Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Feltettem a beta 26-os chrome-ot (elvileg hamarosan megjelenik) és mit ne mondjak, eszméletlen gyors, még mielőtt valaki lehurrogna, hogy ha takarítást csinál az ember, akkor méggyorsabb, hát megsúgom, azon felül lett még gyorsabb! A jobklikkes menü, meg a kis csavarkulcsos menü felülete megváltozott. Állítólag van valami eszköztár is hozzá, launcher féleség:
De igazából nekem nem tett fel ilyesmit, de biztos lesz róla hamarosan cikk is, hogy mire lesz jó pontosan. Amit angolul írtak róla, nemtudom mennyire lesz rá szüksége bárkinek is a tálcán egy chrome eszköztárra, de lehet lesz benne potenciál. Más új dolgot nem fedeztem fel, eddig eszméletlen jó, nem gondoltam, hogy még fejlődhet tovább, egyelőre probléma mentesen fut, majd meglátjuk.
Annyi viszont nem tetszik hogy nagyon meglettek ritkítva (túl nagy a térköz) a jobbklikk menüs segédmenük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest