- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
akkor kezdjük azzal amiről szó volt C'n'Q-t biosban letiltod. leszeded a netről a phenom msr tweaker nevű progit feldobot és ott 2 profil van ahol órajelet adsz meg. 1es lesz amin futtani akarod a gépet ha izom kell(gondolom a biossal megegyező szinten megy csak, ezt nem tudom mert én nem tuningolok, de a tweakerben megnéztem lehet küldeni az órajelet 2800 fölé is) a másik nálam 800 ra van beállítva és a jobb alsó legördülő menüben pedig balance-ra állítod.
ezzel egy tökéletes C'n'Q-t kapsz ami viszont stabil és a tunungnál is megy
a rendszerről: CPU Nb vid-nek mindenképpen adni kell + feszt ha stabil gépet akarsz érdemes 0,05 voltot de ha nem elég nyugodtan mehet a +0,1 volt is.
a ramokról annyit hogy ha a támogatott listán van akkor jó ha nem akkor lutri...
és egy tény: 1600 mhz-n futtani a ramot tuningnak számít!!!
hiába bírja a ram és az alaplap is (az ő szemszögükből nem tuning) viszont a ramvezérlés a prociban van és 1333 mhz-ig garantált.....
hja nekem már 7 éve csak amd-m van de ez messze a legnyűgösebb, valahogy ezt nem találták el jól, nem olyan felhasználóbarát mint a régebbiek. azokat összedobtam azt ment egyből mint egy intel. ezekkel most szenvedés van. persze ha megvannak a tuti beállítások akkor ár/érték arányban verhetetlen masinák, nem fogsz benne csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest