Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ja, én is az SSD-re tenném, de én automatikusra állítanám, feltehetően a Microsoft szakemberei meg tudják ítélni, és megfelelően leprogramozni hogy épp mekkora az ideális.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ne óvd az ssd-t, butaság. Rakd rá a lapozófájlt. Egy 3 gigát rá raksz már nem fog pampogni.
Az emberek azt hiszik mindent meg tudnak mondani a feladatkezelőből, a windows memória menedzsmentje nem egy egyszeregy. -
Én is utólag tettem bele 3x2gb-t, gondoltam a gta5 kifog rajta biztosan, de ma amikor másik játéknál is produkálta akkor már nem tetszett annyira a dolog

csako - A "C" rendszermeghajtón ki van kapcsolva a virtuális memória, így állítottam be még egyszer régen.
Esetleg itt érdemes lehet változtatni valamit? -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Esetleg a virtuális memória nincs véletlen kikapcsolva? Egy kisebb, fix méretet állíts be neki, hátha.
De amúgy Lauda leírta, itt csak a minden más bezárása segít leginkább. -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Emlekszem anno a gta5 miatt dobtam be a lapba a masik 3x2gb memoriat (nalam is 920 van asus p6tdeluxe v2-ben), mert dadogott a kep es rajottem, hogy a memoriahiany miatt van. 8gb-ot siman beszippant a gta5, ha jatszol vele zarjal be mindent, mast itt nem nagyon lehet tenni szerintem.

-
+Aweriot + Lauda
köszi.
Egyre többször kapok ilyen üzenetet és vagy bezár a program magától, ha valami komolyabbal játszom (gta5 mondjuk), vagy jobb esetben csak újratölti a megnyitott windows ablakokat...

Megnézem a memóriakezelőt és láttam hogy 6 gb ram le volt terhelve úgy hogy a skype, viber, avast, chromen kívül semmi más nem futott.
Lehet máshol kéne a hibát keresni?
Sokszor a hibaüzenetben azt is szokta írni hogy zárjam be az X nevű játékot, de van hogy a hibaüzenet után ki is dob egyből az asztalra.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nalam most csak a logout van megnyitva egy lapon es fut 7 chrome folyamat kozel 600 mb rammal. Azert vetted a ramot, hogy hasznalva legyen, nem kell(ene) vele foglalkozni.

csako En is csak ilyen kerdesek lattan nezek ra a folyamatokra, egyebkent abszolut nem erdekel a dolog.

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Háttérfolyamatokat nem zárja be alapból a Chrome, így gyorsabban indul, vagy pl. a Hangouts kiegészítő ilyenkor is értesít új üzenetkről.
Egyébként pl. kiegészítők ehetnek sokat, és a weboldalak is megkérik a maguk ram szeletét... Chrome-ot megnyitva nyomj egy Shift + Esc-et és kijön a Chrome Feladatkezelője, ott megnézheted.
De a kérdés lehetne, hogy téged miért érdekel, hogy üres legyen a ramod nagyobbik fele? Nekem is 12 GB-m van és eszemben sincs aggódni azon mi mennyit eszik.. -
Sziasztok.
Mi ez a rengeteg google chrome a futó szolgáltatások között, és mi eszik ennyi ramot?

A böngészőből ki vagyok lépve amikor ezt a képet csináltam, mégis valamiért rengeteg memóriát elvisz ez a sok chrome.
A legnagyobb bajom hogy rengeteg memóriát eszik, mielőtt ki X-eltem volta a böngészőt a memóriahasználat nem 34% volt hanem 48%
(tehát 6 giga ramon "ketyegett" a rendszer) -
kispx
addikt
válasz
gyulank
üzenetére
Malware Linuxon

A~/.config/google-chrome/Defaultmappát áthelyezed, majd elindítod a Chromeot. Ekkor kétesélyes a dolog:
- megszűnt a probléma (valamilyen kiegészítő okozhatta); így már csak az adatokat kell visszahelyezni az előző profil mappádból
- nem szűnt meg a probléma, ekkor viszont meg kell keresned, hogy melyik háttérfolyamat okozza a gondot -
gyulank
addikt
Mit lehet ezzel csinálni?
Az egyik lapfülön Warning! a cím https://kistr.club/ext/, és kijön egy ablak, hogy kistr.cub says: Add Extension To Leave, rámegyek, hogy nem, erre kiugrik megint valami, éás nem mehetek más oldalra, semmit sem csinálhatok, ezt erőlteti. Debianon vagyok. -
Fuvaros
senior tag
sziasztok az normális, hogy 350 MB használ a memóriából a Chrome, 2 oldalt megnyitva?
58-as verzió -
castiels
addikt
Sziasztok!
Milyen kiegészítőket ajánlanátok a Chrome-hoz? Főképp azért kellene, hogy gyorsabb legyen.. Lassan tölt be néhány oldalt..
-
kvint
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta nem működik a Chrome böngészőm (a többi igen). Nem töltöttem le semmit, egyik pillanatban még ment, aztán semmi. Újratelepítettem, CCCleanert futtattam, minden youtube-os trükköt kipróbáltam, ugyanaz. Kikapcsoltam a vírusvédelmet, tűzfalat, futtattam víruskeresést, semmi. Nincs semmi extra bővítmény.
Ezt írja minden lap megnyitásánál: A webhely nem érhető el
www.youtube.com szerverének DNS-címe nem található.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki hogy hova tűnt a jobb klikkes menüből az oldal fordítása opció?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ha így jön be egy oldal állandóan de tudom ,hogy biztonságos és mozillával jó mit tudok tenni?
Nem lehet valahogy kivételhez tenni? Így sokszor nem is működik rendesen az oldal (amúgy ez egy ruttorent webui ) . Kösz előre is a segítséget ! -
zeon.hu
nagyúr
Helyesírás ellenőrző egyszer csak elmúlt.
Hol kell/lehet ezt bekapcsolni?Szerk.
Megvan
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy hogyan lehet 1 GMAIL fiókot átirányítani egy másik GMAIL fiókra?
Hogy az oda küldendő, vagyis érkező levelek tovább küldésre kerüljenek a másikra is?köszönöm
-
CptAdamica
veterán
Ti találkoztatok már a baromi idegesítő optimonkkal?
-
-
SharpSA
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Nem vicceltem és nem is azt írtam, hogy az a proci nem tudná ezt kihajtani. Különben meg a 65W semmit sem mond. Vannak régebbi procik, amelyeknek ekkora vagy nagyobb a W értékük és jóval gyengébbek. Az biztos, hogy egy másik hűtővel nem lenne ilyen magas a hőmérséklet.
Lehet, hogy koszos a jelenlegi hűtő, lehet hogy a paszta nem jó már. Az is lehet, hogy valami szoftver beépült a háttérbe és az hajtja plusszban a procit. Talán a Chrome-ot lehetne visszaállítani alaphelyzetbe és újra beállítani mindent. Ezeket én innen nem látom, találgatok. -
SharpSA
veterán
válasz
Fuvaros
üzenetére
Nem tudom, nem szoktam tesztelni. Csupán mindig amikor új gépet raktam össze, a gyári hűtőt félreraktam. Már ránézésre is egy vicc...
Akár hiszed, akár nem, a böngészés elég sok erőforrást igényel, ezt egy gyengébb készüléknél hamar észre is lehet venni. Manapság, amikor már az oldalak többsége tele van mindenféle felesleges animációval, reklámmal, beágyazott tartalmakkal, a böngésző dolgozik rendesen, hogy értelmezzen és megjelenítsen mindent. Jó sokáig Firefoxos voltam, de mostanában inkább az Operát használom, mert gyorsabb és van takarékos üzemmódja. A Chrome is fent van a gépen, de nem igazán használom, mert nem tetszik és tele van hibával, hiányossággal. Persze kiegészítőkkel lehet javítani. Viszont a Firefoxban levő Zoom Page nevű kiegészítő sajnos nincs a többire, pedig hasznos és hibátlanul működik. -
Fuvaros
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Ezt értem, de évekig a E7300 gyárival ment és nem tapasztaltam hibát.
most cseréltem E7500-re, igaz mésik ventit kapott.
közben win10 lett vele egyidöben.Milyen alkalmazás tesztelné le a procit és ventit?
ill a biosban milyen beállítást alkalmaznék a E7500 procihoz?nonszensz hogy egy gyári venti nem bírja a böngészést, nem játékról lenne szó...
-
SharpSA
veterán
-
Orionk
senior tag
válasz
üzenetére
De, tényleg megy. köszönöm.
Billentyű kombinációt nem ismertem.
Csak nem találtam menüből, pontosabban nekem előző régi verziónál egészen fent a minimize gomb mellett balról volt eddig, amikor a bejelentkező névre kattintottál rá, akkor ott lehetett inkognitó módra váltani. -
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a számítógépem és így új Google Chrome-ot is telepítettem.
Hova tűnt az inkognitó módban való böngészés lehetősége? Hogyan lehet bekapcsolni? Valami más kiváltotta ezt az opciót?
köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Sajnos root nélküli megoldást nem tudok.
Talán a chrome://flags -ben találsz ilyesmit. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen.
2 ujjas simítás lassú görgetés, 3 ujjas ugrás lap tetejére/aljára.
A pro verzióban ezek változtathatóak, ahogy a görgetés sebessége is.
Hozzá kell adni az alkalmazásokat, ahol használni szeretnéd.Szerk.
Videóban lehet, hogy nincs benne, de a legutóbbi frissítéssel lebegő widget is került bele. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Root van?
Akkor pl Kinetic scroll megoldja, 3 ujjas simítás vagy lebegő widget.
Ha van xposed, akkor chrome pie modul.
-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Szelektíven olvastam, bocs.

Én ezt újratöltéssel szoktam megoldani.

-
< CyberBob >
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos ezekből a gombokból nagy hiány van telefonon.

-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Lap teteje: Ctrl+Home.
Lap alja: Ctrl+End.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne mobilos Chrome-ban a lap aljáról a tetejére jutni gyorsan / egy mozdulattal? -
bobalazs
nagyúr
Youtubeon upload has failed. Tudja valaki hogy ez miért van?
Semmi mást nem írt. átkonvertáltam a videót, úgy sem.
ki-be jelentkezés stb. nem oldja meg. már vagy 10x próbáltam.Szerk.
Opera be, az gond nélkül feltöltötte. -
lanszelot
addikt
Erre valaki tud megoldást?
Csak google chrome -val csinalja, mas bongeszovel nincs ilyen.
Windows 8,1 és windows 10 alatt is csinalja.
Nvidia driver és a google chrome nem szereti egymast az tuti, csak nem tudom mit lehet tenni ellene.
Irtam google nak lexarjak
-
zeon.hu
nagyúr
Chromium mobilon néhányszor 1 plusz lapot is megnyit (új oldal), ha indítom a böngészőt.
Flags-ben állíthattam el valamit? -
Fuvaros
senior tag
Miért van az, hogy a Chrome elindítás után elkezd melegedni a proci és persze párhuzamosan felpörög a prociventillátor? Ennyire prociigényes a Chrome? Ötlet megoldásra?
-
-
tusi74
őstag
Befrissült a Chrome beta a 59.0.3071.29 verzióra, és megszűnt a hardveres gyorsítás probléma. Javították, vissza lehet kapcsolni.
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, az mitől van, nem túl régóta ha bekapcs gép, be bootol, chrome inditás és a kezdőlap lassan jön be, de csak az első alkalommal? bővitmény nincs, könyvjlező elég sok de az volt is szóval nem az a baj, már ujraraktam a chromot de így is, egyébként minden gyors, zsír,
köszi -
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Egy netes kamerarendszerbe szeretnék belépni de nem enged, kér valamilyen webkit plugin-t hozzá amit hiába letöltök nem történik az égvilágon semmi. Emlékszem nem olyan régen ez működött a Firefoxban, de azóta ott sem megy. Explorer fel sem ismeri, Opera szintén kilőve. Próbáltam ezt az enable npapi megoldást de azt pedig már kivették a beállítások közül. Tudtok-e valami megoldást erre a problémára? Esetleg milyen böngészővel kéne próbálkozzak?
Köszi előre is!
-
Rol06
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ez sajnos nem jó, már próbáltam, csak kb 5 lapot tud visszahozni..
-
-
Rol06
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a baj, hogy vannak megnyitott oldalak amik már ott pihentek 3-4 hete..
Így onnan nem tudom visszabogarászni
-
junior11
veterán
Sziasztok, lehetséges beállítani vhol a Chrome-ban, hogy ha véletlenül bezárom a programot, ne zárja be kérdezés nélkül az összes megnyitott ablakot? Mint pl. mikor az X-re klikkelek az Edge-ben vagy a FF-ban, ott a böngésző rákérdez, itt nem. Köszi.
-
vamosip
tag
Legújabb Chrome altatás után nem ad hangot a már megnyitott Google Music alól, Újonnan megnyitott Youtube, stb. sem ad hangot, csak Chrome újraindítás után. Viszont akkor profil betöltés sikertelen üzenettel indul. Más tapasztalt ilyet? Win10 64bit 58.0.3029.81 (64-bit)
-
-
Rol06
tag
Sziasztok,
Olyan gondom van, h megvolt nyitva kb 20 különböző lap a Chrome-ban, viszont újraindítottam a rendszert, úgy h nem zártam be. Így eddig mindig vissza állította a megnyitott oldalakat, most meg nem, és nem tudom sehogy visszahozni.. céges dolgok miatt lenne fontos.. Ebben kérném egy hozzáértőbb segítségét! Előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(tehát 6 giga ramon "ketyegett" a rendszer)

Nem lehet valahogy kivételhez tenni? Így sokszor nem is működik rendesen az oldal (amúgy ez egy ruttorent webui ) . Kösz előre is a segítséget !