Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rototti

    senior tag

    Sajna kivették az instant oldalbetöltést. Kár pedig úgy megszoktam.
    Viszont az about:flags-ben alapból automatikusra van állítva az "Előmegjelenítés a cím- és keresősávból". Na most ha az engedélyezve van, akkor a címsorba írt gyakran látogatott url-ek szempillantás alatt bejönnek. :C

    Viszont elmondaná nekem valaki, hogy ez a profilozás ebben a formában mire jó? Mert az addig oké, hogy lehet több profilt létrehozni, különböző beállításokkal/könyvjelzőkkel stb, de hogy tudom azt védeni? Mert ott felül ha átkattintok egy másik profilra, rögtön átugrik. Én úgy gondoltam, hogy kéri a profil G acc-jának a jelszavát, vagy valami.

    Közben megtaláltam a választ a kérdésemre:
    "One thing to keep in mind is that this feature isn’t intended to secure your data against other people using your computer, since all it takes is a couple of clicks to switch between users. We want to provide this functionality as a quick and simple user interface convenience for people who are already sharing Chrome on the same computer today. To truly protect your data from being seen by others, please use the built-in user accounts in your operating system of choice."

    [ Szerkesztve ]

    Kimi - The King of Spa

Új hozzászólás Aktív témák