Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Az insta 2x olyan nehéz és 2x olyan drága. Baromi sérülékeny a két objekítv üvege; konstrukciós hiba, nem lehet máshogy megoldani a 360 fokosság miatt, csak ha 3 vagy 4 lencse lenne. De azt meg feldolgozni lenne nagy feladat. Én a nyaralásra vettem egy X4-et, előtte volt már Gopro maxom (megvan most is) és egy 10 éves kisgyerek lelkesedésével kezdtem el használni. Először mindent azzal vettem, víz felett, víz alatt. Búvártokot is vettem rá, 50 pénz volt. Baaaaromi drága, és xar, mert az összevágásnál bizony látszik nagyon. A reklámokban nem ez volt

A minőség? Megbántam, hogy azt használtam. De nekem rossz véleményem van az AcePro-ról is, most lehet én vagyok a hülye, vagy aki szerint jó, az a vak.
Én a helyedben vennék neki egy Hero Max 360-at, azt olcsón megkapod és uccu neki. Lehet, hogy neki sem jön majd be, mint sokaknak, hogy minden videót utómunkázni kell. Nincs olyan, hogy egyből megnézed a TV-n. Akkor kisebb bukta lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest