Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Éveken keresztül Crucial Ballistix--et használtam, Kingmaxból meg hegynyit raktam a rendelt gépekbe. Soha semmi gond nem volt velük. Persze nem a tuningpotenciáljukról híresek.
Én meg azt mondom nem a név számit, hanem a használati érték. Jelen esetben most úgy néz ki, hogy mindannyian elégedettek vagyunk vele. 1,9V-on 1700-on is elköszörült kicsit lazább időzítéssel.
Gondolj az Asrock-ra, néhány évvel ezelőtt minden bajuk volt, most meg jó vételnek számítanak. -
vizirider
tag
itt a PH-n is volt erről teszt ahogy (talán) gigára (vagy MSI-re)cserélték az asus lapot ennyit csökkent az áramfelvétele a rendszernek. nem találtam meg ezt a tesztet de majd talán vmelyik türelmes topiclakó megteszi. és egyébként mivel én nem komálom a kingmax/kingston brigádot nekem is fájt eladni a tuti ocz-ket csak akkor nem tudtam hogy van asus lap ami szereti, igaz azt sem hogy ott a fogyasztás nem gyengén több........
viszont a napi sok fagyást vagy min 3 naponta random halálokat nehéz win bootokat nagyon untam, már az is megfordult a fejemben hogy intelre váltok (ez nem kis szó mert az utóbbi 6-7 évben még alternatívaként sem merült fel soha)
aztán a kingmax + 1 jótanács rovtivtól megoldotta........ ennyi.
szóval nehéz döntés lesz, majd alszol rá párat
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest