Hirdetés
- Videószerkesztés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Furcsa, nálam azért legalább 3-4 mp-ig eltart, míg tényleg teljesen betölti a PH-s oldalakat (már bőven olvasható, de még tölt), pedig 15 Mbites netem van, speedtest szerint olyan 10 Mbit alá nem is nagyon megy.
Szóval vagy eleve már kissé tele van pakolva a gépem, és ráférne egy alapos takarítás, és/vagy túlságosan teletömtem a Chrome-ot extensionökkel. Tényleg sok van felpakolva, de sok kell webfejlesztéshez is és egyéb célokra.
Peacekeeper tesztet majd én is megcsinálom.Na, közben elkészült, és igaz, közben csak egyet kattintottam ide a hozzászólás írásához, tehát az az oldal betöltött, meg egyszer magát a Peacekeeper főoldalát egyszer betöltöttem (tudom, a releváns eredményhez nem szabadott volna navigálni), azé' nem kaptam olyan csodás pontszámot, mint Te, 4896 pont lett az eredmény. Igaz, a verziószám nálam csak: 9.0.597.98.
Amúgy azért sztem egy ilyen teszttel nehéz összehasonlítani ténylegesen a böngészőket, mert ki tudja, egyik vagy másik böngészőn hánymillió extension van felpakolva, stb.
Bár ha egy sincs egyiken sem, és friss telepítés utáni a teszt, mindkettőből legfrissebb stabil verziót vizsgálsz, úgy talán lehet releváns a teszt.---------
(#3828) GoodSpeed: hmm, ez a kezdeményezés elég veszélyes lehet a kicsit "konzervatívabb" felhasználók miatt....

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest