Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Hasonlítgatom az Ace Pro-t és a Gopro8-at. Tetszik az ace, sok olyan golog van amire azt mondtam, hogy nekem felesleges, de így hogy bent van a ace pro-ba nekem tetszik. Ez a rögözítésí rendszer nagyon stabil, és tetszik, hogy ilyen gyorsan le fel lehet rakni másik tartóra, egy valamire kell vigyázni, hogy tényleg bekattanjon a rögzítőbe.
Kezelőfelület teszik, és a fukciók is.
Ami lényeg, hogy a nagyobb szenzor előnye nem csak sötétben jön elő. Ma reggel kis hóesés közbe csináltam fél filágosban felvételt mind a kettő kamerával. Ace- esetén lényegesen több részlet kerül elő a sötét részeken úgy hogy lényegesen kisebb a képzaj, illetve stilizálás esetén a nem mosódik annyira össze kép. A gopro-nál a szürke macskám egy fekete paca még a szeme sem látszik. Ehhez nem kell, hogy sötét legyen elég ha nincs napsütés. Ace esetén is látszik, hogy kellene neki a több fény stabilizáláskor mert vannak összemosodások és stabilizálási problémák, de nem olyan mint a 8 esetében ami teljes összemosódás. Ja és ace esetében nem pure videót hanem a normal video modot használtam.
A felvételeket alacsony élesítéssel csináltam és a daviciben kevesebb élesítést kell az ace-nél(0.48-40) alkalmazni mint a gopro 8-nál (0.48-80). Tehát az ace esetében az közepes élesítés szerintem már túltolt képet ad.
Nem lesz napsütés, de délután majd normál fényviszonyok közben (napsütés nem lesz) tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Tesla topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest