- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Most próbáltam ki a legújabb 5-ös bétát. (5.0.322.2)
Nos, a legelső, ami furcsa volt, hogy kegyetlenül lassú volt és nem értettem, hogy miért, de rájöttem, hogy az Avira WebGuard-ja miatt. Ha azt kikapcsolom, akkor normálisan működik a böngésző. Csakhogy a többi böngészővel nem akad össze és azért jó, ha a WebGuard mellett netezik az ember. Ez nagyon bosszantó probléma a Chrome-nál az oldalak többsége használhatatlan. Ahol van ráadásul még egy kis reklám is vagy egyéb más flash videó, akkor még 100%-on tekeri is a procit amíg be nem zárom az oldalt. Ez is csak WebGuard mellett jelentkezik.
Csak gondoltam megosztom ezt az élményt. Nekem így nem kell Chrome. Amúgy meg semmivel sem gyorsabb az oldalak töltési sebessége, mint Pale Moon alatt, sőt!
Remélem majd valamikor a következő verziók valamelyikében kijavítják ezt a buta és bosszantó hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest