Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Fujifilm X
 - Apple asztali gépek
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - iPad topik
 - ThinkPad (NEM IdeaPad)
 - OLED monitor topic
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen joysticket vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vizirider
tag
akkor kezdjük azzal amiről szó volt C'n'Q-t biosban letiltod. leszeded a netről a phenom msr tweaker nevű progit feldobot és ott 2 profil van ahol órajelet adsz meg. 1es lesz amin futtani akarod a gépet ha izom kell(gondolom a biossal megegyező szinten megy csak, ezt nem tudom mert én nem tuningolok, de a tweakerben megnéztem lehet küldeni az órajelet 2800 fölé is) a másik nálam 800 ra van beállítva és a jobb alsó legördülő menüben pedig balance-ra állítod.
ezzel egy tökéletes C'n'Q-t kapsz ami viszont stabil és a tunungnál is megy
a rendszerről: CPU Nb vid-nek mindenképpen adni kell + feszt ha stabil gépet akarsz érdemes 0,05 voltot de ha nem elég nyugodtan mehet a +0,1 volt is.
a ramokról annyit hogy ha a támogatott listán van akkor jó ha nem akkor lutri...
és egy tény: 1600 mhz-n futtani a ramot tuningnak számít!!!
hiába bírja a ram és az alaplap is (az ő szemszögükből nem tuning) viszont a ramvezérlés a prociban van és 1333 mhz-ig garantált.....
hja nekem már 7 éve csak amd-m van de ez messze a legnyűgösebb, valahogy ezt nem találták el jól, nem olyan felhasználóbarát mint a régebbiek. azokat összedobtam azt ment egyből mint egy intel. ezekkel most szenvedés van. persze ha megvannak a tuti beállítások akkor ár/érték arányban verhetetlen masinák, nem fogsz benne csalódni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Napelem
 - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Fujifilm X
 - AliExpress tapasztalatok
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - További aktív témák...

- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
 - Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
 - MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
 - ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
 - Microsoft Surface Pro 6 fekete
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest