- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Tudnátok mondani ötletet azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatja azt nálam, hogy a böngészőben megnyitott lapok random mód összeomlanak látszólag a semmitől?
Úgy értem, hogy pl. görgetek le egy fórumon, vagy akár a Facebook oldalon, vagy írok egy levelet a gmail-ben és hirtelen összeomlik. Ilyenkor ha több mondjuk PH fórum oldal meg van nyitva, akkor csak az egyező oldalak csinálják ezt, a többi megnyitott lapon lévő más webcímen megnyitott oldalak nem. De ez nagyon gyakori naponta sokszor jön elő. Már újraraktam teljesen legyalultam a gépről az egészet, és kiegészítőket sem használok sokat (ublock origin, sg tuning, last pass) de ezeket régóta alkalmazom, és ezelőtt szinte soha nem volt ilyen hiba pedig mind fent volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest