Hirdetés
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
GALARDO #6794 üzenetére
De jó képek! Köszi!
Másnak:
Örüljetek neki hogy ilyen jó játékot kaptatok! Mindent lehet benne csinálni. Ha nincs kedvetek tengeralattjárózni, akkor ott a GTA3. Bele esel a Aluminium Chlorohydrex Pg-vel szennyezett vízbe és rögtön meghalsz!
csak poénkodok ám, és várok a P.........[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Hihetetlen, milyen élettel teli, ez a játék. Találkoztam, egy lerobbant autóval, amihez épp jött a vontató. A folytatást nem tudom, mert megijedtek tőlem.
Aztán megláttam őket...
Végül nehezen, de megszereztem.
-
g4mer
senior tag
Azért ez eléggé szemétség, hogy megcsináltam az összes race eventet Franklinnel, és nem jár érte achievement
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Paladin1492 #6785 üzenetére
Mindig van mit javítani
-
proci985
MODERÁTOR
Ez itt a GTA V konzolos topikja, mindenkit megkernek, hogy tartsa magat ehhez.
Trollkodast, flamet es szemelyeskedest pedig keruljuk!
-
válasz
Nescafé #6781 üzenetére
Javítja a hibákat, melyek a karakterek és a játékállásban egyéb dolgok eltűnését okozták
Javítja a hibákat, melyek miatt néha a végtelenségig töltött a játék, végtelenségig a levegőben maradt a kamera, és ami miatt néhány lehetőség nem jelent meg a felületen a vállalható feladatoknál (jobs)
Javítja a hibát, ami miatt a játékosok a tuning garázsban maradtak, ha átfestették a Sanchez motort
Javítja a hibát, ami miatt sokszor a játékosok az LS Custom garázsban ragadtak a bemutató (tutorial) alatt
Javítja a hibát, ami miatt eltűnhettek fegyverek, lőszerek
A GTA race-eket nem szakítja meg a játék, mert a játékosokat túl távol rakta le a program
Javítja a Last Team Standingben előfordult hibát, ami miatt a játékosok nem tudták elhagyni a lobbit
A játék tisztázza, ha a játékos szerverkiesés miatt ideiglenes karaktert kap
Hangolja a pénzbeli büntetést, amikor valakit megölne On on One meccsben
A fejlesztők továbbra is arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy az esetleges eltűnéseket megelőzendő a GTA Online után lépjünk vissza a Story Mose-ba, és mentsük el a játékállást, és mindenkit kér, hogy ha a Rockstar Cloud szerverei elérhetetlenek, SOHASE nyomjunk Retry-t! Itt a fordítás. Köszönjük a GTA Place-os srácoknak. -
Nescafé
őstag
Mien update jött ki megint?
Most raktam fel 59 mega volt -
norbi2010
őstag
Megszereztem a Waste Management acsit, röpke másfél órába telt végig tengeralattjárózni az egész térképet, mindezt 15G-ért.
szerk.: meg 940.000$-ért
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
-
negyven2
veterán
Csak gyári Microsft-os merevlemezt lehet bele tenni (illetve van egy két WD HDD aminek át kell írni a firmware-jét) max. 320 GB mérteig. viszont itt lehet Pendrive-ot is belerakni amiből igaz, hogy csak 32 GB-ot kezel, de elvileg van rajta 4 vagy 5 USB port és mindegyikbe lehet egyet-egyet.
-
mijos
senior tag
4gb-os boxon hogy tudnek jatszani a jatekkal?
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Egy ismerős kommentálásban is a 7 Guinness rekord...
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #6601 üzenetére
És a 03-as patch után sem jó
Sok más embernek is van ilyenje. Kezdhetem elölről, mert nincs korábbi mentésem...
Azért az egy vicc, hogy a bétának is alig nevezhető online javítására írnak egy patceht, ami elbassza a singlet, az online meg ugyan olyan béta marad
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Franklinnél van a térképen két nagy zöld karika ( a kisebbeket már megcsináltam ), de ezeknél hiába megyek a területre, nem ad semmien feladatot. Mit kell ezeknél csinálni ?
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Most próbálok megcisnálni néhány achit de azéárt az szívás hogy van amit a főszál végigtolása után nem lehet.
Hogy tudnám összehozni egyszerre a 3 karaktet???
-
negyven2
veterán
válasz
jonnyjoker01 #6742 üzenetére
Azt hittem, hogy ilyen Guinness rekordot állított fel
-
jonnyjoker01
veterán
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #6734 üzenetére
Strip Club-hoz. Hivd fel telefon az illetőt, és lesz ott olyan, hogy Hang Out (akár több ismerőst is elhivhatsz). Majd menjetek egy Strip Club-ba (magassarkú cipő) és ott vagy ülj le a rúdtáncos elé vagy menj oda az egyik lányhoz és kérj tőle privát táncot (minden esetben jelzi a teendőket a jobb felső sarokban)!
-
törölt tag
amikor TDM-be csatlakoznék kiírja hogy Time out, és vissza lök a single-be. Ahonnét megint vagy 5 perc mire visszatérek az online ba.
gyenge lehet a netem? vagy mi lehet a gond ? 10ből 9x kidob.
9 nap alatt 1 mérkőzést tudtam játszani.
Nagyon elkeserítő...Routeren keresztül vagyok bedugva. ez gond?
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
-
törölt tag
válasz
FZsolt15 #6733 üzenetére
Ez is része az általam feltett kérdések egyikének.
Sok ilyen apróság nem tiszta még a számomra, de szerintem más se tudja mert vagy 3x megkérdeztem már a strip clubbos dolgot
Ha tudnék spanyolul mindent tudnék a GTa ról. fent vagyok egy spanyol gta szájton, de olyan élet van hogy beszarás
Igaz nem értek semmit csak a képeket. de azt se mindig
Más:
45 óránál 85%kb.
De még a kétszer 50 összegyűjteni való hátra van ami el fog vinni még vagy 10 órát
A végére azért leszívatnak rendesen !!![ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
Ejtőernyőzés közben, hogy lehet betenni a színes füstöt?
-
ted_mosby
senior tag
Az miért van hogy pár sorozatban elkövetett rablás után már 4* jön mikor előrántom a fegyvert
-
bognar110
őstag
81% os mentést valahogy vissza lehet szerezni ? Csak úgy el tűnt 1 hete már
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #6722 üzenetére
SPOILER
Ki kell nyirni. Akkor lesz 100% ha egy lovesbol megolod Beverlyt es a tarsait, pl. raketaval -
Kuldi spoiler ! Annal a kuldinel amikor a paparazzo srác mar saját valóságshow t kapott és elhajt minket hogy majd az ügynöke kifizeti a lóvét a fényképekért amiket csináltunk majd elkezd piros/kék en villogni a minimapon azon kívül hogy kinyírod lehet vele valamit kezdeni? -
Tenager18
senior tag
Lehet látni UFO-t is ?
-
athomi
veterán
Végre megtaláltam a katonai bázist. Gondoltam ellopok egy repülőgépet.
A bázison egy tank jött szembe, hogy leszedjen.
Szerencsére ki tudtam kerülni, bepattantam a gépbe és gyorsan felszálltam. Egyből célba vettek, megforgattam a gépet és sikerült elmenekülnöm, bár így is megsérült a gép, de azért repült.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki mondja már el pontosan ( gombról gombra) xboxon hogyan kell ööö arra a nem lelőhető módra váltani multiba ??
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Az agyamra mennek a rendőrök
Ott is észre vesznek, ahol egyáltalán nem kellene, mint pl. egy magas ház tetején
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest