Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Most jöttünk haza horvátbó' ahol az Action 5-öt nyúztam. Azért lényeg mert ugyanott voltunk, ugyanazt csináltuk mint tavaly a Hero 11-el (ami pont ott ázott be..) így van viszonyítási alap.
Tavaly a Hero 11-el LOG-ban mentem, 8:7 4K60-ban, utólag stabilizáltam a maximális látószögért és horizont lockért, HDR-ben is mastereltem a végső felvételt
Most az Action 5 4K 4:3 60fps-en ment D-LogM-ben, de Rocksteady On-ban.A Dji minden szituációban hűvösebb fehéregyensúlyt választott mint a GoPro. Ez bár pontosabb színeket eredményezett, a GoPro melegebb WBje jobban tetszik a szemnek. Nem mintha nem lehetne utólag korrigálni
Víz alatt a DJI WB össze vissza ugrál aszerint hogy merre nézel, nagyon próbálja jól eltalálni, ezzel csak az a baj hogy lehetetlen utólag helyrerakni.
Vízből mikor kiemeled a kamerákat a gopro hangja hamarabb tisztul ki, bár kisebb a különbség mint vártam.
Ami negatívum volt a DJI esetén az inkonzisztens audio szint. Van hogy tök jó a hangerő, van hogy vagy 10dBvel halkabb mint kellene.Van hogy tiszta az audio van hogy "tompa" (muffed?).
Használtam DJI Mikrofonnal párosítva, ott is tapasztaltam jelszint ingadozást. Ez klippről klippre változik, nem klippen belül.
Pozitívumok: az elképesztő üzemidő, nem volt melegedés probléma, a nagyobb dinamika és jobb low light amit már ismerünk
Meg ez most nem ázott be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen NAS-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest