Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisbogyo

csendes tag

válasz Gsx-rr #318 üzenetére

Ezen én is gondolkodtam. Bár nekem van az autóban menetkamerám, és egy hero5-öm is. Mármint nem egyszerre... A valamirevaló menetkamera kezdő ára, ha ebay, és nem kapják el a vámon, az 18-20 ezertől. Nekem nem volt szerencsém, és 24e lett. Itthon még mindig 30e-től indulnak. (már amit érdemes megvenni erre a célra). Volt nekem olcsó 7ezres is (ami itthon 15e.) De több baja is volt. Pl: elment nyáron a fókusz a forróság miatt, (nem mindig van az embernek eszébe kivenni ha megáll) hamar megnyekkent a belső akkuja, tört a műanyag, nehézkes ki-berakás, és a meleg hatására sokszor leesett a vákuumos tapadója, kilazult a táp csatlakozó stb... A céleszközök (menetkamerák ) azért jobban illeszkednek az autóhoz. Hozzájuk képest egy akciókamera nagy bumszli, zavar a kilátásban. Ráadásul a menetkamera nem olyan feltűnő. Kevésbé lopják ki (törik fel az autódat). A hero5 jelenleg 105e. Tudja a menetkamera funkciót.
    Spórolást ha figyelembe veszem, akkor valóban jó alternatíva lenne a gopro. Lehet használni mindenhez.
    De, ha most döntenem kellene, akkor bizony (és az anyagi lehetőségem engedné), külön vennék menetkamerát, és külön nyaraláshoz, sporthoz akciókamerát.
    Sajnos a mindenre jó csodaszerről mindig kiderül, hogy nem jó mindenre. De a pénztárca nagyúr.
    Én is inkább a céleszközt javasolnám.
    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák