-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mrhitoshi #11497 üzenetére
kettő van. de csak 1-et használok, ezért nem vettem harmadikat. de lehet vidéken veszek valami hangulatos kis házat. amugy én annyira nem szeretek küldetésezni, TDM a nagy kedvencem. Csak néha pár nap alatt feltolom a pénzemet mert a TDM-ből (team deathmatch) sokszor ha győzök is, mínuszba jövök ki. pénzügyileg. Amugy nem unalmas egyáltalán. A legjobb dolgok akkor vannak mikor összeverődünk páran, megtaláljuk a közös hangot és free mode-ban csinálunk valamit. Vagy öldöklés, kocsikázás, bármi. Dehát ezt tudják a GTA-sok, ez a lényeg. Csak hogy ez a darálás is sokszor rengeteg pénzt elvisz
-
törölt tag
összeharácsoltam ma egy nap alatt közel 1 millió ingame dollárt az onlineba. Jöhet a költekezés
De nem tudom mit vegyek
-
Sefneni
őstag
válasz
#81556480 #11488 üzenetére
Jólvanna
Bármennyire is "ős gétéás" vagyok, fórumban sajnos nem vagyok ugyanennyire otthon
Amúgy gondoltam a napokban elkezdem sokadszorra a GTA 4-et (hátha ez alkalommal sikerül rendesen kijátszani), hogy 27-éig (meg mondjuk az áprilisi vizsgámig) üssem az időt, de ez az optimalizálatlan #&@#Đ nem szereti a laptopokat
szóval ..|.. GTA IV
-
törölt tag
-
negyven2
veterán
Újabban én hatalmasat csalódtam a Rockstar Games hozzáállásán.
A legend 5 50-es szintem eltűnt RDR-ben mert a R* szerint baromi jó ötlet a belső tárhelyen tárolni a multi mentéseit (minden multiban elért eredményt). Persze ha mentés közben lefagy a játék akkor megszivtad, buktad pár száz óra alatt eredményedet. Nosza, gondoltam én, forduljunk a Support-hoz. A megoldás: I.J. majd ha lesz 3-4x-es XP hétvége (ami már másfél éve volt utoljára) akkor gyorsabban vissza tudom szerezni a rankomat. Igen ám de a multi kvázi le van halva, de szerintük minden rendben vele, csak h*ulye vagy hozzá. Az Undead Nightmare az utolsó update óta ( tavaly június) játszhatatlan (főleg a lemezes változat). De itt is a felhasználónál van a hiba szerintünk. Ez undorító egy hozzáállás (vagy csak szerintem az?).
-
hegti
aktív tag
GTA V-öt MP3-ál mennyire lehet összehasonlítani? Felbontás-gépigény tekintetben?
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #11476 üzenetére
Jó kérdés, én sem értem.
-
hegti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #11473 üzenetére
Max Payne 3 legnagyobb felbontása,amit támogat?
GTA V 4K -
wolf13
őstag
válasz
Bjørgersson #11473 üzenetére
Hat nem tudom. Elég sok talán hihető helyen olvastam. Viszont ha abból indulunk
Ki , hogy a motor a régi , kevés az esélye. De próbálok mindent elhinni ami jó
Irányba viheti a játékot futtatás szempontjából. -
-
hegti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #11470 üzenetére
Minimális gépigény: Ajánlott gépigény:
CPU: - Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better (Lowest)
- Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent (Low)CPU: - Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent (High)
- Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ (Highest)RAM:
- 2GB System RAM (Lowest)
- 3GB System RAM (Low)
- 3GB System RAM (High)
- 16GB System RAM (Highest)VGA:
- NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAM (Lowest)
- NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAM (Low)
- NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAM (High)
- NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM (Highest)DX: DirectX 9.0
DX: DirectX 9.0 - DirectX 11
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)HDD: 29 GB
Hang: 100% Direct X 9.0 compatible
Hang: Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live
-
wolf13
őstag
válasz
Bjørgersson #11470 üzenetére
Hat ha a vgabol kitalálod akkor igen. Ha szarkazmus akkor guglizz.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #11467 üzenetére
-
viktor82
őstag
Nem tudom mit paráztok megjelenik 27-én nyugi!
-
Rossi
addikt
válasz
Bjørgersson #11451 üzenetére
Lehet, hogy mindvégig kamu volt a PC-s megjelenés...
-
htc07
addikt
válasz
J.Hetfield #11454 üzenetére
ékezeteket elvitte a cica?
meg mi az hogy kijön a gépigény?
-
Garada
őstag
A egy tippet kéne mondani, én amondó lennék 1 héttel a megjelenés előtt biztos számok lesznek az emberek előtt.
-
bombibmw
veterán
Mikor jön már a gépigény?
-
STC Speed
őstag
Most megnéztem a hivatalos rockstar honlapján,felvannak sorolva a boltok ahol megveheted pc-re,ezeken a boltokban mindenhol január 27.
-
Bjørgersson
félisten
-
Dtomka
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11439 üzenetére
El fog futni a gépeden, mediumon, ne izgulj ....
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nem jön!
-
törölt tag
válasz
mikooooor ?
-
jonnyjoker01
veterán
Mikor jön máááár a gépigéény?!?!?!
-
front3r
őstag
válasz
Bjørgersson #11433 üzenetére
Nem a fórumokra, hírekben szerepelt, hogy egy ember tőlük megerősítette. Mondjuk van így is fix dátum, a PC-s közösségnek nem kellene izgulnia ez miatt.
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #11436 üzenetére
Elég sok ember elkönyvelte ebből következően, hogy akkor már minden biztos, pedig mérget én biztos nem mernék így sem merni.
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #11433 üzenetére
Én is úgy hallottam pár youtube videóstól is meg szállóhírekből, hogy a hivatalos fórumon kérdezett valaki és belsős ember válaszolt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
cyberkind #11421 üzenetére
Ezért írtam, mert a kollega azt írta hogy konzolos megjelenés után 1 évvel jön PC-re általában. Én meg poénból ráírtam hogy az új konzolos megjelenéstől számolva jó lesz.
(#11425) cyberkind
Én már nem lepődnék meg semmin. Ha kész lenne a játék, akkor már a gépigényt réges-rég be kellett volna jelenteniük. Én vissza is mondom az előrendeléstés majd megveszem féláron megjelenéskor. -
Elims
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11418 üzenetére
Én nem sírok.Nekem mindegy.
-
STC Speed
őstag
Nem hiszem,hogy elhalasszák.mostmár nagyon közeledik a nap.
-
gyuromoj
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11418 üzenetére
Akkor a nextgen(prevgen) PS4/X1 után egy évvel jön PC-re?
-
Elims
veterán
válasz
Micsurin #11416 üzenetére
De miért??Nekünk,konzolosoknak màr nem tudom miòta megvan.Szàmítògépre meg még sehol??Normàlis ez a rockstar??
Ne értsetek félre,nem kifejezetten a szàmítògépesek mellett vagyok -persze egy kicsit de..- hanem inkàbb a jàtékosok mellett.
Ez korrekt munka??Nekünk,ps3-asoknak màr rég 100-200.szintű karakterek vannak (nem nekem..) ti meg még sehol nem vagytok. :-///
Erre milyen magyaràzat lehet...gőzöm nincs. :-/
Egyébként köszi! :-) -
-
negyven2
veterán
válasz
ViiiiktorOC #11410 üzenetére
Vagy egy Heist helyszín is lehet.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez de jó!
Story DLC jel?
Ügyesek voltak a fiúk!
Így juss be a Bahamas Mamasba a GTA Online-ban -
Elims
veterán
Lenne még egy fontos dolog...
Sejtem a vàlaszotokat,de azért megkérdezem..
Hoyan leet a bőrszínt megvàltoztatni?Az elején -ami nem olyan rég volt- pròbàltam mindent,de csak fekete karakterem lett.Később làttam,hogy a többiek fehérek.Hogyan tudnàm én is azt megcsinàlni?
Az sem szàmítana,ha törölnöm kellene magam.Még csak 6. szintű vagyok.Viszont ekkor gondolom a mostani nevem nem tudom vhogy felhasznàlni a fehér bőrű embernél. ? -
Elims
veterán
Sziasztok!
Van arról vmi leírás,hogy hányadik szinten milyen dolgok nyílnak meg?
Értem ezt a teniszre/golfra/stb. -
Sefneni
őstag
-
Sefneni
őstag
Végre én is beléptem azok sorába akik végig játszották a játékot
jöhetnek a mellékküldetések és a gyűjteni való cuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós kamerák
- Forrmell.enn
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest