Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Na, eddig használtam a Chrome- ot. Sok minden tetszett, szép, gyors volt, egyszerű, letisztult. Ezzel szemben sajnos iszonyat sokat fagyott, omlott össze, és hiányzott pár Add-on, amit megszoktam Firefox alatt, leginkább az Adblock, amit ugye lehet helyettesíteni, de mégis kényelmesebb a Firefoxban. Igazából a két böngészőből kéne összegyúrni valamit, mert mind a kettő nagyon tetszik..
Majd adok a Chrome- nak még egy esélyt, ha stabilabb lesz, vagy nem is tudom. Safarival van valakinek tapasztalata Windows alatt?
Üdv,
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest