Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
sztrogoff19
üzenetére
Szia,
A GoPro Windows appra nem tudom a választ, de őszintén szólva én egyszer kipróbáltam azt és 10 perc idegeskedés után le is töröltem a 'csába. Használhatatlan katyvasz, még egy Windows movie maker is sokkal jobb annál.A telefonnal való összelövésre: ez a hiba akkor jön elő ha nem állt fel a kapcsolat a kamera és a telefon között. Nézd meg hogy:
1, a kamerán be van-e kapcsolva a WiFi. Ezt úgy tudod megtenni hogy a képernyő tetejéről húzol egyet lefelé a kamerán hogy lejöjjön a menü, aztán Connect, ott legörgetsz a legaljára és a Wireless Connections-t bekapcsolod. Ezt egy kis ikon jelzi is neked mellette, ha be van kapcsolva akkor fehér, ha ki van kapcsolva akkor szürke.
2, a telefonod jó WiFi-re van-e kapcsolva. Ha otthon vagy és a telón bekapcsoltad a wifit akkor valószínűleg a wifi routeredre fog kapcsolódni automatikusan és nem a kamerára. Menj be a wifi kapcsolatokhoz és válaszd ki a GoProdat. Amint rákapcsolódott be fog tölteni a kamera élőképe.A szoftverfrissítés szerencsére nagyon egyszerű, ha már összelőtted a telefonos appal akkor azon keresztül automatikusan felajánlja ha van elérhető frissítés, te csak leokézod, aztán vársz amíg azt nem mondja hogy kész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Sorozatok
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Sony a7III váz 20k expo
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest