Új hozzászólás Aktív témák
-
iceshark18
csendes tag
Sziasztok!
végre sikerült fejleszteni 3 év után ismét, így vettem egy új konfigot ami egy 770TA-s deszkát egy 955ös procit ill. mushkinék 2x2gb 1600Mhz-es memóriáját foglalja magában.
a probléma ott van, hogy a memóriát szeretném valahogy gyorsabb működésre bírni
jelenleg 1333Mhz-en fut 9-9-9-24-es időzítéssel 1.5V-oneverest-el néztem az időzítéseket, ezeket írta rá
[link]a memórián szereplő gyári időzítés azonban 1600Mhz-en 1.65V 7-10-10-24es időzítéssel
megpróbáltam a biosban beállítani a memóra gyári időzítéseit és feszültségét, de a fent mutatott képpen látható mivel fogadott a rendszer újraindításnál(azt nem tudom mennyire számít, hogy már 1.6V-tól pirosan villog a mem. fesz. beállításának táblázata)
ez miért lehet, vagy hogy tudnám értelmesebb késleltetésekkel működtetni a modulokat akár 1333Mhz-en is jó nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest