kibontottam a 80 PC-s keget. Elájulva nem vagyok tőle, 23 epic, 3 Legendary. Talán annyi ami jó belőle, hogy az Epic-ek túlnyomó többsége vagy Skellige vagy Neutral. A 3 Legend Ciri Dash, Ran nar Roogh, Dandelion.
-
-
TazLeacher
nagyúr
Valahol egyet értek. Nem mondom, hogy hidegen hagy, mert jól néz ki, ha meglesz a cucc, csinálok majd lapokat, de az nekem sem jutalom. Ellenben ha választható lenne, akkor 50 scrap helyett mindenki 1 keget választana, mert - főleg később, amikor már sok lapod van - az szinte biztos, hogy min. 50 scrap.
-
TazLeacher
nagyúr
Aha, de miért?
Ha jól értem, akkor az van oda írva, hogy boostol 1-et ennek a kártyának az összes másolatán, bárhol is legyen. Lerakom, ad mindegyiknek +1-et, így lesz az összes 7-es (saját maga is). Lerakok egy másikat, az ad +1et mindegyiknek, így lenne 8-as. Ha jól értem nem az van oda írva, hogy annyival növeli, amennyi az asztalon van. A másik kettő, ami az asztalon van, az már kifejtette a hatását. Miért indul újra a képessége, amikor lerakok mellé egy másikat? A Hawker Healer se ad boostot újra egy unitnak, ha lerakok mellé valamit.
-
TazLeacher
nagyúr
Itt miért 12-esek lesznek, és miért nem 10-esek? Elvileg mindegyiknek ad +1-et. Hogy lett abból +3? Valamit benéztem?
-
TazLeacher
nagyúr
Na, én most (majd) ezzel nyomulok, tegnap összevadásztam elég Scrap-et, hogy legyártsam a hiányzó epci-eket, de sajnos az aranyból még hiányzik a fölső kettő. A zárt bétában is ez volt a kedvenc deck-em, itt is ezzel nyomultam, de eddig elég szedett-vedett volt. Most még Vattier helyett Cahir van bent, Leo Bonhart helyett pedig Drought.
(Drought, Ragh Nar Roog, Tibor - ennek úgy örültem, mint majom a farkának - volt a bontott 3 Lenendary). Most 300 Scrap-em van, úgyhogy a maradék 2 Legendary még idő...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Hangfalképű #1274 üzenetére
Ha kérdésben az a lényeg, hogy Triss az alapból megvan mindenkinek, akkor de.
-
TazLeacher
nagyúr
Na, összekukáztam még egy kis Ore-t, és 50-et nyitottam egybe. 13 epic 3 Lengendary. Nem mondanám rossznak.
-
TazLeacher
nagyúr
Már egy jó ideje átszoktam PS4-re. Csak egy notim van, tényleg "irodai" célra, meg ha valami olyan van, ami nincs PS4-en (pl. ez, Witcher 1-2, Civilization...). 55"-on kanapén nagyobb feeling. Ha leforintosítom, akkor 25.000 Ft, de a felét megvettem, a másik felét bedolgozom 2-3 hét alatt. Ennyit nem ér meg, hogy a notin nyomjam. Bár az igazi az lett volna, ha egy accounttal működik, mert akkor bárhol tudnám nyomni. De ha nem, akkor már lehetne legalább PS4 only, mert akkor legalább a tapasztalatom "felbecsülhetetlen" lenne, de így, hogy ráadásul a PC-sekkel együtt nyomom, nem vicces. Viszont tudok egyedül baráti meccset játszani.
Most azt nem tudom, hogy bontsam-e a 80 keget, hátha agyvérzést kapok, ha a vett 40-ben semmi nem lesz, ebben meg minden földi jó.
Szerintem majd néha játszom ezzel is, ha úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest