-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
PC-re mikor jön?
-
negyven2
veterán
Háromféle célzás lesz: Assisted Aim, a szokásos GTA célzás és Free Aim:
- Assisted aimnél a célzási terület nagyobb, egy kis segítséggel a játékosnak, hogy felmérhesse a célpontokat, és a legnagyobb sebet ejthesse
- A szokásos GTA célzás az előző részek soft lock opciójához hasonlít, és lehet majd váltogatni a célpontok között a jobb analóg kar jobbra-balra mozgatásával
- További finomítás, hogy az összes célzási módban most lesz egy kis időzítés, ami megtöri kicsit a bemérést, így jobban kell majd taktikáznod közelítéskor, vagyis már nem lehet bízni abban, hogy csak ráfogod valakire a fegyvert, és addig lősz, amíg meg nem hal
- A fedezék rendszerén is fejlesztettek. Nagyban befolyásolja a karakterváltás. Sokat dolgoztak azon, ahogy a karakterek fedezékbe vonulnak, például amikor lendülettel nekiiramodnak, vagy amikor a sarkoknál vannak
- Ha autóban vagyunk, már azt is megoldhatjuk, hogy miközben folyamatosan lövünk, kiszállunk és automatikusan fedezéknek használjuk az autót, anélkül, hogy lehetőséget adnánk arra, hogy eltaláljanak vala
forrás: gtaplace.hu
Ezen kívül természetes ugyan-úgy működik mint IV-él, hogy ha csak félig húzod be a bal ravaszt akkor "free aim" van.
-
Mappa
addikt
Az auto aim ami követi az embert ha rászegezem a fegyvert az melyik beállítás? mind3 kipróbáltam, és tudom, hogy csinálta az előtt, de most nem követi.
Assisted Aiming, Traditional GTA, Free Aim.
most Assisted-en van de nem követi. mit rontottam el
?
@5195 - LaciCRM Akkor félig megnyugodtam. Konzolon ez a célzás még nem megy annyira jól.
-
RohamDroid
aktív tag
Lehet
annyi biztos hgy az enyém gyári 60as
tehát itt csak a user hiba áll fenn
De majd haza megyek cludba felnyomom a mentéseket ha elég neki telepítve meg 3 játék van codmw2 gta5 meg gt5 tehát nagy veszteség nem lesz... Csak ott a dlckkel mi lesz ? az a profilomon van? tehát cloudból vissza rakom majd a mentéseket akkor meglesz minden ?
Szal az a lényeg hogy cloudba minden fel a tárhelyre és nyomok egy system resetet. Ha utána is fenn áll a hiba akkor nemtom :\
-
negyven2
veterán
Amúgy ha PS3-ban SSD tesz az ember akkor elkerülhető a GTA V pop-upolása? Nem mintha ki tudnám, próbálni mert ahhoz ugye kéne egy PS3 és egy SSD bele, csupán érdekel.
-
Def26
félisten
válasz
RohamDroid #5190 üzenetére
Szerintem az ilyen user error. Vagy a mókolt hdd miatt.
-
RohamDroid
aktív tag
-
catroot
veterán
válasz
RohamDroid #5185 üzenetére
-
negyven2
veterán
Amúgy ha már ilyen jól termel az V, akkor szánhatnának egy kis pénzt a Social Club szerverekre, mert így nagyon halottnak tűnik majd a multi.
-
catroot
veterán
-
RohamDroid
aktív tag
tegnap előfizettem psn-re egy 90 napos kezdő lökéssel. A baj az hogy akármi le akarok szedni azt írja hogy nincs elég hely a lemezemen holott van 26 giga hely. Mi lehet a baj ?
Amit le akartam szedni az 11 gigás volt. De a little big planetes kartos akármit ami szerintem nem lehet nagy azt sem szedi le. Csak a témákat stb engedi.
-
djdaniel
senior tag
GTA V Console Texture Editor (version 1.1 beta)
néhány ember egészen megszállott
szerintem már nem kell sok idő, és gta v-ből majd konvertálják a járműveket gta iv-be. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
bibi55
tag
Nem tudom volt-e már linkelve, de egy kis Framerate analízis. PS3 vs X360.Megtaláltam, már volt.Szerk:
GALARDO: Mármint HDD-re? Mert ha igen, akkor lehet én is jobban járok vele, mint az 5MB/s-es Read sebességgel ellátott pendrive-val.
-
bibi55
tag
Na végül, ki hogy játssza a GTA-t? Play disk installálva valahova(usb, hdd)? Vagy pörgetve a lemezt? Framerate gondok? Nekem nem vészes... USB-re Installálva a Play disk, 1-2 pop-up előferdül, ami lemezzel nem volt, de semmi komoly. Ezt betudom annak hogy nem egy remek pendrive szegény, és nem igazán nagy sem az írás sem az olvasási sebessége.
-
Hikvision
senior tag
Még az elején járok, volt az első repülős küldetés után egy kis reptér ahol volt egy kék és egy piros repcsi, amivel lehetett csapatni, de zuhanás után már nem találtam meg, csak egy üres repteret, ahol neten lehet venni repülőt. Merre van az a kék repcsi?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
#81556480 #5167 üzenetére
Uszitgattam az emberekre, erre egy egész banda elkezdte beleereszteni a tárait, meg is döglött szegény
Pár mp után újra ott volt a kutyaháználA kutyát hogy lehet szórakoztatni a labdán kívül vagy mit csináljak vele?
Kell egy okostelefon és arra letölteni az iFruit alkalmazást.
-
törölt tag
Komolyan mondom robbantásokon kívül nem veszem észre hogy szaggatna. Akármennyire figyelem, 480p-be nem látok hibát a 8 éves konzolomon.
Előtte max payne-el nagyon sokat játszottam PC-n magas felbontáson(300 óra), atom fix 60 FPS-el. szóval van viszonyítási alapom.
-
-
GALARDO
addikt
válasz
Paladin1492 #5169 üzenetére
-
-
faranus
aktív tag
kedd reggel 9 óta tolom akkor hozta a futár, hát megérte várni mert nagyon jó kis játék. Ami nagyon idegesítő volt az elején (Xbox) hogy voltak olyan helyek ahol igencsak szaggatott de már megszoktam. (Egy tip: éjszaka tuti megvan a 30 fps, nappal már nem hinném, tehát sokkal jobb éjszaka felfedezni a mapot) Volt egy nagyon érdekes bug mégpedig az hogy bementem michaellel a házba és mindenki aki bent volt (feleség gyerekek consuela) szög egyenesen álltak a konyhaasztalon. Egy resi megoldotta és ment tovább a küldi. Azért PC re is meg fogom venni ha megjelenik mert azért megszoktam a fix 60 fps t és ez nagyon nagy csalódás volt.
ps: Ha valaki tudja hogy hol lehet submarinet szerezni az megoszthatná velünk mert nagyon szép a víz alatt minden.
-
törölt tag
Kajak nem merek belelőni Chopba pedig olyan kiváncsi vagyok mi lenne
-
GALARDO
addikt
Na megvan a tengeralattjáró!
-
válasz
L_YKing #5163 üzenetére
Nyilván az a jobb megoldás, de annak nem tudom az árát, ezért írtam ezt. Ez mondjuk annyira nem egyszerű, de ha egyszer be van állítva teszi a dolgát, akár 4 gép is rádugható. De kezdőknek nem javaslom, openwrt azért más dimenzió, mint egy átlagos router webadmin felület
Persze van olyan router is, ami gyárilag is tud ilyen funkciót, azzal könnyebb 1 fokkal, de árba többe fájnak.
Az XBOX Wifi adapter ahogy látom azért messze 10ezer Ft felett van, de javíts ki, ha benéztem. Ennyit tuti nem ér, de ez csak az én véleményem -
L_YKing
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5160 üzenetére
Vp De máshol van a box mint a net.
Falconosak meg nem wifisek... -
mijos
senior tag
Megéri megvenni Trevorral a repülőteret? Azt olvastam egy cikkben, hogy nem annyira érdemes ezekbe az üzletekbe belefektetni, mert kis/kevesebb pénzt hoznak hetente és nehezen térül meg az áruk.
-
ETOM
addikt
Én felraktam eflc-t, hogy ezzel kihúzom amíg nem lesz valami, de hát mit ne mondjak sz@r, hogy se vidék se nagy bejárható területek
Ez nem jött be.
-
Chereiose
addikt
Hú, hát engem lenyűgözött a játék. Iszonyat jó a város, a vidék, a hegyek tetején elképesztő fenn lenni
Küldetések is már rögtön az elején viccesek, izgalmasak szerintem
Minden Forintot megért
lassan megvan az egész térkép is, bár eléggé úgy megyek, ahogy a küldetések alakulnak, így csinálom a sztorit is, meg közben fel is fedezemMost jutott eszembe, hogy pont a reptereket nem találtam még meg, viszont vettem, egy saját hangárt trevorral
-
L_YKing
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5145 üzenetére
Minden nagyon nagy!
Őrülten jó játék.Na de megyek mert Barca meccs
-
negyven2
veterán
Ezt kapjatok ki!
GTA 5 Makes $800 Million in One Day!!!
És még Japánban és Brazíliában meg sem jelent...
-
-
gyetvai19
tag
Geci komoly hogy lehet bongból szívni meg füvesboltot venni xdddd
-
L_YKing
addikt
Ajjjajj
Egy nagy gond van a GTA V-tel. Nem tudom abbahagyni.
Kemény 6 + óra a mai nap..... -
negyven2
veterán
Tehát az van amire gondoltam.
GTA V Digital Version Reportedly Suffering Issues
Röviden, a PSN-es kiadással ugyan az a pop-upos probléma van mint amikor az x360-os verzió Play disc-ét, feltelepítjük a HDD-re az install mellé.
-
CJ3
senior tag
SPOILER Amikor a konténerhajónál készülnek valami nem legális dolgot elkövetni Trevor-ék, akkor írja hogy Michael-nek pilóta suliba kell mennie....
Oda elég pár pilótás küldi? Vagy teljesítenem kell az összeset a suliban?
25% nál tartok kb a játékbanMichael Fly skill-je már maxon van
Ez elég a küldihez? a mini tengeralatjárót már elcsórtam, bekészítve a bűntényhez -
törölt tag
A kutyát hogy lehet szórakoztatni a labdán kívül vagy mit csináljak vele? Semmi gombbal nem bírtam rájönni semmire.
-
Blaise
veterán
válasz
jonnyjoker01 #5129 üzenetére
Nem lehetne abbahagyni ezt a témát?
-
MajaG
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #5127 üzenetére
Most ezen valahogy nem tudok szakadni, de amúgy igen ez van.
-
-
MajaG
senior tag
Hát nem hiszem el, nem hívott a futár! Azután sem, hogy a kv hívta őket és azután sem, hogy hazamentem és felhívtam a diszpécserét a futár cégnek. Most már csak abban reménykedem, hogy 16 és 17 között beadták ide a házunkba a boltba….17-kor zárnak.(16-kor kérdeztem meg a boltba akkor nem járt arra senki) Reggel kiderül, erre gondolom kicsi az esély, mert ha már itt van miért nem a lakásba csöngetne/hívna előtte. Felhívtam a konzolvilágot, 18H előtt ígértek visszahívást 20 percen belül, azóta is csörög a mobilom.
Már nem tok mire gondolni. Egy nap még oké, bár egy telefont illett volna a futártól kapnom, de kettő? Úgy hogy fel se hív? Kíváncsi vagyok KV, mivel akar kompenzálni a következő rendelésemnél, szó volt a telóba ilyenről..
Hiába a futár cég a hibás én nem tőlük rendeltem a dolgot. Szolgáltatónál dolgozom én is, ha nem megy ki az alvállalkozó minket szidnak nem az alvállalkozót/futárt. Szüleim boltjánál dettó ez a helyzet...
-
bognar110
őstag
Haza fele menet délután 2:01 perckor..[link]
-
negyven2
veterán
Ugye jól gondolom, hogy nem csak nálam döglődik a Social Club.
Telefonnal igy nem is tudok képet csinálni és feltölteni... -
szasza_xp
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5119 üzenetére
Xbox 360 emulátor tudtommal nincsen... Ami meg van a neten, az a telefonszámodat szeretné, hogy aztán napi 100 sms küldjön rá darabját 98.976 Ft-ért :p
Köszi, inkább rendeltem egy használt ps3-at. Használt Boxal meg kb. Dunát lehet rekeszteni.Jah és PC- vagyok (még
)
-
catroot
veterán
Na, most kaptam sms-t, hogy holnap hozza a futár.
Azért még jó, hogy holnap délután barátnőnél leszek, aztán az egész hétvégét suliban fogom tölteni
-
törölt tag
MTV Rocks-on Tesco reklámban GTA V
-
thEndeR
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #5083 üzenetére
Ugyanezen a velemenyen vagyok.
En is nagyon megszoktam a fix 60fps-t.
-
mijos
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #5102 üzenetére
Nem értem benne a logikát
-
jonnyjoker01
veterán
-
Xmodule
őstag
Ahh de jó nektek. En meg zavvirol rendeltem elő aztán csütörtökön jött a mail hogy elkdtek. Örülhetnek ha ezen a heten megjön es legalább a hétvégén játszhatok vele egy kicsit. Tudtam hogy inkább máshonnan kellet volna rendelni mondjuk amazon...
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest