Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taposo
aktív tag
Nem akarok hülyének nézni senkit, de látom felbukkant a vsynkes téma, remélem tisztában vagytok vele hogy a NV driverben lévő Adaptiv Vsynket kell használni és nem az in-game vsynket
Ez csak azért jutott igy eszembe mert nem rég láttam a GTX780/Titan topikban hogy ezt még csak most vélik felfedezni, és döbbenten láttam hogy 7-800 eurós kártya tulajok ennyire informálatlanok NV oldalon. Itt már kifejtettem hogy mi a különbség a sima in-game vsynkhez képest és a hivatalos oldalon is érdemes olvasgatni, ez a megoldás kb. hozza a NV G-SYNC teljesitményét ingyen ! Minden NV tulajnak kötelező a használata szerintem !
-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom a táborhoz egy Msi gtx 770 lightningal.
Rég volt nvidiám de eddig minden rendben vele.
-
törölt tag
Szerintetek érdemes cserélnem a R4E lapomat P9X79-E WS -re,a 4way pcie x16 miatt?
Játékok alatt lesz érdembeli növekedés fps terén? -
vakond5
őstag
-
pityu8611
tag
Sziasztok!
Összeraktam az sli-t!Minden jó ,DE miért nem megy fullon mind a 2 kártya???Nem akarom elhinni h proci limitem van!!Esetleg valami beállítás??
-
vakond5
őstag
válasz
JoolsNOS #25367 üzenetére
Egyetértek! Ráadásul játék közben azért is jó bekapcsolni, mert a kártya csak annyira fog tekerni, hogy a fix 60 fps-t tartani tudja, nem lesz állandóan 99%-ra terhelve, ami ugye melegíti is, és maxon lesz a fogyasztása is.
Egyébként mindennek a kiküszöbölésére találta ki nemrég az Nvidia GSYNC-et, de én nem vagyok elájulva tőle..
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Joezyka #25364 üzenetére
És még annyival kiegészíteném, hogy ennek annyi a lényege, hogy ezt kiküszöböljük. Ez azért van , mert a monitorok nagy része 60as frissítési rátával dolgozik, és ha ettől eltérő számú képkockát kap akkor egy régebbi képkockával helyettesíti a kimaradt kockát, de mivel közben jön az új, ezért azt csak félig jeleníti meg, emiatt az elcsúszás. Tehát ne is kapcsold ki, mert lesz akár 100 feletti fps is, de ilyet töredezett lesz a képed és még olyan folyamatosak se fogod érezni mint a fix 60al. Benchmarkoknál érdemes kikapcsolni, mert ugye nem kapsz reális értéket a kártya tudásáról ha be van kapcsolva.
-
Joezyka
senior tag
Üdv!
Örömmel csatlakozok én is a klubba egy GTX 760 PHANTOM 2GB-os kártyával
röviden a kártyáról: még nem sikerült igazán meghajtani, de eddig meg se mukkant és gond nélkül megy rajta minden!Viszont olyan problémám van, hogy egy játék se megy 60 FPS főlé. Látszik, hogy menne még, mert van ahol kb 50%-70%-on megy csak a GPU. Egy DELL S2340L-es monitort használok. Elnézést ha triviális a kérdésem, de eddig nem volt ilyen "problémám", hogy 60FPS-nél megáll a dolog (mindig low kártyáim és gépem volt)
Köszönöm előre is a segítséget.
-
vakond5
őstag
válasz
Vigneau #25353 üzenetére
Lehet, hogy nekiesek, csak az a baj, hogy eléggé bonyolult, mivel sok state-nél egységesen 887.5mV a kezdő fesz, és csak a maximumok nőnek, utána meg borul az egész, mert változik mind a min, mind a max érték.
Szerintem 1-2 lépcsőnyivel szerintem nyugodtan le lehet venni mindből. -
Vigneau
félisten
válasz
vakond5 #25352 üzenetére
Ki kell próbálni. Viszont tény, ha leveszed a boost limitet a boost clock szintjére az első oldalon, akkor nem fog feljebb ugrálni a boost frekvencia az AB-ben és a Valley is pontosan kimutatja majd a boost-os GPU-t. Más kérdés, hogy nekem artifact-ok jöttek ki utána Valley-ban. Szóval lenne még mit finomítani rajta.
-
vakond5
őstag
válasz
Vigneau #25326 üzenetére
Mai semmittevéseim közepette eszembe jutott, hogy az 1.27-es KBT már tudja a feszt állítani minden órajelhez. Szerinted, ha kicsit veszek le mindből, amolyan plusz alulfeszelés gyanánt, vajon csökkennek az órajelek, úgy, mint mikor a maximális fesz emelésével nő a maximális boost órajel is?
-
smiti
veterán
Nekem az adatlapomon látható tápegységem van, ami ugye 450 Watt. Négy darab 18A-es 12V ággal rendelkezik, ennek ellenére vígan elbírja a GTX760 SLI-t.
Természetesen senkit nem akarok erre sarkalni, de azt mondom hogy egy tényleg minőségi 500 - 550W-os tápegység elegendő egy ilyen összeállításhoz még tartós használatra is.
Tudom, hogy tesztek alatt határon jár, de játékok alatt még nem láttam, 400-410W-nál nagyobb teljesítmény felvételt a konnektor felől. -
ArtMooney
tag
Kösz Srácok!
Emelt órajeles valamennyire, elég azokhoz a játékokhoz amikre néha van időm.
De valami irgalmatlan nagy darab, van benne anyag rendesen.. -
Asbee
veterán
válasz
shteer #25346 üzenetére
Persze. De sajnos a nagyobb gyártók is használnak gyakran gyenge elektronikát. Aztán a sok laikus azt hiszi húú vettem egy király Tt vagy Cooler Master stb tápot, vagy túlárazott átlagos Enermaxot CWT béllel. Utána kell nézni, csak az átlag vásárló aki helyi boltban megveszi, fogalma sincs róla.
-
ArtMooney
tag
Én "csak" egy MSI GTX 760 Hawk-kal csatlakozom. Igaz, hogy ehhez tápot és házat is kellett cserélnem, de nagyon elégedett vagyok vele eddig..
-
Jimmy66
senior tag
válasz
pityu8611 #25336 üzenetére
Here is Guru3D's power supply recommendation:
GeForce GTX 760 - On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit.
GeForce GTX 760 2x SLI - On your average system the cards require you to have a 700~800 Watt power supply unit as minimum.
GeForce GTX 760 3x SLI - On your average system the cards require you to have a 1000~1200 Watt power supply unit as minimum.
-
shteer
titán
válasz
MaxxDamage #25337 üzenetére
engem a kérdés is meglepett
-
pityu8611
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a mainaptol egy MSI gtx760 Hawk SLI-vel.Szerintetek a tápom elég lessz neki??FSP Raider 750.
-
Jimmy66
senior tag
-
Mirman
őstag
válasz
vakond5 #25325 üzenetére
Akkor nem értem hogy logikailag mi értelme van annak hogy a Rev1 és a Rev2 OC is olcsóbb mint a sima WF3 hogyha ugyanaz a hűtés van rajtuk.
Akkor gondolom bátran lehet ezt is venni például , ez is ugyanolyan WindForce3 mint a többi. Köszönöm amúgy.
vakond5: Valószínűleg az Aquából fogom venni mert ez van fehérváron , egyszerűbb így a gariztatás meg minden más is ha itt a bolt. De utána fogok kérdezni hogy akkor ez most Rev1 vagy 2 náluk.
-
vakond5
őstag
válasz
Mirman #25324 üzenetére
Típusok alapján megnéztem a Gigabyte honlapját, egyáltalán nincs több infó a különbségekről, mint iPon-on, ráadásul azt se értem, hogy miért van típusban megkülönböztetve a WF3, mikor a holnap szerint Gigáék, 770-ből kizárólag WF3 hűtővel ellátott darabokat gyártanak. Szerintem max. órajelbeli különbségek lehetnek, amellett, hogy az egyik rev 1, másik pedig 2-es.
-
Vigneau
félisten
válasz
vakond5 #25317 üzenetére
Viszont kíváncsi lennék rá, hogy mitől van ez így. GTX 760-nál már nincs ilyen anomália, ahogy elnéztem az SSU-m BIOS-át.
Apropó, KBT-ben szerinted milyen hatása/értelme van a boost limit és a boost tábla áthangolásának? Feszültség emelésével kisebb GPU freki növelésével nagyobb boostot tudunk elérni - ahogy beszéltük is korábban -, ráadásul hiába volt a limitem a gyári 1202MHz, a boostom simán 1267MHz-re ugrott. Ahogy elnéztem, a boost tábla módosításával a korábbi feszültségértékek más boostértékekhez kerülnek - 46 van belőle a KBT v1.27 szerint.
-
-
Imre921
tag
Azért csak csináltam még egy benchmarkot csak kíváncsiságból. Szerintetek nagyon gáz egy 760ashoz képest? Vagy elmegy?
-
Vigneau
félisten
válasz
apollo12 #25274 üzenetére
Igaz, nem ad annyi feszt, mint a KBT v1.27, de bolondbiztos BIOS berhelő.
Speed(R):
Jól van, jól van. Akkor marad ez kiindulási alapnak. Most kipróbáltam az előbb említett egyszerűbb BIOS moddert, nagyon kényelmes. -
szasanyi
félisten
válasz
MaxxDamage #25300 üzenetére
Nem arra, de gyorsteszthez és teljesítmény összehasonlításhoz jók. Játékra még nem volt időm, az most következi.
MOD - Matman Arkham City (STEAM) az első játék, nyilván beállítás és a beépített benchmark... ami nem fut le, hibaüzenettel kilép. Ez vmi STEAM-es hiba lehet, vagy mi a szösz?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest