Hirdetés
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
"tri sli-t 3db 680 asból építhetsz"
Meg két darab 690-böl is... kicsit drágább.viszont marad egy mag fizikszre...[link]
De egyébként amit irtok az sajnos igy igaz...és értem én hogy mire/miért irtad... ezt csak ugy idetüztem,hogy van egy ilyen megoldás is,tehát leskálázható...
-
Pubszon
veterán
Nekem még a 301-es driver van fent és nem is rakok fel egyelőre újat, mert ezzel nekem tökéletes.

Lehet nyernék vele 5%-ot, de lehet gond is járna vele, most 3-4 óra BF3 sem okoz gondot egyhuzamban, a 306-osról ez nem mondható el nálam sajnos. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az MSAA szerencsére itt annyira nem zabagép (bár nincs is ingyen
). A global illumination, ami terheli a kártyákat. Ugyanazt a megoldást használja, amit a CryEngine 3 (Light Propagation Volumes), csak sokkal több fényforrással, és compute shaderben van írva az egész. Kepleren én a GI kikapcsolását fontolnám meg, de ha nem kell 50-60 fps, akkor az MSAA nullázása is megoldás. Esetleg opció a Depth of Field minőségének csökkentése. Az is compute shaderben van írva.(#7885) gbors: A Glacier 2 nem ugyanúgy használja az MSAA-t, mint a Battlefield 3. Szimplán trükköznek vele. Ezért nem öli meg teljesen a teljesítményt. Persze számít, de messze nem annyira, mint a BF3-ban, vagy más Frostbite 2-vel dolgozó játéknál. Hasonló a Hitman Absolution megvalósítása, mint amit a Stalker: CoP használt. Ez nem meglepő, ahhoz is az AMD adta a kódot.
-
Erdei88
veterán
Elférnek a kártyák az alaplapban, de használni sajnos nem tudod őket Sli-ben. Quad Sli a max amit játék támogat, ahogy subaru is írta nincs Hybrid Sli
-
krx21
nagyúr
Csak érdekesség képen. Vajon egy GTX690-en mellé lehet tenni egy GTX680-at TriSLIben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
kockaharcos
üzenetére
Azért nyilvánosan ne warezoljunk.
Amúgy meg megvette. 
-
keIdor
titán
válasz
kockaharcos
üzenetére
A játékhoz "jár", Steam-en letöltheted, 49€.
Vagy dobozosan megveheted, ahogy én is tettem, 9k volt.Csak FXAA-val sokkal jobban megy, min 39fps, avg 42fps, max 72fps.
Különbséget nem láttam, hála istennek az elavult MSAA helyett van alternatíva a legújabb játékokban már, remélem Far Cry 3-ban is lesz FXAA vagy hasonló. -
Tirexi
addikt
Pedig 2 GPU-val már szinte játszható a game.

Amúgy nem tudom mi van 2012-vel de sorba jönnek ki az optimalizálatlan játékok. Kezdve pl a Most Wanted-el meg az új szimulátorokkal.
-
keIdor
titán
Gyors ránéztem a Hitman Absolution benchmarkra. 1440p-ben elég gyengén megy.
Konfig adatlapon, minden alapon:
2560x1440, 4xMSAA+FXAA, Ultra minden, avg 24fps, min 19fps, max 29fps, szóval itt vissza kell vennem valamit.
Még egy kártyát tuti nem veszek, mert pénzkidobás, többet játszom Xboxon ráadásul újabban megint.
De most megnézem csak FXAA-val hogyan teljesít, mert Max Payne 3-at is csak úgy bírta a gép rendes fps mellett ezen a felbontáson. Viszont a minőség ugyanolyan volt, mint MSAA-val... -
törölt tag
válasz
kockaharcos
üzenetére
Te meg írni tanulj meg légyszives!
(És még szerkesztve is volt.) -
tikshow
addikt
válasz
kockaharcos
üzenetére
Single sajna kilőve, mert egy másodpercre se indítottam még el.
Nincsen semmilyen mentésem. -
tikshow
addikt
válasz
kockaharcos
üzenetére
306.97 - Time: 365375ms - Avg: 69.540 - Min: 36 - Max: 105
310.61 - Time: 315266ms - Avg: 69.792 - Min: 50 - Max: 111
Sajnos két különböző multi mappon sikerült megnézni. De ez nem sok semmi. Nem nevezném javulásnak.
Szerk.: 1080p - ULTRA beállítás.
-
kockaharcos
senior tag
A Battlefield 3 még mindig ennyit tud gyorsulni itt is? Valaki ránézhetne

-
Tirexi
addikt
Új BETA: 310.61
Felraktam. Tökéletes.

-
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
MSI GTX 670 Power Edition jó választás lehet? akinek ilyen van leírhatná a személyes tapasztalatait.
Köszi előre is.
-
(#7861) kockaharcos Ja láttam én is, igazándiból ha lenne benchmark úgy lehetne összemérni, de én amennyit toltam vele ott a városba nem volt 40fps ahogy írtam szinte végig fix 60 és volt azért 99%-os gpu használtság is.
Hitmanbe kapunk benchet ott majd lehet méricskélni.

-
válasz
kockaharcos
üzenetére
Szépen megy szinte végig fix 60fps bár nem sokat játszottam vele csak annyit hogy a hajóval a városba kiszálltunk azt ott néztem körül.
Természetesen fullon TXAA-val szebb is mint a very high szűréssel.
Majd magyarul kezdek neki.

-
Megnéztem AC3-at ez is támogatja a TXAA-t és itt jól is működik nem úgy mint a fos bo2-be.

Fullon elég jól használja a vga-t bár mondjuk meg is értem mert nagyon jó a graf.
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
Ezt már próbálta valaki? 310.54 - BETA
-
RockHaRD
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
de nem 1-2 fps-ről van szó, hanem 20-ról kb..
1-2 fps-nél én is lesz.rnám, de 20 körül azért már nem semmi... nem mindegy, hogy 1 ghz-n megy a cuccos, vagy 1,3-on

Egyébként 680 nyákos giga 670-ről lenne szó... 3k a különbség, de mi van ha kifogok egy über antituningos 670-et
(sajna ebbe jó vagyok, mindenből a legantituningosabbat fogtam ki az évek során
) -
Winne
nagyúr
Köszöntem!

-
TTomax
félisten
Hát ez gyakorlatilag azt jelenti,hogy le van tiltva egy smx...ez kb azonos órajelen egy 5-8% lehet.Viszont ha olyan 670-et veszel ami 680 PCB-n van akkor egy picit jobban lehet huzni mint a 680-at,mert hát a GPu kevesebbet kér,a tdp meg ugyanaz lesz mint a 680-nál... Gyakorlatilag pedig azt jelenti,hogy ahol a 670 elvérzik ott a 680 is el fog... a 670 tul jora sikerült ahhoz,hogy ne azt vegye az ember ha a pénztárca is fontos...

(#7844) Winne
Szivesen!
-
RockHaRD
addikt
szerintetek megéri 3 ezer ft-tal többet adni egy stabilan 1300-at menő, de fél éves 670-ért (gari van 2-3 év), avagy inkább egy zsír új 3év garival, ami lutri, h mennyit fog menni...

-
válasz
kockaharcos
üzenetére
Én már akkor mondtam neki amikor az AC-t akarta.
-
krx21
nagyúr
válasz
kockaharcos
üzenetére
Mert nem akartam vizet... Annak akkor lenne értelme, ha minden vizeznék... És akkor már kellene egy nagy külső radiátor is... Persze most már megint átgondolnám, de ez lett...
-
krx21
nagyúr
Gondoltam be teszem ide is:
Arctic Accelero twin turbo 690 (léghűtő GTX690-re)Nagy nehezen sikerült beszereznem ezt a hűtőt... A beszerzésben a PCGEAR segédkezett... Köszönet neki! Mindjárt leszögezem, hogy európai forgalmazás még nincsen... Hong Kong-ból jött és pokoli összegbe került! A meghirdetett összegre jött még 40USD+Vám+Áfa... Jobb nem is utána számolni!
A hűtő első körben kicsit csalódást okozott mert nem hozta a hőfokokat... Aztán rájöttem, hogy az időközben beszerzett asus phoebus hangkártya igen csak meleg, ahhoz képest, hogy csak hangkártya...
Ez fűtött a VGA alá... Majd a VGA felé csoportosítottam, most neki van melege...
Az MX4-es pasztát kicseréltem Liquid Pro-ra és a ventillátor profilt maxra tettem... Így kb. 10-15C-al hűvösebb a játékok alatt a kártya a REF.-hez képest...Hozzáteszem hogy maxon is sokkal halkabb mint a ref. hűtés...
Negatívumok: az Arctic nagyon figyel arra, hogy a sok szükséges, nélkülözhetetlen, filléres, bizbasz kellékekből véletlenül se legyen több, mint ami kell! Egyszer egy szösz miatt szerelés közben, oda fújtam a kártyára és 3db műanyag távtartó lerepült,: 1.5 órán át kerestem négykézláb!...
A blokkon a menetek vacak alumíniumból vannak, az egyik sikeresen bele is szakadt!!! (még jó hogy nem létszükséglet helyen)...
Tehát a csavarokat nem szabad nagyon meghúzni!...
Azt mondják SLI kompatibilis... Hát a borda pont ott van útban... Maximum egy nagyon flexibilis és hosszú SLI kábellel lehet megoldani, ha van olyan...
Aki ilyet szeretne vegye ezeket figyelembe... Most már túl vagyok rajta és csak kicsit bántam meg...
Legalább halkabb és hűvösebb lett a gépem! A gyári hűtőt amúgy gond nélkül vissza lehet tenni akár... -
borkarico
aktív tag
Ez elég rossz fényt vet az MSI-re... ezt ti tudtátok? eléggé érdekes ez.
Ha valaki foglalkozott vele, leírhatná a véleményét erről.

-
Erdei88
veterán
670 DCII tulajok. Valaki tud erről a bioszról valamit? Felraktam, de semmi újat nem vettem észre
-
válasz
üzenetére
De ne má...
Ez nem Lightning kari, hanem ref itt nem ér sokat az a bios közel sincs olyan pwm rajta a másik engem a 24/7-es órajel érdekel nem egy 5perces teszt által mért.(#7824) Rexcor Persze, hogy ugrik hisz nem arra a kártyára van, hanem más gyártóéra. Felesleges feltenni max pár teszt erejéig megnézni 24/7-re hülyeség.
-
Rexcor
őstag
ASUS DC2T-om van. Arra érdemes rátenni az LN2 biost?
-
válasz
üzenetére
Igazándiból nem sokkal mint az előtt, de alig volt fent, csak teszt erejéig nem sokat szórakoztam vele annyira nem érdekelt a dolog. Viszont a venti vezérlés ameddig betölt a driver hangos mer ugye ezen ref venti van és nem ehhez van kalibrálva.
Sok értelme nincs az LN2 bios-nak szal én nem ajánlom, mert azért a pár MHz-ért sokkal többet fogyaszt.
-
Rexcor
őstag
Lehet, hogy én is megpróbálom feltenni az asus-ra ezt az ln2 biost
-
törölt tag
Milyen karikra raktok Lightning LN2 biost?
-
-
conqver
aktív tag
+1 Lightning.......több fórumtárs segítségével sem ment föl rá az Unlocked Bios.
Max. fesz. így 1.175.
Tuningot nem próbáltam vele

-
kasa85
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy meg megvette.

(sajna ebbe jó vagyok, mindenből a legantituningosabbat fogtam ki az évek során 
Ez nem Lightning kari, hanem ref itt nem ér sokat az a bios közel sincs olyan pwm rajta a másik engem a 24/7-es órajel érdekel nem egy 5perces teszt által mért.