Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #40396 üzenetére
Beszélsz csajjal és ingyen feltankol.
Hajódon meg ottvan szétszórva a lőszer. -
Plata
félisten
válasz
Kiskokó #40394 üzenetére
Passz én nem raktam ki.De állítólag lehet.Egyszer heisten mondta egy magyar hogy mértnem rakom ki gombra.
Ja mégvalami.Állítólag jön a GTA 6.Szerintem baromság mert új dlc jön.
http://pcforum.hu/hirek/18708/szerdan-jelenthetik-be-a-grand-theft-auto-vi-otMobilról csak így tudom.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #40391 üzenetére
Sehogy,elmész a boltba és veszel.
10+1 lehet nálad.
Harc közben interaction menüből veheted fel.Vagy kirakod egy gombra.
Nasiból is érdemes feltankolni.
Ha van titkárnőd ad ingyen,ha van saját yacht-od ott meg ingyen lőszer van. -
bryant56
aktív tag
válasz
UnConnecteD #40391 üzenetére
Sehogy, ott csak ammo-t tudsz venni. Armor-hoz el kell menned a fegyverboltba. A snack-kel is ez a helyzet.
-
UnConnecteD
senior tag
valaki meg tudna mondani, hogyan tudok az inventory-ba vasarolrni? pl. armor-t
-
Mike
veterán
válasz
-Faceless- #40386 üzenetére
miért ne lenne? tessék
-
Kiskokó
veterán
este úgy néz ki leszek. nyomathatunk valamit
-
bryant56
aktív tag
válasz
-Faceless- #40386 üzenetére
Jah
De látom már van: [link]
-
bryant56
aktív tag
Hogy hogy nincs új Weekly Event? Az előzőnek már vége.
-
Kiskokó
veterán
Vagy meg kell venni a normálisat belőle... az én Logitech Egerembe 1,5 év után kezd el villogni hogy merül de még fél évet elmegy utána...
Vettem most ebből a kombóból billentyűzetet is de még nem használom csak ha elköltözök (még1 év
)
De megkellet vennem most mert nem nagyon volt főleg nem magyar. -
Mike
veterán
van egy gigabyte fehér billentyűzetem, ami már kicsit viseltes, meg néha beragad a kurzor gomb, szóval jó lenne cserélni.
vettem egy billentyűzetet, na nem túl drágát, Genius K215
ami akár jó is lehetne, csak sajnos már el vagyok szokva a bumszli gomboktól, hogy 2-3 mm-t is le kell nyomni, hogy az autó kanyarodjon, nagyon furcsa volt (a PC-s billentyűzetem is slim, meg a notin is)
ezt találtam: A4Tech KD-800L,
ami képen nagyon pofás, de azt olvastam róla fórumokon, hogy az anyag ócska, csúszik, kopik, a gombokat pont középen kell megnyomni, szóval nem az igazi
tudtok nekem ajánlani valami jót? már beletörődtem a feketébe, de akkor világítson, és ne legyen embertelen dárga. bár egeret is most vettem 15k-ért
oldalt fasza kis gombokkal, ami azért volt jó, mert az egyik PS alatt így szálltam ki a insurgentből menet közben
(írtam itt a fórumon a billentyűzetes topikba is, de mai napig nem érkezett semmi válasz)
-
Wiz Khalifa
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #40373 üzenetére
Nem érted te a viccet.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
cyberkind #40369 üzenetére
Tükörbe nézve írtad a HSZ-t?
Én nem csaltam még, max ha az csalás hogy a másik karakterre régen dobáltak össze vissza 10 hó alatt majd 10 millát.
De akkoriba mindig elvertem egyből ne legyen bajom, stb... és akkor sose kaptam amiatt bannt. Mert nem tehettél róla hogy rád dobták.
-
RazoR
veterán
válasz
spanglee001 #40371 üzenetére
öööö nem...és az hol is van?
-
RazoR
veterán
válasz
spanglee001 #40357 üzenetére
Kikapcsoltam de továbbra is fent áll a probléma....és csak a gta-nál.
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa #40364 üzenetére
Legközelebb inkább ne csalj!
-
gyimger
őstag
válasz
Wiz Khalifa #40366 üzenetére
Akkor most már küldd el azt, amit ide is beírtál, hátha beválik
-
Wiz Khalifa
veterán
-
gyimger
őstag
válasz
Wiz Khalifa #40364 üzenetére
Azt nem tudom, mi mást tehetnének. Jó lenne persze tudni az okát, de biztos, hogy tudnád bizonyítani az ellenkezőjét?
-
Wiz Khalifa
veterán
Van valami mód az ellen hogy ne ezt a sablon szöveget kapjam a ticketjeimre?
"Hello Brutality_Syd,
Thank you for contacting Rockstar Support. GTA Online bans are triggered by a number of factors, including modding in GTA Online, exploiting or abusing game mechanics, manipulating protected game data and code, or otherwise interfering with other players’ gameplay experience. If you are banned from GTA Online, your ban expiration date is shown in the lower-left corner after being returned to Story Mode following an attempt to play online.
We generally do not overturn temporary bans nor can we guarantee individual responses to any temporary or permanent ban appeals. No further information is required from you at this time, and this ticket will close on its own.
Best regards,
Scarlett S.
Rockstar Support"Állandóan ezt a vackot küldik nekem a ticketjeimre... És ezzel a válasszal le is zárják a ticketet...
-
válasz
UnConnecteD #40361 üzenetére
F12 az a steam screenshot gombja.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #40361 üzenetére
Steam vagy raptr,nekem csak fekete kockát csinál a beépített.
-
UnConnecteD
senior tag
van beepitett screenshot gomb a jatekban? en nem talaltam meg. google-ben kerestem, ott az F12-t irtak, de hiaba nyomom, nem tortenik semmi. hogy tudnek kepet csinalni?
-
válasz
spanglee001 #40359 üzenetére
Sejtésem szerint is inkább a gpro miatt jöhetett az új driver, mást nem valószínű, hogy reszeltek volna rajta.
-
válasz
spanglee001 #40357 üzenetére
Az tud valami újat is?
-
RazoR
veterán
Logitech G13 és G9-et használok, felraktam újra a gta-t és egy olyan problémám van, hogy csak a gta-nál előjön egy olyan hiba, hogy átállítja a perifériák világításának a színét, de ami még rosszabb, hogy kihagy az egér és a bill is. Hiába nyomom a futást, nem fut és az egérre sem reagál néha! Valami ötlet?
-
válasz
cyberkind #40352 üzenetére
Mennyi a TV-d input lagja? Nekem 30ms körül.
Ugyanakkor az R6S alphájában én se nagyon tudtam boldogulni, pedig volt vagy 250fps-em vsync nélkül. Akkor azt többen is a játék hibájának tudtuk be, de aztán tovább nem is nagyon érdekelt.Normál vsync-el amúgy az input lagod tovább nő, mert csak 60fps-el vizsgálja a bemeneteket is.
Ezért lehetne jobb a fast sync, mert az fps-t hagyja elszállni (had fűtsön a kártya), de a kijelzőnek csak 60-at küld a kártya. Igy az input lag nem nő. Viszont mivel nem kerül minden képkocka a kijelzőre, szerintem sose lesz teljesen sima az élmény vele, mert nincs szinkronban az inputtal amit látsz. Ahogy máshol irják is, talán egész számú többszörösnél lehet a legjobb még.Az adaptive vsync szerintem ami továbbra is elég jó GTA5-höz. 60fps cap, nincs tearing, az input lag meg nem akkora ügy GTA5-ben. Viszont ha netán beesik az fps-ed 60 alá, akkor se felezni fogja, meg akadni mint az állat, hanem egyből kikapcsolja a vsyncet, és csak simán 60 alá esik az fps arra a pár pillanatra.
-
cyberkind
félisten
válasz
Puma K #40351 üzenetére
TV még azóta is.
Egyébként ahogy nézem nálam a Rainbow 6 Siege-ben lehet baj ez a TV dolog, itt nem volt zavaró, de ott nagyon résen kell lennem és még így se vagyok annyira jó, nem tudom mert tegnap BF1 beta-ban meg egész jól ment, bár az sokkal szokhatóbb, tudja a tök.
-
Puma K
nagyúr
válasz
cyberkind #40349 üzenetére
Valószínűleg te monitoron játszol ő meg tévén (ahogy én is). Tévén 40-50ms a késleltetés jobb esetben... vagy akár 90-100ms is lehet... míg monitornál 1-8ms között mozog a késleltetés. Lehet ezért van az eltérés a 2 tapasztalat között.Jó ez a nagy képernyő meg minden, de szívás a multis játék ekkora késleltetéssel... hiába 5-30ms-es ping és több száz Mbit-es internet ha a kép amit kitol a gép magából a megjelenítőre sokkal később látod egy monitoron játszó emberhez képestAkkó' nem tom
Egy ilyen kéne: 70", 8ms, VA panel: [link]
-
törölt tag
válasz
cyberkind #40347 üzenetére
felraktam a tegnapi drivert, amiben elérhető ez a dolog, de nem éreztem különbséget tv melett. ha a képet nem is törte, de szaggatás szerű lett a végeredmény 80+ fps-nél. a legjobb az egészben, hogy azóta vsync mellett 62 fps-t mutat a számláló és meg-megdöccen, az eddigi tökéletes folyamatosság helyett...
(#40349) cyberkind
közben restart megoldotta a 60 helyett 62 fps dolgot. mindent kontrollerrel (még diablo 3 pc-t is) és vsync-kel játszok, így ehhez képest nálam rosszabb lett az összkép, de ettől függetlenül lehet jó ez dolog. -
cyberkind
félisten
Akinek újabb NV kártyája van(900-as szériától), az próbálja meg driverből a Fast Sync-ket beállítani, én még csak a Dying Light-ban néztem de nagyon jó, nincs képtörés cserébe 120fps van.
-
Mike
veterán
-
bryant56
aktív tag
(#40335) Logitech
Srácok legegyszerűbben golf-al tudjátok felfejleszteni, amit lehet egyedül is tolni. A verekedéssel nagyon sok idő. A teniszt meg sajnos nem játszhatod NPC-vel.
Egyébként elég jó RP-t ad. Nekem meccsenként olyan 1800-2100-at adott.
Ez nem úgy jött össze, ahogy akartam.
-
Logitech
aktív tag
Nem tudom mennyit kell teniszezni, hogy fejlődjön, pár meccset lejátszottunk, de nem vettem észre nagy javulást.
Én úgy fejlesztettem maxra az erőnlétet, hogy elindítottam egy Gerald-os mission-t /ez azért kell mert akkor nem kezdenek el üldözni a rendőrök/ és lementem a mólóhoz verekedni, ott elég sokan vannak. -
Laraxior
titán
-
Mike
veterán
meg azt is kipróbálhatnánk PS finalban bug volt-e az, hogy motorra ülve simán kinyilt nekem az Alta streeti garázs és át tudtam ülni a kurumába, vagy az mindig működik
-
Mike
veterán
válasz
Wiz Khalifa #40308 üzenetére
nem hiszem. szerinted van ember aki a hónapokkal ezelőtti riportokat nyalja végig? inkább van valami szoftver ami számolja.
volt bannolva már? i/n
elérte a 100 riportot? i/nna jó Plata akkor ezt most majd kipróbáljuk
de bágyadtan álldigálsz a tengerparton én meg melléd állok és megnézzük felrobbansz-e
mneg teniszezhetnénk is, mert PS finalon a karim még mindig pofával landol a konténeren vagy mi van az első kerítés mögött -
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Mi a helyzet akkor, hogyha pár nap kihagyás után nem enged be a saját játékom? Email cím jó, jelszó jó, mégis azt írja, hogy nem jó. Kérek jelszóemlékeztetőt, és nem jön semmilyen mail... mit lehet ilyenkor tenni?
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Magyaritásról tudtok valami infót?
-
-
válasz
Wiz Khalifa #40312 üzenetére
Azért az nem picit érdekes lenne, ha ilyen publikos reportokért a rockstar csak úgy bannolna olyanokat, akik amúgy sose csaltak. Én mindig is vadásztam a bountysokra, meg a piros ikonosokra publicon, és sosem bannoltak még. Aligha hiszem, hogy ilyesmiért lehet bant kapni.
-
Plata
félisten
Valaki tudja hogy mitől függ hogy a Yacht hogy áll meg?
Felmentem a hajóm a kedvenc helyemen a strand és a reptér közt állt orral a strand felé,váltottam public sessionra a hajó ugyanott állt de már a parttal vízszintesen,az orra a reptér felé néz. -
válasz
Wiz Khalifa #40312 üzenetére
CEO csak úgy jó ha van 3-4 bodyguard-od. Amúgy halál VAGY public session bugot használod és egyedül leszel poublicban. Ennyi.
-
válasz
Wiz Khalifa #40308 üzenetére
Most akkor public sessionbe nem lehet a player-t lelőni? Vagy kicsit hentelni a többit?
-
szenasi08
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Eddig tört játékkal játszottam, de tegnap rendeltem meg a dobozos változatot. A Tört játéknak a mentését tudom használni majd az Eredetivel? Csak szűz GTA V-el játszottam, 1.3-as patchel. Semmi mood, meg semmi.Előre is köszi!
-
Franklin
addikt
Passzívot is lehet azért szivatni. Pl. ráhívom a Merryweathert vagy Lamart... esetleg Kurumába ülök, csinálok pár csillagos körözést magam ellen, majd körözök a passzív körül, és ahogy a rendőrök lőnek rám, kap belőle a passzív is
Vagy csak simán felrobbantom a mellette álló autót, abba ő is belehal.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Locutus #40304 üzenetére
A CEO-s patch előtt egy rakatszor nyílt szerón az Eventek miatt ölni kellett, stb... és szinte mindenki egytől-egyig írta hogy reportált a viselkedés miatt stb... mert nem értették meg hogy az Event miatt aprítok csak ha úgy volt.
Lehet hogy a rokinak most jutott eszébe a reportokat elolvasni és amiatt bannoltak volta? De olyan jó hogy egy indokot a bannra nem írnak hogy mi miatt van hogy legalább az ember tudja követni.
-
Plata
félisten
válasz
Locutus #40304 üzenetére
Engem nem tudnál felrobbantani,csak Ph sessionban vagyok lelőhető,minden más sessionban paszív vagyok.
Engme is reportoltak már,mert nem kapcsoltam ki passzívot,meg mert hacker vagyok és lelőttem egy csapat repülőt.Igaz nem én lőttem le őket hanem a hajóm,de hülyék voltak ahhoz hogy felfogják nem repülünk más hajója fölé.Passzív miatt jó párszor reportoltak,de nem tom azzal mit kezd rockstar.Kiröhögi azt aki reportol? -
válasz
Wiz Khalifa #40302 üzenetére
Tehát reportoltak publicban, és amiatt tényleg bannoltak, anélkül hogy bármi rosszat tettél volna?
Ez így érdekes azért... valamelyik nap múlt héten nekem is volt egy kis vér istvánka, aki nem tudta elviselni, hogy felrobbantottam. Ki voltak pakolva a proxi minek egy vip protection miatt, aztán az event vegen neki pont ott kellett átszabnia autóval.. hát így járt. Irta chatben, hogy reportolt. Kiváncsi lennék melyik opcióval, mert ilyen ugye nincs, hogy "azér mer felrobbantott". Aztán azóta se lett semmi belőle persze. (Nem Plata, nem te voltál, továbbra sem voltam veled soha egy sessionben - keep dreaming)
-
Elszeretném olvasni az online játékra vonatkozó szabályokat. Hol találom meg? Kerestem már de nem jött össze.
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #40300 üzenetére
Egyszer már télen valamikor leírtad a topikban, hogy csaltál már (vagy exploitot használtál, tudom is én), nem tudom mit vársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest