- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
Haverom vett 1 TB-os vinyót! Viszont a lapja nem ismeri fel csak 33 Mbnak (szerintem Gb-nak) Mit tegyen! Az alaplap Gigabyte P35-DS3L! 1.7es BIOSal! Elvileg ez már kezeli rendesen a HDD-t !
Szerintetek?
Üdv.: Robe
-
jobbman
tag
válasz
Gorneck #25197 üzenetére
Szóval ezeknél a lapoknál biosban pendrive-ról lehet frissíteni biost?
Amit írtam konfigot, hogy nem indult, 6600-as procival néha beindult, de ott is ha mindent alapra állítottam, mentésnél kifagyott a bios. Szóval lehet nem stabil vagy régi ez a bios, azért nem kezeli a 2140-es procit, meg még a 6600-assal sem mindig indult be. -
_ak_
addikt
lol, én on the fly csináltam minden először.
de részben nem értem, h miért kell előre letölteni, hisz a flasht csak akkor kezdi el a program, ha letöltötte a bios fájlt. amennyiben vmi probléma van, akkor nem kezdi meg a flasht nem? btw ha már a users manualba is így írják, akkor erre sem vonatkozik gari? a fan szabályzást kiveszik, de egy ilyet bent hagynak a manualba?!
-
pcsabat
őstag
Az ASUS deszkámnál 2* is frissítettem biost win alól, tökéletesen lefutott semmi gond nem volt vele, viszont én is azt mondom hogy jobb előre letölteni a biost és nem netről kerestetni mert könnyen előfordulhat hogy többé nem bootol a gép...
-
Seci
tag
Sziasztok!
P35C-DS3R rev. 2.1alaplara szeretnék XP64-et telepíteni. A 2 db HDD-t RAID-ben tükrözve szeretném használni, de nem ismeri fel a RAID-et az XP. Az F6-al való betöltés már próbáltam, de nem ment. A giga oldláról már töltöttem le drivereket, de nem ment vele. Akinek van ilyen tapasztalata azt szívesen vennén. 32 bites XP-vel működött nekem is.
-
pcsabat
őstag
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
P35-DS3 lapot vennék. Egyenlőre 2*2Gb Giel Value-t raknék bele és egy C2D E4500-at. A kérdésem az hogy ez a ram/lap páros megfelelően tud együtt működni (tuning lényeges szempont)? Eddig ASUS alaplapom volt, és az is érdekelne hogy a Gigabyte-al is van rá mód hogy a bios-t windows alól frissítsem (bocsi ha túl alap a kérdés de a giga lapokat tényleg nem ismerem)?
Köszi! -
nike_
addikt
válasz
s7evcsenko #25176 üzenetére
Ok, tehát akkor majd bátran nevezek be egy ilyenre!
-
ToBeY
nagyúr
Egy Freezer Pro 7 elfér a chipset hűtő-től?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
s7evcsenko #25163 üzenetére
Igen 1066MHz-es ram-ról lenne szó.
DDR2 tuning topicba többen állították, hogy 900-on alig akar menni és instabil lesz a gép.
Szóval ha nagyon kell a 4GB,akkor 2x2GB legyen.
De ha már megvan 2x1GB memóriá-om.... -
Laraxior
titán
Gorni! Mi volt amax eredményed 8200vel? haver most akar ugyanilye lapot és procit venni..mondanék neki akkor valamit amit tud is
mondjuk max ami nem stabil..és max ami stabil...
-
fiATHaLON
őstag
Az valamiféle alaplapi beállítási probláma
lehet
(ha igen, mi), hogy másolok 2 vinyó között, egyszercsak
leesik a sebesség, a processzorhasználat meg 0 és 35!! % közt
jár föl-le. Volt már vinyóproblémám ezzel az alaplappal (DS4),
de azt hittem, hogy speciálisan az előző 2 vinyó nem ment együtt.
Most az egyiket kicseréltem, de ugyanúgy nem működnek jól együtt.
Külön-külön hibátlanul mennek.
(Seagate mindkettő: ST3500320AS, meg egy ST3250410AS)
Előre is köszönöm. -
nike_
addikt
válasz
s7evcsenko #25163 üzenetére
Nekem most 860-on mennek mivel 430-as az FSB 5-5-5-15-ön.
-
ToBeY
nagyúr
Az igaz hogy 4 modul nem muszikál olyan jól?Most akartam a meglévő ramjaim mellé venni még 2 ilyet.De több fórumtárstól is olvastam, hogy még 900MHZ-en is alig akar menni+instabil a gép...
-
jobbman
tag
Csak azt akartam megtudni, hogy attól nem hal meg az alaplap, hogy rádugom a 24 + 4 pineset. Mert nekem a Zalman ZM500HP tápomon, a 24 pines csati az szétszedhető, vagyis 20+4, összerakta, mivel ennek a lapnak 24 pines kell, + sima 4 pines a proci mellé. Ugye? És a 20 melletti + 4 pines csatira, amit hozzá lehet tenni a 20 pineshez, arra az van írva, hogy ne használjam együtt ezt a + 4 pines csatit a 12Vos 4 pines csatival, vagyis azzal, ami a proci mellé van dugva. Akkor most kell neki 24 + 4 vagy csak 20 + 4.
-
Laraxior
titán
marad a régi lapom... túl rossz híreket kaptam a x48ról... köszönöm inkább nem.. inkább fektetek processzorba
és tápba
-
komako
csendes tag
Szervusztok!
Elnézést, ha lett volna már, van egy EP35P-DS3R lapom, rev. 2.1-s. Egy C2D6850-s proci van benne, 3,6 GHz-n hajtom 2*1 GB Geil Value rampárral, szinkronban, a ram így 880 MHz-n megy. A problémám az, hogy leállítás után a gép azonnal újraindul, csak a bekapcsgomb hosszú nyomása után kapcsol ki végleg. Megpróbáltam alapon, akkor is ez a helyzet, előtte egy ABIT AB9-m volt, ott nem volt ilyen gondom, a tápom egy ASUS Atlas 450 W.
Van valakinek valami ötlete?
Köszönettel:
Komako
-
solarix45
senior tag
Üdv! Ha valakinek van egy (E)P35C-DS3R lapja, legyen olyan kedves, és fotózza le nekem az FDD csatlakozó mellett lévő venti csatihoz tartozó nemtommit
. Gondolom feszültségszabályzót. Ugyanis az enyém szerencsétlen módon elfüstölt, és szeretném kicserlétetni
. Erről lenne szó: [link]
Csak kéne egy olyan kép, amin látszik, mi van ráírva.Ha valaki lenne szíves és lefotózná, kérem küldje el a képet a szucsati kukac freemail pont hu címre! Előre is köszönöm!
-
Gorneck
legenda
válasz
s7evcsenko #25146 üzenetére
Vmennyi drop/droop bele van ám kalkulálva...arról nem is beszélve, hogy nem prime-olni kell ezen a feszen...validhoz jó.
-
Qru
MODERÁTOR
E8200:
sSpec Number: SLAPP
CPU Speed: 2.66 GHz
PCG: 06
Bus Speed: 1333 MHz
Bus/Core Ratio: 8
L2 Cache Size: 6 MB
L2 Cache Speed: 2.66 GHzPackage Type: LGA775
Manufacturing Technology: 45 nm
Core Stepping: C0
CPUID String: 10676h
Thermal Design Power: 65W
Thermal Specification: 72.4°C
VID Voltage Range: 0.85V – 1.3625V -
Winne
nagyúr
Okka, utánanézek vmi újabb verziónak, köszi.
Jah még 1. A procim terhelve kap most, 1,312V-ot, ez a max. Ez mennyire normális érték?
-
Winne
nagyúr
v4.00.976 Ultimate Edition
-
Winne
nagyúr
Igen az a verzió. Feltettem a HW monitort is, az ugyanazt mutatja, mint a CoreTemp. Most 31 és 34, Everestnél 17 és 20
-
Qru
MODERÁTOR
-
Winne
nagyúr
31 és 34 most a CoreTemp-el, és 21-23 Everesttel.
-
Winne
nagyúr
Hőmérsékletfigyelésre melyik progi a legjobb? Most leszedtem egy Core Temp nevű progit, teljesen mást mutat, mint az Everest, bár arról tudtam, hogy az Everest nem áll a helyzet magaslatán.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ace Ventura #25119 üzenetére
Havernál 3,7-3,8-ra képes a proci...lazán viszi...persze nagyobb a drop/droop, de együtt lehet élni vele...1 év és itt a nahalem...szal igazából már nagyon nem érdemes beruházgatni semmibe csak ami nagyon kell...
-
Macka
veterán
válasz
Ace Ventura #25119 üzenetére
Elég szerintem, ugyanúgy 6 fázisú tápellátása van.
-
jobbman
tag
válasz
Sziszifeca #25112 üzenetére
Nem jön be semmi, monitor nem kapcsol be. Csak restartol állandóan. Ma beviszem boltba, hogy próbálják ki az alkatrészeket.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ace Ventura #25114 üzenetére
Ha 8400ad lesz akkor feleslegesen árulod...550+ ra képes a lap...
P5K Pro DS3 szint...szal inkább DS3P.
-
jobbman
tag
válasz
Sziszifeca #25053 üzenetére
Értem, viszont ha a ram a rossz, akkor miért nem sípolgat az alaplap?
-
bim
veterán
válasz
Ősember #25104 üzenetére
mert az intelt és az alaplapgyártot az érdekli hogy ne legyen adatvesztésed tulhevülésből és a tuningodat lesz@rja....
nekem P95 alatt van 61 fokos is de nem érdekel.szerk: pár napja tökéletesen fut a vista tehát ha valaki feldobja azonnal telepitse ujra a hálokártyát a DS4-nél mert a vista szarul telepiti magának!! amugy meg ha tök ugyanazt a drivert rakod fel amit a vista is telepit akkor is a javitás gombra kattintva megoldodik a kékhalálozás. ki érti ezt??
-
tempx
tag
Sziasztok!
Légyszi mondjatik már erre valamit mert megőrülök, h mi ez
Annyival módosítanám, hogy csak az első ( v hosszabb idejű kikapcsolt állapot utáni ) bekapcsoláskor csinálja. Ha "bemelegszik" utána minden jó, bármit csinálhatok vele, újraindítom akárhányszor, Orthos-al / 3Dmark-kal kínzom, atomstabil. Bekapcsoltam, hogy logolja a bootolást, de ilyenkor a log-ig sem jut el...
[OFF]
Sziasztok,Következő problémám lenne: Vista x64 induláskor, amikor a zöld csík rohangál, gyakran ujraindul a gépem, utána második indításra minden gond nélkül elindul
Teljesen rendszertelenül csinálja, tehát nem igazán tudom "debug"-olni.
Kikapcsoltam már, hogy ne induljon automatikusan újra ha gond van de nem segít. A gép amúgy atomstabil, egyszer sem fagyott, se BSOD semmi.
Q6600 + GA-P35-DS3P (F10) + Gigabyte 8800GT + 8 GB Kingmax + 500GB/32MB Seagate + Corsair VX450 táp
előre is thx.[/OFF]
-
Laraxior
titán
F8 már támogatja a 45nm-t ugye? a mostani lapomon...
-
bajusz15
senior tag
oksam akkor lap lesz
köszi Neked és Gorneck23-nak is
ha minden összejön csak akkor lenne ez, mert nekem most egy K9A2 Platinumom van benne egy 5000+ BE-nel és szeretnék váltani intelre. remélem eltom adni a régit és sikerül beszerezni az újatamúgy hogy érted azt hogy nem fogja megállni a helyét ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged