- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
fiATHaLON #32027 üzenetére
Valamit biztos befolyásol, de inkább csak az FSB tuningot sztem. Én pl most cseréltem 2X1 Gb G.skillről 2x2 hasonló modulra és agyba főbe halálozott ugyanazokkal a beállításokkal. Mondjuk elkövettem azt a hibát, hogy a stabil F11 -es BIOSomat frissítettem F13 -ra. Aztán mikor már nemtudtam mire vélni a folyamatos kékhalálokat, akkor visszacseréltem és azonnal stabilizálódni látszott. Azért csak látszott, mert ugyan játékból már nem hal el, de 2x megcsinálta az hogy amikor kiléptem a gameből, akkor adta meg magát. Egyszer kéken egyszer, egyszer pirosan. Igen pirosan. Valahogy beragadhatott a szín és a bluescreen helyett redscreen lett
Az lehet hogy a lap nembírja az 500 FSB-t 4 giga rammal, mikor bírta 2 -vel? Mondjuk 2vel is már a vége volt, mert ha 1 -et is emeltem rajta akkor ugyan ezt csinálta mint most. A tesztek hiba nélkül futnak, de még is néha meghal...
-
-
Csyppa
senior tag
válasz
fiATHaLON #24568 üzenetére
OK
Szerk: Ne higgaggyá le
(jó, abbahagyom az offot)
[ Szerkesztve ]
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
robekri
addikt
válasz
fiATHaLON #24564 üzenetére
Kár , hogy fos a lapom, mert megnézném neked én is! Nagyjából jónak tűnnek az értékek! Partíciók közötti másolást viszon kevésnek találom! 30-33mega körülinek kellene lennie! Ez függ a filemérettől is!
Üdv.: Robe
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Gorneck
legenda
válasz
fiATHaLON #24514 üzenetére
Ha stabil a géped és nincs driver gond, akkor lehet kábel illetve egyszerű nem szereti egymást a két vinya dolog is...
Hozzáadott alaplapi driverek + egyszer-egyszer (volt már vagy 3 wininstall)
a legújabb inf update-et, amit a weblapjukról szedtem.
Gyártók oldaláról szedd le és csak azt telepítsd ami kell...chipset, lan, audio.Amúgy Q6600 + 4GB Geil Ultra 800 , alaplap F8-as akármijű. Egy dos-os ramtesztet futtatnék rajta...a geil egy fesz éhes xar...szal nem lepődnék meg, ha hibázna teszt kízben a géped...+0,2V a ramnak és +0,1V az MCH-nak nem ártana...lehet akkor már nem fagyna a géped...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Ace Ventura
addikt
válasz
fiATHaLON #24509 üzenetére
Én egy DS3 lapban küzdök vinyógondokkal.Nekem egy word betöltés is eltart percekig, és mostmár eljutottam arra a szintre, hogy 10 újrainditás után is kifagy a windows, ha a 4 db sárga csati valamelyikébe van a vinyó bedugva.A lilába betölt, de ott is lassú.
Cseréltem már ramokat, vinyót, mindent, csak lapot nem, pedig lehet hogy azzal kellett volna kezdeni.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
robekri
addikt
válasz
fiATHaLON #24509 üzenetére
Native sata, hogy van állítva a BIOSban??
Bármelyik sárgába lehet dugni, a narancssárga (gondolom kettő van belőle), az a jmicron vezérlős lesz, ami lasabb, igaz nem a harmadával!2 vinyó csak úgy működik normálisan, ha
az alaplapi sata aljzatok között kivariáltamEz mit jelent?? Nem ismerte föl rendesen?!
Üdv.: Robe
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...