Hirdetés
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
15500 - 15401
34186 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-05 12:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
törölt tag
F11-el semmire se megyek, mert úgy nem müxik a dolog, mint a FF-nál.

-
alratar
addikt
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy új lap megnyitásánál az általam kívánt oldal töltődjön be? -
törölt tag
Nem tud valaki olyan kiegészítőt, aminek a segítségével olyanná varázsolhatom a krómot mint a Firefox? (alapból egészképernyős és ha felviszem az egeret a címsor helyére akkor felvillan)
-
dodopek
addikt
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
31 nap mulva megszűnik az Igoogle. Sajnálom, mert nagyon szeretem. Van esetleg valami más, hasonló alkalmazás? Valami rss mód, amivel ugyanígy el tudom érni a kedvenc oldalaim cikkeit? Prohardver,origo,sg,computerworld, stb...Köszi a választ előre is!
Másik kérdés.Hol lehet kikapcsolni pontosan az automatikus fordítást? Falnak megyek tőle...
-
zoo8800
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ezt is ismertem, de a chrome-os megoldás jobban bejött"
Hogy mi van?
A Chrome beépített feladatkezelője, ami Shift+Esc kombinációval hívható elő, mitől nem elég "Chrome-os megoldás" neked? 
-
galaxytab
csendes tag
Sziasztok!
Ma eltűntek a jelszavaim. Pontosabban, a web címek, felhasználónevek megvannak, szépen sorban, de a jelszavak sehol. A megjelenítésre is üresek maradnak a jelszó rovatok, mezők. Tapasztaltatok már ilyet? Darabra is meglennének, csak mégse... Megáll az eszem. Beléptem, szinkronizáltam, de semmi. Köszönettel vennék bármilyen tippet, segítséget. -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
tudtok a Google Crome-hoz olyan weboldal letiltó bővítményt ami úgy jelzi a weboldalt mintha nem lenne elérhető?
-
törölt tag
Legújabbra frissítettem a Chrome-ot, aztán most rendesen működik a Youtube, tehát nem kell hozzá semmi Szkript, magában is megy normálisan.

-
Plebi
senior tag
Shift+Esc (Feladatkezelő) mutatja, mi mennyit zabál, és "ki is lehet ütni".
Köszi! Ezt is ismertem, de a chrome-os megoldás jobban bejött, mert tudtam, hogy pontosan melyik lapról van szó... és az tényleg ehet annyit, vagy valami beragadt az adott oldalon.
-
Braddock
támogató
Most meg jött egy frissítés, amivel megint régi a newtab

Verzió: 30.0.1599.66 (Xubuntu 13.04) -
dodopek
addikt
Sziasztok!
31 nap mulva megszűnik az Igoogle. Sajnálom, mert nagyon szeretem. Van esetleg valami más, hasonló alkalmazás? Valami rss mód, amivel ugyanígy el tudom érni a kedvenc oldalaim cikkeit? Prohardver,origo,sg,computerworld, stb...Köszi a választ előre is!
Másik kérdés.Hol lehet kikapcsolni pontosan az automatikus fordítást? Falnak megyek tőle...
-
whYz
őstag
-
laszlohu
addikt
Mar par hete nem tudom hasznalni a google translatet chrome-bol(31.0.1650.4), mert mintha vagy 2 evet visszafejlodott volna.
Nem fordit automatan, nem hozza be a szavak tovabbi jelenteset, nincs phrasebook stb stb...
Mindez IE-bol mukodik.Plussz ujabban full fekete lapokat hoz be oldalbetoltes utana. Teljesen random, de csak bongeszo ujrainditas segit.
Mit csinaljak, hogy megjavuljon a dolog?
Én mondjuk nem csodálkozom, hogy a fejlesztői verzió ilyeneket produkál, az végülis egy félkész termék,
vagy bétát, vagy stabilt kéne használni. -
whYz
őstag
Mar par hete nem tudom hasznalni a google translatet chrome-bol(31.0.1650.4), mert mintha vagy 2 evet visszafejlodott volna.
Nem fordit automatan, nem hozza be a szavak tovabbi jelenteset, nincs phrasebook stb stb...
Mindez IE-bol mukodik.Plussz ujabban full fekete lapokat hoz be oldalbetoltes utana. Teljesen random, de csak bongeszo ujrainditas segit.
Mit csinaljak, hogy megjavuljon a dolog?
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne, mert alapvetően a kedvencem a google chrome, de két dolgot nem értek:
1. Miért nincs olyan lehetőség a beállításoknál mint az explorernél, hogy egy új megnyíló link ablakja az a meglévő ablak új lapján nyíljon meg? Annyira idegesítő, hogy rákattintok egy linkre,belépésre,hivatkozásra, és új ablakban ( ráadásul nem is teljes képernyősben nyitja meg a chrome), míg az explorer új lapon nyitja meg ugyan ezeket, de a google chrome nem.. Már régóta várom azt a frissítést hogy ez a funkció benne legyen, de még mindig nem jött el. Persze vannak olyan oldalak amik az aktuális ablak új lapján nyílik meg, ez oké, de van csomó más ami sajnos nem
Nekem minden új megnyílandó dolog, az aktuális ablak egy új lapján nyíljon meg! ( Erre van explorerben beállítás is amit fentebb írtam). Ezt szeretném chrome-val is elérni, vagy én nem látom ezt a beállítást a chromeban?2. A másdoik problámám, a google chrome ugye automatikusan frissít mindig, na pár napja frissített is, azóta 10-ből jó ha 1x eltudom indítani, mert 9 esetben azt írja, hogy a chrome működése leállt.. és be kell zárni a bezárás ablakkal. Le uninstalláltam, visszaraktam egy korábbi verziót, s azzal újra tökéletesen működik a chrome, na de mivel automatikusan frissíti magát, a következő indításnál már megint a legfrissebb verziójú volt fennt, s megint, állandóan leáll, kifagy. A lényeg s a kérdésem az lenne, hogy-hogy tudom a google chrome automatikus frissítését kikapcsolni? Hogy ne frissítse nekem, mert az újabb verzió nekem nem jó, korábbinál akarok maradni, de ez agresszíven állandóan frissít! Regeditben valahol csak le lehet tiltani, mert maga a chromeban nincs ilyen beállítási lehetőség, hogy ne frissítsen

Köszönöm a válaszokat!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Próbáltam megtalálni, de a keresővel nem lettem jóba.
Az 1 hszben lévő about:memory parancs régebben, (nem olyan rég) elérhető volt olyan formán, hogy nyitott lapok listája, ha minden igaz. Chrome névjegye, beállítások, sugó körül, de ez most eltűnt, vagy csak én nem találom. Ott szépen kiírta, hogy melyik oldal, esetleg bővítmény (általában flash
) mennyit zabál és azonnal ki is lehetett ütni.Köszi!
Shift+Esc (Feladatkezelő) mutatja, mi mennyit zabál, és "ki is lehet ütni".
-
Penge_4
veterán
Ez az X-notifier nagyon hasznos cucc. És megírták Operához is (mármint a 12-eshez, nem a Chromium alapúhoz), csak nem került be a katalógusba.
Eddig még nem ismertem, úgyhogy érdemes volt benéznem.

-
myke01
senior tag
Olyan fordító bővítmény létezik Chrome-hoz ,amelyik úgy tud fordítani, mint a "Mobimouse" ? Tehát csak rá kell mutatni az egérrel a szóra ,és egy kis ablakban (buborékban) kiírja a szó jelentését. Vagy ez hülyeség,mivel minden szót fordítana ,amelyikre "rákerül" a kurzor?!
Bár a Mobimouse-t is ki lehet kapcsolni ,ha nem kell.
A Mobimouse azért nem jó W7 alatt ,mert kikapcsolja a ClearType-t (sajnos). -
1egaly
aktív tag
Szerintem ez a legjobb..Simple Mail Checker for Gmail™
export import stb...
-
spammer
veterán
Gmail belépésnél be kell pipálni, hogy maradjon bejelentkezve (sütit rak a gépre, így jegyzi meg).
Én a Check Plus for Gmail -t használom.
-
alratar
addikt
-
csako
veterán
Sziasztok!
Az 1 hszben lévő about:memory parancs régebben, (nem olyan rég) elérhető volt olyan formán, hogy nyitott lapok listája, ha minden igaz. Chrome névjegye, beállítások, sugó körül, de ez most eltűnt, vagy csak én nem találom. Ott szépen kiírta, hogy melyik oldal, esetleg bővítmény (általában flash
chrome://memory
ja, mondjuk kiütni nem lehet, bocsi
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
-
csako
veterán
-
spammer
veterán
-
rétisün
veterán
1, alapból ennyit tud. Speed Dial 2 vagy FVD Speed Dial bővítmény kell, ha részletesen konfigolható gyorshívót szeretnél.
2, Nincs. X-notifier segíthet ilyen esetben.
köszi

még kérdés: van rá mód, hogy olyan szolgáltató leveleit is megnézze, ami a listában nem szerepel?

-
spammer
veterán
Alapból tudja a Chrome. Ctrl + Shift + O
Rendezés menü
szerk: bocs, lehet, hogy félreértettem. Ha nem Chrome könyvjelzők, akkor passz.
-
artiny
őstag
Letezik valmi google app amivel kitudom menteni, exportalni a bookmarkokat aztan azt egy masik gepen importalom a googleba (nem mukodik rendesen az auto sync)?
-
spammer
veterán
üdv,
most ismerkedek a chrome-al, két kérdés így az elején:
- a kezdőoldalon lehet az alap 8 bélyegképnél többet is csinálni, vagy ennyi? úgy veszem észre, a leggyakrabban használt oldalakat teszi oda a chrome....
- van beépített levelezője, ami fut a hááttérben, x percenként megnézi a leveleimet (nem gmail, más levelező is) esetleg még értesít is, ha kaptam e-mailt?
1, alapból ennyit tud. Speed Dial 2 vagy FVD Speed Dial bővítmény kell, ha részletesen konfigolható gyorshívót szeretnél.
2, Nincs. X-notifier segíthet ilyen esetben.
-
rétisün
veterán
üdv,
most ismerkedek a chrome-al, két kérdés így az elején:
- a kezdőoldalon lehet az alap 8 bélyegképnél többet is csinálni, vagy ennyi? úgy veszem észre, a leggyakrabban használt oldalakat teszi oda a chrome....
- van beépített levelezője, ami fut a hááttérben, x percenként megnézi a leveleimet (nem gmail, más levelező is) esetleg még értesít is, ha kaptam e-mailt?
-
Bodor
veterán
-
spammer
veterán
Nincs. Speed Dial 2-ben vagy az FVD Speed Dialben talán van ilyesmi, de azt is új tab esetén hozza elő, tehát nem böngésző oldalsávként.
-
Bodor
veterán
Sziasztok!
Szívesen áttérnék Firefoxról Chrome-ra, mert tényleg gyorsabb, csak egy bajom van vele, hogy nem találok olyan kiegészítőt, hogy mint a Firefoxnál a könyvjelzőket baloldalon egy sávban lássam. Van ilyen ? -
törölt tag
-
Sonja
nagyúr
Na én közben leteszteltem a legújabb Opera-t, és ott is beakad a videó Youtube alatt, mint a Chrome-nál.
Most akkor tuti hogy a YT-vel van a baj, és nem a Flash Playerek, Web böngészőkkel.
Vagy szimplán nálam lett rossz? Bár az érdekes lenne, mert ahogy a többieknek nekem is akkor jelentkezett a probléma.Nyugi, ez nálam is ilyen.
Már elég régóta egy fos a Youtube, sajnos. 
-
törölt tag
Na én közben leteszteltem a legújabb Opera-t, és ott is beakad a videó Youtube alatt, mint a Chrome-nál.
Most akkor tuti hogy a YT-vel van a baj, és nem a Flash Playerek, Web böngészőkkel.
Vagy szimplán nálam lett rossz? Bár az érdekes lenne, mert ahogy a többieknek nekem is akkor jelentkezett a probléma. -
törölt tag
Ugyanúgy megakadt. Beraktam egy hosszú videót, na mondom kíváncsi vagyok meddig tölti be. 5 percet betöltött a 15 perces videóból, és ott megállt. Hiába tekertem bele, nem reagált semmire.

-
törölt tag
Köszi szépen, ki is próbálom. Tegnap csak 1-2 videót hozott be normálisan, de ugyanúgy vacakolt utána is.
Remélem ez most segíteni fog

Így gondoltad? -
laszlohu
addikt
-
Rimuru
veterán
-
olivera88
veterán
-
törölt tag
Na csoda történt, hosszas beállítások után sikerült hibátlan működésre bírnom, így egyből tölti befele a videót, ha megállítom akkor is Pufferel rendesen, úgyhogy akadás mentesen megy végre már

-
KubanitoS
veterán
-
spiritex
veterán
Tegnap frissült a Chrome és ismét eltűnt a "mostanában bezárt lapok" funkció amikor új tabot nyitok meg. Ez azért érdekes, mivel ez csak az asztali gépemen van így, a laptopomon is frissült a króm, viszont itt még mindig megvan ez a hasznos funkció.
Miként lehetne visszaállítani ezt a dolgot?
(#15451) - (#15409) = 42
-
KubanitoS
veterán
Tegnap frissült a Chrome és ismét eltűnt a "mostanában bezárt lapok" funkció amikor új tabot nyitok meg. Ez azért érdekes, mivel ez csak az asztali gépemen van így, a laptopomon is frissült a króm, viszont itt még mindig megvan ez a hasznos funkció.
Miként lehetne visszaállítani ezt a dolgot?
-
törölt tag
Továbbra sem jó, egyszerűen hihetetlen, ezen már csak röhögni tudok

-
csako
veterán
Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy a YouTube oldalán és ott a jobb felső sarokban

Az egyik azt állítja, hogy végig tölti a videót, akkor is ha szünetelteted az elején, és nem darabonként tölti befele. A második csak technikai, a hardveres gyorsítással babrál. -
törölt tag
Nálam semmiféle fogaskerék nincs. Ezek a beállítások túl magasak... elcseszett egy chrome lett az biztos

-
csako
veterán
Na most feltelepítettem ezt Tampermonkey, és a Szkriptet, de most történni kellet volna valaminek? Amit észrevettem hogy jobb felső sarokban megjelent a Tampermonkey-nek a kis logója.
Egyébként aki tudna rám szánni egy kis időt TeamViewer-en keresztül megnézhetné, hogy jól vannak-e beállítva a dolgok, kicsit bóklászhatna a gépemen

Szerk: Ezzel a Szkripttel ugyanúgy megáll

Kb. a jobb felső sarokban van egy fogaskerék, ott nyílik meg a szkript beállítási felülete, ott a Lejátszó (player) fülön a Dinamikus pufferelés (Dash Playback) elől vedd ki a pipát ha bent lenne, ha nincs, akkor még próbáld ki a Flash módot Directre rakva. Más most nem jut eszembe

-
törölt tag
Na most feltelepítettem ezt Tampermonkey, és a Szkriptet, de most történni kellet volna valaminek? Amit észrevettem hogy jobb felső sarokban megjelent a Tampermonkey-nek a kis logója.
Egyébként aki tudna rám szánni egy kis időt TeamViewer-en keresztül megnézhetné, hogy jól vannak-e beállítva a dolgok, kicsit bóklászhatna a gépemen

Szerk: Ezzel a Szkripttel ugyanúgy megáll

-
csako
veterán
Ezt írja:
"Alkalmazásokat, bővítményeket és felhasználói szkripteket nem lehet hozzáadni erről a weboldalról"Én már annyi mindent megcsináltam amit írtak hogy töröljem a registry-t, aztán Windowsból kitörölni a fájlokat a videó alapján, másik Falsh Playert felrakni, aztán letiltani az egyiket, de semmi

Előbb akkor kell a Tampermonkey, aztán jöhet a szkript.
-
spammer
veterán
Ezt írja:
"Alkalmazásokat, bővítményeket és felhasználói szkripteket nem lehet hozzáadni erről a weboldalról"Én már annyi mindent megcsináltam amit írtak hogy töröljem a registry-t, aztán Windowsból kitörölni a fájlokat a videó alapján, másik Falsh Playert felrakni, aztán letiltani az egyiket, de semmi

Jobb klikk-mentés másként, majd megnyitod a bővítmények oldalát és oda behúzod a gépre letöltött .js fájlt.
Vagy fel kell rakni a Tampermonkey-t vagy más userscript kezelő bővítményt. -
törölt tag
Ezt írja:

-
csako
veterán
Hát továbbra se jó. Sajnos nálam az a jelenség áll fenn, hogy Betölti a videót egy darabig, tehát Pufferel a szürke csík, majd egy idő múlva megáll, és ha odaér a Videó akkor ott megakad, és mindig bele kell pörgetnem hogy újra elinduljon. Ez már annyira idegesítő hogy nem igaz. Hét elején még nem voltak ilyen gondjaim, és mostanra kezdte ezt csinálni. Bár lehet hogy a Youtube is csinált valami Frissítést

Megpróbálhatod ezt a szkriptet, hátha belejavít abba a problémába is, amiben szenvedsz.
-
törölt tag
Hát továbbra se jó. Sajnos nálam az a jelenség áll fenn, hogy Betölti a videót egy darabig, tehát Pufferel a szürke csík, majd egy idő múlva megáll, és ha odaér a Videó akkor ott megakad, és mindig bele kell pörgetnem hogy újra elinduljon. Ez már annyira idegesítő hogy nem igaz. Hét elején még nem voltak ilyen gondjaim, és mostanra kezdte ezt csinálni. Bár lehet hogy a Youtube is csinált valami Frissítést

-
F_Zolee
nagyúr
-
törölt tag
-
F_Zolee
nagyúr
-
törölt tag
-
F_Zolee
nagyúr
Hogy lehet régi Chrome-ot leszedni, hogy ne a legújabbat használja? Mert minden bajom van a mostanival.
1. Youtube-nál időközönként megáll a videó, és nem tölti tovább a videót.
2. Most meg már be Crashel a Chrome, kiírja hogy "A manóba" és ennyi. Hiába nyitom meg újra, egyszerűen nem tudok vele csinálni semmit, csak akkor jön helyre ha újraindítom a gépet.
Nem értem, hogy egy atom stabil Chrome-ot, miért kellet elrontani ezzel az új frissítéssel.
Kikapcsoltad ezt az új API-t?
-
törölt tag
Hogy lehet régi Chrome-ot leszedni, hogy ne a legújabbat használja? Mert minden bajom van a mostanival.
1. Youtube-nál időközönként megáll a videó, és nem tölti tovább a videót.
2. Most meg már be Crashel a Chrome, kiírja hogy "A manóba" és ennyi. Hiába nyitom meg újra, egyszerűen nem tudok vele csinálni semmit, csak akkor jön helyre ha újraindítom a gépet.
Nem értem, hogy egy atom stabil Chrome-ot, miért kellet elrontani ezzel az új frissítéssel.
-
F_Zolee
nagyúr
-
spiritex
veterán
Nálam még furcsább ez a része. Szinkronizál nálam is amúgy. De ha máskor mentek én is akkor nem a legutóbbit ajánlja fel. Plusz még olyan furcsaság is van, hogy van egy mappám amit fel sem kínál, csak akkor tudom abba menteni ha belemegyek a további könyvjelzőkbe. -.-
Szerk.: most meg már jó. Lehet az új api miatt volt bolond, most visszaállítottam a régire és már nem lassú emellett.
A "visszaállítottam a régire" alatt azt érted, hogy a ://flags-nél Kikapcsoltad az "Instant bővített API engedélyezése"-t?
-
F_Zolee
nagyúr
Legyen szíves próbálja már ki nekem valaki, hogy ha hozzáad egy linket a Kedvencek egyik könyvtárához (pl. Win7, Egészség, Kultúra...), és újraindítja a gépét, akkor ha egy linket megint el szeretne menteni a Kedvencek közé, akkor a legutóbbi könyvtárat ajánlja-e fel a listában legfölül, vagy a Könyvjelzősávot, alatta pedig ABC-ben az első párat. Ha így van, akkor mi a módja annak, hogy megjegyezze a legutóbbi mentés helyét, mint az korábban tette??? Köszi szépen előre is!
Nálam még furcsább ez a része. Szinkronizál nálam is amúgy. De ha máskor mentek én is akkor nem a legutóbbit ajánlja fel. Plusz még olyan furcsaság is van, hogy van egy mappám amit fel sem kínál, csak akkor tudom abba menteni ha belemegyek a további könyvjelzőkbe. -.-
Szerk.: most meg már jó. Lehet az új api miatt volt bolond, most visszaállítottam a régire és már nem lassú emellett.
-
Amur
addikt
mondjuk nekem megy a szinronizálás.
Verzió: 29.0.1547.76 m -
spiritex
veterán
-
spammer
veterán
Legyen szíves próbálja már ki nekem valaki, hogy ha hozzáad egy linket a Kedvencek egyik könyvtárához (pl. Win7, Egészség, Kultúra...), és újraindítja a gépét, akkor ha egy linket megint el szeretne menteni a Kedvencek közé, akkor a legutóbbi könyvtárat ajánlja-e fel a listában legfölül, vagy a Könyvjelzősávot, alatta pedig ABC-ben az első párat. Ha így van, akkor mi a módja annak, hogy megjegyezze a legutóbbi mentés helyét, mint az korábban tette??? Köszi szépen előre is!
Kipróbáltam, a legutolsót ajánlja fel.
30.0.1599.66 beta-m
Win 8
Nem szinkronizálok felhőbe / Nem vagyok bejelentkezve Chrome-ba -
spiritex
veterán
-
Amur
addikt
nekem a legutóbbit ajánlja fel.
-
phenomHUN
senior tag
A legbiztosabb ha papírra kiírod. Volt itt olyan, akinek nem működött/működik rendesen a Chrome jelszókezelő funkciója. De külső programnak kiváló a LastPass jelszókezelő. Ha jól emlékszem a Chrome-ból kinyeri a jelszavakat. Könyvjelzőket kiimportálod a könyvjelző-kezelőből. Persze azért a Chrome szinkront ne felejtsd el, nekem eddig elég megbízhatóan működött.
Köszi a segítséget! Minden rendben ment!

-
spiritex
veterán
-
Amur
addikt
-
spammer
veterán
Látom ez a kereső sokaknál jól kiverte a biztosítékot

-
spiritex
veterán
-
Amur
addikt
a nyitólapon nekem eddig a gyakran látogatott oldalak előképei voltak,jó nagyban.most meg odaszúrt egy bazinagy google keresőt ami felesleges mert címsorba bármit beírok ugyanúgy keresőként üzemel.
Hogyan tudom eltüntetni a google keresőt onnan? -
Braddock
támogató
Újra szeretném telepíteni a családi PC-n az op. rendszert mert már kezd lassulni, de a sok mentett böngészési előzmény, felhasználónév és mentett jelszavak miatt ennek eddig "nem mertem" nekiállni.
A szinkronizálással biztosan eltárolódnak ezek az adatok - ha igen, valaki linkelne a pontos műveletről? Esetleg egy külső programmal megoldható a mentésük?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel: phenom
A legbiztosabb ha papírra kiírod. Volt itt olyan, akinek nem működött/működik rendesen a Chrome jelszókezelő funkciója. De külső programnak kiváló a LastPass jelszókezelő. Ha jól emlékszem a Chrome-ból kinyeri a jelszavakat. Könyvjelzőket kiimportálod a könyvjelző-kezelőből. Persze azért a Chrome szinkront ne felejtsd el, nekem eddig elég megbízhatóan működött.
-
pumi1980
tag
-
norbi0604
aktív tag
-
phenomHUN
senior tag
Újra szeretném telepíteni a családi PC-n az op. rendszert mert már kezd lassulni, de a sok mentett böngészési előzmény, felhasználónév és mentett jelszavak miatt ennek eddig "nem mertem" nekiállni.
A szinkronizálással biztosan eltárolódnak ezek az adatok - ha igen, valaki linkelne a pontos műveletről? Esetleg egy külső programmal megoldható a mentésük?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel: phenom
-
törölt tag
Internet Exploler-nél is megáll a videó

-
spiritex
veterán
Te vagy a nap hőse!!!

És mennyi mindent le lehet itt tiltani! Kész kánaán! -
spiritex
veterán
-
törölt tag
A jó édes anyját a Chrome-nak, hogy a francnak kellet frissítenie, sehogy se jó a Youtube.
Berakok 1 órás mixet játék közbe, és fél percenként bele kell kattintanom a szaros videóba, hogy tovább játssza... Hát nálam a Chrome elásta magát, de ku..ra
-
Imike_80
aktív tag
Köszi szépen! Igen, Firefox alatt megoldottam könnyebben. Sebaj.
@laszlohu: Neked is köszönöm! Pont ezt a változatot tettem fel én is. Nem mondom, hogy nem tetszik, de nem az igazi...
Üdv!
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Itt is megtörtént a frissítés, én még nem tapasztaltam problémát! De édesapám gépén egyszerűen lehetetlen netezni mióta frissített... Nincs is egy hú de jó gépe, 1 egy magos gépről van szó, de eddig nem volt semmi gond a böngészéssel. Most irdatlanul lassan hozza be az oldalakat, érdekes, hogy van amikor gondol egyet és akkor jóó, ez a frissítés óta van. Van esetleg erre valami megoldás, vagy, hogy miért van ez egyáltalán? Vissza tudom rakni a régi verziót anélkül, hogy frissülne az újra? Vagy lehet kidobni a gépet, mert már internetezni se lehet rajta emiatt a sz*ros frissítés miatt? Bocsánat, de nagyon feldühít, hogy hogy lehet így elcseszni valamit. Azért használtunk azon a gépen Chrome-t, mert sokkal jobbnak és gyorsabbnak bizonyult a Mozillánál meg az Explorer-nél is, de most jelenleg egy kalapsz*r már ez is.
Légyszíves ha tudtok valami megoldást a problémámra akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm előre is! -
F_Zolee
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Most olvastam, hogyan lehet valóban visszaállítani a régi "új tab"-ot.

chrome://flags a címsorba, majd az Instant bővített API engedélyezése opciót át kell állítani Alapértelmezett-ről, "Kikapcsolva"-ra.

-
F_Zolee
nagyúr
Az miért van, hogy ha behívom a google.hu-t akkor nincs meg a fenti sáv, hogy mit akarok. Pl térkép. Nagy jó újításokat csináltak ezek...

Áh közben megnéztem az Alkalmazásokat és ott van.

-
laszlohu
addikt
-
Imike_80
aktív tag
-
laszlohu
addikt
-
Imike_80
aktív tag
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Bocs, de sehol nem leltem, pedig kerestem már majdnem mindenre.
Enable Vertical Side Tabs funkció kellene nekem. Ezt az angol Chrome alatt elméletileg a chrome:flags beállításai közt ki/be lehet kapcsolni. De nem találom a magyar megfelelőjét - ha van egyáltalán.
A lényeg, hogy 16:9-es képernyőt használok, s azt szeretném, ha jobb oldalon lennének a Fülek, nem pedig felül, vagy alul. Please help me!Törölt fícsör, nem a böngésző nyelvétől függ, egyszerűen kiszedték belőle.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, de sehol nem leltem, pedig kerestem már majdnem mindenre.
Enable Vertical Side Tabs funkció kellene nekem. Ezt az angol Chrome alatt elméletileg a chrome:flags beállításai közt ki/be lehet kapcsolni. De nem találom a magyar megfelelőjét - ha van egyáltalán.
A lényeg, hogy 16:9-es képernyőt használok, s azt szeretném, ha jobb oldalon lennének a Fülek, nem pedig felül, vagy alul. Please help me!
Új hozzászólás Aktív témák
-
15500 - 15401
34186 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5593
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Chrome beépített feladatkezelője, ami Shift+Esc kombinációval hívható elő, mitől nem elég "Chrome-os megoldás" neked?

Nekem minden új megnyílandó dolog, az aktuális ablak egy új lapján nyíljon meg! ( Erre van explorerben beállítás is amit fentebb írtam). Ezt szeretném chrome-val is elérni, vagy én nem látom ezt a beállítást a chromeban?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)