Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Rendkívül gyors, a top site és a könyvjelzőkezelő meg csudijó!
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...Más: van arra lehetőség Chrome alatt, hogy a futó letöltések teljes elérési útját kiírja, és ne rövidítse le ...-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...