Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Feljebb írtam, hogy kéne nekem valami fajin telemetria szoftver. Végre találtam, nem volt vészes az ára sem, ha tördelt (több fájlba készül a mérete miatt) összefűzi, GPUval tud hardveresen transzkódolni, több fajta térképet fel tud tenni (sima, hűhold, hibrid, 3d(ahol van), stb)
Ez a szoftver az: [link] Ha másnak is tetszene, privátban adok egy tippet-trükköt, hogy lehet olcsóbb
A DJI Mavic pro felvételeket is kezeli
Ha valakinek érdekes-pl bringán Garmin órát is supportál.Saját videó:
[link]Sokat küzdöttem annó a drónvideókkal, több lépcsőben csináltam 2 szoftverrel, telemetria konvertálással, stbstb. Ez most mindent egyben megold. Mielőtt valami túlbuzgó zöldfülű jelenti a hsz-em, nem kapok semmi jutalékot vagy nem adok saját kedzeményes linket, amiből kapok visszatérítést meg ilyesmi. Csak infó, ha más is küzd ezzel, akkor itt az all in one solution
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha valakinek érdekes-pl bringán Garmin órát is supportál.