Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #3634 üzenetére
Két kattal (vagy dupla tapival érintőn) tudod megfogni a kártyát és aztán azt elengedve tudod már droppolni katt nélkül. Régen úgy emlékszem droppoláskor is kellett kattintani.
Ezen kívül rengeteg vizuál és praktikus kis változtatás van (pl keg nyitáskor bárhova kattaintva nyitja a következőt).
BTW NEW PATCH IS LIVE! Az új szezon fenomenális 8 másodperc van egy körben mindenkinek. Össze vissza csinál mindenki mindent. -
Alexxxis
aktív tag
-
törölt tag
válasz
NyxNyxNyx #3436 üzenetére
"Kezdetben nem tetszett az Artifact. De aztán befutott Gaben átutalása."
A PUBG meg... Azért annál igénytelenebb, moslék valami (a "játék" szót nem koptatnám rá) azért kevés van Megértem, ha csalódtál a Gwentben HC-ban, de fölösleges ennyire túlozni.
Amúgy ha belegondoltok, a Gwent most béta. Hiába hívták eddig bétának, most meg nem, pont hogy most az a totális rework után. Fog ez még változni rengeteget szerintem. -
Heavyrain
őstag
válasz
NyxNyxNyx #3290 üzenetére
Nem.
Én a Mahakam-osat vettem meg, a többi dustot meg tartogatom, úgyis lesznek még jobbak is. A másik kettő annyira nem tetszett.Genji: Oké, hogy sok van, de annyira nem elég, hogy minde seasonben elkölts kb 50-100 reward pontot az avatárra meg a keretre. Valamivel még biztosan lehet szerezni. Remélem a seasonok végén is kapunk.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #3248 üzenetére
Szuper, összehozzuk
Más: már elvesztem az információk tengerében. Jól emlékszem, hogy nem teljes árat kapunk vissza a premium lapokért, hanem úgy, hogy scrap+por? Tehát egy gold premiumért nem kapok 1600 scrapet?
Azért merengek ezen,mert van sok porom és beporoznék () pár sima goldot, ha az 1600 scrap járna.
-
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #3209 üzenetére
Én még nem próbáltam úgyhogy jelenleg nincs még véleményem, de ettől függetlenül úgy gondolom, az egész HCt simán tesztelni tudták volna thronebreakerrel. A Gwent marad úgy, ahogy van, a thronebreakerbe meg megy a HC, oda jobban is illik mivel egy sereget irányítunk ugye. Aztán látják hogy ez mennyire jön be az embereknek, és ha tetszik a többségnek, akkor mehetett volna gwentbe is. Itt most első sorban az új 3D boardra meg az új leaderekre gondolok, meg a teljesen új jatekelemekre.
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #3209 üzenetére
En meg remenykedem hogy meghalljak a kritikat es kikukazzak az egesz hc-t. Lehet ez csak hiu abrand de annyira egyontetu a pleb velemenye, hogy igazabol ez lenne az egyetlen ertelmes lepes hosszutavon. Persze fel ev munkajat kidobni, jo nagy anyagi es persze presztizs veszteseg lenne...
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #3047 üzenetére
Ahhahahaha zseniális
Néztétek milyen menőke avatar jár most, illetve nekem a border is bejön. Bár nem gondolom, hogy a szikrázó szemű Yennefert valaha le fogom cserélni. Ugye az eddig begyűjtött avatart, titlet nem fogják elvenni HC-kor?
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #3039 üzenetére
Majd megbaratkozol a leaderekkel
en most pozitiv vagyok nagyon, egyedul ez a dark style nyomaszt picit. Egyelőre , ami a legjobban izgalomban tart azok a row specifikus képességek.
Ja, meg egy apróság, ami kevesbe tetszik: Nekem túlzottan egybefolyik a két játékos terfele, de nem panaszkodom többet, örülök, hogy most villantottak valamit, ami nem arról szólt, hogy csúszik 2019 Q1-re
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #3034 üzenetére
Nekem bejon a leader megoldas. A lapok jól néznek ki nagyon, legalábbis a premium. Ami nem teljesen tiszta, hogy azt mondja a végén , nem lesz már tobbe egyáltalán ezüst lap mert teljesen ugyanaz,mint a gold. Ezért csak gold és bronz lesz. Ebből veszmadar fejjel arra jutottam, hogy rohadt sok lesz a “drága” lap..
Egy szo, mint száz, nekem bejon és örülök, hogy nem mentek el Disney vonalbabár már már túl dark nekem.
A mulliganes részt nem teljesen ertettem. Addig oké, hogy nem lesz fix mint eddig , hogy round1 3 mulli és így tovabb. De azt nem ertettem mitől függ majd, na meghallgatom később megegyszer hátha kitisztul
-
micafighter
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #3000 üzenetére
Nekem is ez volt az első meccsem ez ellen a deck ellen, majdnem kiraktam a mandraket egy strengthen 6ra párszor mert nem nagyon volt jobb playem, és csak a legutolsó 2-3 lappal kezdte el durván buffolgatni a macit, addig csak strengthenezte ő is, arra meg nem sokat ér a mandrake, de végül jól jött ki a lépés
(#2998) NyxNyxNyx értem, köszi
én türelmes vagyok, lehet csak 1-2 decket craftolok HC után a questekhez meg a napihoz, aztán
kívárom az 50% transmuteot -
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2935 üzenetére
Lehet csak elírta, mint te a BDM-et
Szept. 1-2 a #challenger 4 ha jól rémlik, júli 28-29 az erre való kvali volt.Nagyon izgi : " KÁRTYÁNKÉNT picit más lesz a hatás attól függően, hogy az első (melee) vagy második (siege) rowba teszed a unitot. Valahol mondjuk több pontot fog érni valahol meg ellenállóbb lesz támadásokra/sebzésekre." engem már feltüzeltek
be is iktatom a munkanapba, hogy megnézzem a videot
. Utálom ,hogy vége a nyárnak, de így legalább közelebb az október... jajj remélem nem okoznak csalódást.
Genji, postolj csak sokat, ne tartsd meg magadban ezeket..
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2866 üzenetére
Köszi szépen, Scoia még mindig érintetlen
Huh, hát mikről maradtam le..ahogy elnézem semmi jóról azt az érdekes monster decket leszámítva.
"Késés bejelentés" - erről találok valahol egy összefoglalót, vagy ez honnan? Hol csepegtették ezt a szomorú hírt? (sejtettem, hogy ez lesz)A teljes árú törés érzékenyen érintene, nagyon szépen gyűjtögettem/gyűjtögetek, meglett volna a keret a hiányzó goldokra. Beleéltem magam, nem szabadott volna.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2862 üzenetére
Köszönöm! próbálkozom majd vele.
NG-t már bátran variálom, mikor sikerült előző szezonban 4200ig felmásznom ,az is a saját paklival lett meg
Most valahogy nem megy, egyelőre 17-en vergődöm, bár sokat nem is játszottam. Ezért gondoltam a Scoia próbálkozásra, hátha motiválna az újdonság -
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2792 üzenetére
Közben 9-1et mentem a deckeddel úgy hogy az egy vereség a legelső meccs volt amikor véletlen marching ordersel hattorit húztam ki és nem volt res tárget r1-ben. Shameconcede.
Azóta elég durván aláz. Azt hittem kevés lesz mondjuk GS vagy Consume ellen scorch nélkül, de bővel elég tool a 2 mandrake és Iorveth medi. 1x jártam még úgy nem húztam ki B.Els-t és mivel elhasználtam mindkét Elven Mercet és Recont Hattori kemény 4 pontot ért a feltámasztott üres Elven Merccel. Elég ritka szitu de benne van, hogy így bricked lesz hattori. Le a kalappal mindenesetre.
-
Alexxxis
aktív tag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #2791 üzenetére
Oké, azóta 2 meccset játszottam és rájöttem mennyire fontos tud lenni.
Csak ugye Scoia ellen annyira nem jó, ezért nem nagyon szoktam érezni ha az ellenfelem használja. Én egyelőre hagyom ezt a paklit, felstresszel, hogy sokszor olyan kevés played van, hogy szinte magát játssza a pakli és az RNG-re vagy hagyatkozva.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2789 üzenetére
Köszi, de nem stresszelek rá szerencsére, mikor a 19-et elértem az pl fel sem tűnt rögtön
Most pont azért került közel a szívemhez a játék, mert nagyon jól kikapcsolt, türelemre tanít, ami rámfér
Pont egy sz*r 4 hetem volt, jó volt egyedül, így sokat tudtam játszani az eddigiekhez képest. Viszont ezt az állapotot beszüntetem,kevesebb időm lesz ezért mondom ,hogy ha most nem lesz meg a 20, akkor mindenképp félre fogom tenni, szó sincs kiégésről, csak kicsit máshol is masternek kell lenni -
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2752 üzenetére
Igen, ilyen is volt régebben, hogy az ajánlottakat jelöltem vadul
de ez a törlés cikisebb, nem csak most fordult elő. Így maradt összvissz 3 barátom, ha az egyik aki nem te vagy és nem is a közös barink, megkérdezné ki vagy, egyet se félj ,megmondom nem vagy egy huligán aki zaklatni akarja
Genji , most kiborultam rajtad
1 győzelemre vagy attól, h 21 legyél. Hát én azért tennék pár próbát. Hehe, következő szezon..szerencsére kapom én is az újabb esélyt a 21-re, addig lehűtöm magam, én messze vagyok tőle.
-
-
Heavyrain
őstag
válasz
NyxNyxNyx #2721 üzenetére
Swimnek is írtam Twitchen, és meg is próbált egy decket építeni köré, bár Novice és Mardroeme nélkül. Elemezte is, hogy hogyan lehetne self wounding nilfgaard architypeot csinálni, bár abban igaza van, hogy túl kevés a támogató kártya (Slave Driver és Stregobor). De később, pl a Homecoming után akár lehet ebből valami.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2687 üzenetére
Miert fogod
? Annyira ganék? Szerintem nem
En tegnap megakadtam 3860-on, felreteszem egy darabig es szezon uccso napjait megprobalom meghuzni. Szerinted ez rossz taktika?
Machinetol mar hanyingerem van hiaba lehet vele most szarnyalni, ot elengedtem szepen
alchemyt picit atvarialtam sajat otlettel, majdnem elkaptuk mar a R20-atSzep aranyban potyogtak most hozzad a goldok, orulok. Mar picit sz*rul ereztem magam, hogy nekem mostanaban mennyi jutott
-
Alexxxis
aktív tag
-
Alexxxis
aktív tag
-
Genji
őstag
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2590 üzenetére
Jójó, akkor írok majd mindenképp.
Kedvem nekem is lenne játszani, de tegnap annyira elszomorítottak ezek a gyászos menetek...a sírás kerülgetett. De alapból szar napom volt, hátha ma jobban megyMost egy picit megnyugtat, hogy Genjinek nem ment jól GS, mármint nem azért, mert örülök a ténynek. Csak ha neki nem ment, akkor nem várom magamtól a csodát annyira.
Genji te most milyen MMR-en vagy? -
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2587 üzenetére
A gyenge pontja csak a személy lehet, aki tartja a kezében a lapokat..
Na én egy jó gyengítő vagyok
GOG-on online leszel este 8-9között? Eléd járulnék pár kérdéssel,persze csak ha szabad. Sokat tudnál segíteni azt hiszemVan pár (másnap lehet alapvető) dolog, ami nem teljesen tiszta a deckkel kapcsban.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #2586 üzenetére
De még mindig nem tudom mit kéne ellene csinálni, hogy nyerjek más paklival. Nem lehet ellene gyorsan passzolni, mert akkor a második kört ő irányítja és a hosszú kört nyerni fogja, meg a harmadikat is egy-két 20 pontos lappal. Cursed NR ellen is játszottam, aki lényegében minden hajómat kinyírta egyből, de még úgy is nyertem. Nem látom a gyenge pontját azon kívül, hogy ha missplayelsz nem marad mit felélszteni.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #2575 üzenetére
Perszee, csak azért. Hatással vagyok rátok, érzem!
Első körben engem is azért kezdett el érdekelni, mert tudni akartam mi lehet a gyenge pontja, ugyanis sosem tudtam legyőzni. Most arra jutottam , hogy ezt egyszerűen nem lehet megverni ha valaki jól tud vele játszani.
Egy igazi genyó deck szerintem.
Te a ~400 játékórával a hátad mögött simán R21-re érnél vele. Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows XP
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest