Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most már én is kezdem unni ezt a szót...

(#5125) F34R : szerintem ntomka is tudja, mit jelent az, hogy "crash"... Csak nem érti, ahogy én sem, hogy miért kell ennyire ragaszkodni ehhez a szóhoz egy magyar fórumon - mondjuk én is használtam korábban, én is be lettem oltva emiatt, de nem ennyiszer írtam le egymás után, főleg nem úgy, hogy "becrash - el" hatmillió szóközzel a kötőjel előtt és után.

Idézet: "A tegnapi development-el még crash - elt, a stabillal is crash-elt, de a mai devvel már nem crash-el "
Vagy itt: "nagy
valószínűséggel az okozta nálam a crash - elést bekapcsolt hardware acceleration mellett."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest