Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Nem csak Ő "cseszeget" ezzel, én is, de úgysem veszed komolyan.
Amúgy addig mondogattuk ezt a buzis dolgot, hogy tényleg az lett az új segítő személyében. Ezek szerint most meg ez a meleg srác fog zaklatni minket folyton telefonon?!
Akkor az előző dlc utolsó darabkája (a Jester Classic) egybe esik az új kiegészítővel. Eddig ilyet se csináltak még.
A garázshelyek már nagyon kellenének.Fricc: ma reggel feltettem a FiveM-et. Már meg is untam.
Az egyetlen magyar szeró tök üres és félig kész, bugos. A zombis-túlélőset meg meguntam néhány óra alatt (valahogy nem az igazi). De valószínű csak én nem találtam megfelelő szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest