Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szervusztok Kedves Fórumtársak!
Kérlek Titeket,segítsetek.
A GTX780-as kártyámat,szeretném lecserélni GTX770 SLI-re.
Arra szeretnék választ kapni,hogyha valamelyik játék nem szeretné az SLI-t és csak egy db. GTX770-es vga-t használna,akkor vajon,hogy bírkozna meg a játékokkal,illetve ha használja,akkor elég az 1x,vagy 2x 256bit 2048mb rammal?
2560-as felbontásban játszom (Metro Last,Crysis 3,FarCry 3) full-full-ban,kivéve az élsimítást nem használom ki.
Előre is köszönöm becses segítségeteket.
Isten áldjon meg Benneteket! -
joshua7
veterán
Nyilván nem listára, az tiszta.
Ha stabilitás kell, akkor oda inkább 11, vagy még inkább az aktuális 3dmark a jó. Ha alapon megy a proci itt, akkor V-ben jó eséllyel csak malmozik a vga és nem is terheled le.Asbee: arra gondoltam mindössze, hogy a bekapcsolt Physics miatt nem reális az eredménye
-
Vigneau
félisten
Így van, 2*6 pin az SSU.
De majd csak megoldod valahogy, plusz ott a másik táp...
Asbee:
Ezek szerint nem csak én tapasztaltam ezt a furcsaságot. Pedig a GTX 660-nál nem volt ilyen gondom, sem előtte. Viszont messze nagyobb áramfelvételűek a gyári pöttöm ventik, mint a Wing Boost-ok, ezért nem is értettem a dolgot, olykor leesett 0-ra a fordulat, persze a tesztek egyből le is álltak/megakadtak. -
Vigneau
félisten
Az enyém 4-et fog, de most már nem a VGA-ról fogom vezérelni a ventiket, hanem az MFC3-ra teszem át őket, fixre.
vakond5:
Tudom, de emlékezz csak vissza, hogy a WF3 rev2.0 hűtőire is volt pár érdekes kép, amiről később kiderült, hogy a GTX 770-é.smiti:
Szépen haladsz, de majd az SSU-val együtt csináld meg ugyanezt. -
Vigneau
félisten
válasz
vakond5 #24972 üzenetére
Nagy kő esett le a szívemről.
Asbee:
Az elődje - TT Pro - nekem volt nagy kedvencem, különösen a GTX 460-ammal értünk meg közösen kellemes perceket. -
Asbee
veterán
Twin turbo 2 felszerelve. 56 fokos a kari játékok alatt, oc-val 7v-on a vetikkel. Semmi hangja. Ez nekem megért 8k-t. Gyárival 73 fok volt, hang azért ott már mwgvolt.
A rev 2.0 sem szar hűtője gyengébb, meg más pcb nem megy rá fc blokk.
-
Vigneau
félisten
És kaptál hozzá AC4-et, vagy kimaradt a játék?
vakond5:
Én meg végül bevállalok egy bő 3/4 év bolti garival rendelkező Gigabyte GTX 680-at és meg KBE-zem a feszültségét.Már csak azt kellene megtalálnom, kinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata - bár GTX 660-on egyszer már megcsináltam, csak az emlékeim kell felfrissíteni. Bár ha úgy vesszük, a GTX 770 is ugyanarra a magra épül, mint a GTX 680, csak 1150mV helyett 1200mV-on üzemel - mintha valaki GTX 770 BIOS-t is flashelt volna már a VGA-jára emlékeim szerint. Csak el kellene viselnie ezt a leendő kártyámnak.
Az ASUS SSU pedig majd idővel megtalálja új Gazdiját.
-
XeeN
senior tag
Ma megérkezett a Giga 760-as kártyám, de a rendeléssel ellentétben nem 1.0, hanem 2.0 lett belőle... A leírásból azóta eltűnt a rev 1.0, a képen viszont még mindig az látható.
mod: időközben ismét megjelent az 1.0 és a 2.0 is a kinálatukban.. no comment...
-
-
the_mad
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #24950 üzenetére
Úgy kéne, csak a megfogalmazással volt gond
Olvasgattam a hibrid CF/SLI-ről, ahol példának okáért a faszi az R9-290 mellé betett egy GTS450-et Physx miatt, de nem tudom ez mennyire reális. -
vakond5
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #24950 üzenetére
780 mellé? Ne már..
-
the_mad
aktív tag
Van egy 780 Lightningom, de túrtam egy 760-at is. Érdemes lenne megpróbálkozni a 780-760 SLI-vel, vagy nagyon visszarántaná a 780-at??
-
Laraxior
titán
Használ itt valaki 3 monitoros rendszert, és a gépében van TV tuner is? Milyen 3 monitoron TVzni?
-
-
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
Sajnos ma megint elkezdett közbe közbe zörögni a kártya.
Hiába támasztgattam ki papírlapokkal, úgy tűnik mégis a venti csapágyas. Szerzek rá jó áron AC Twin turbo 2-őt, azzal ellesz. Nem várok most gariztatásra.
-
s912
aktív tag
Helló a Klub-ban
msi n770 tf 2gd5/oc
az mennyire normális, hogy 55-65% GPU kihasználtság mellett 75-78 fokos a kicsike?
msi gaming app-ot próbálta már valaki? ugye azzal a 3 ikonnal nemtudom szétba**ni a kártyát? (pontosabban az OC mode-dal)meg még volt ott egy hópehely gomb/ikon.. rányomtam.. apám, micsoda hűtése van a kicsikének, csak néztem, hogy jött a hideg a házból
kösziiii
-
Asbee
veterán
válasz
Vigneau #24902 üzenetére
Jelenleg olyan a rev 2.0 ami nekem van, iponból vettem . Hűtésben rosszabb mint a rev1.0. A PCB rendben van. Egy ilyen karinál limitált fesszel elég bőven. (vBios nem tudom van-e 760-ra)
(#24903) vakond5: Igen, gigánál vga fronton sajnos ez jellemző. 780-nál is ugyanazon a refen csináltak egy változtatást, amitől már nem megy rá blokk és semmi jelzés (csak érdekesség képpen)
-
Vigneau
félisten
Óóó, akkor messze nem volt pontos a keresésem linkje a Rev 2.0-ra. Nem semmi, hogy ha jól látom, 2-re csökkent a hőcsövek száma? Akkor valóban nem éri meg a többlet 4k-t egy némileg "gyengébb" kivitelezés, még ha a külcsín szebbnek is mutatja, mint amilyen a kulisszák mögött.
Ráadásul ennyire változatos is a Rev 2.0. Végül is elég flexinek tűnik a PCB-je. Lehet variálni tetszés szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest