Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
teljesen jogos amit mondasz. természetesen anno vittem vissza a ram+lap+proc triót hogy nem gömbölyű, de ahol a gépet vettem elintézték annyival hogy a ram a gond.
sajnos a gond azóta is megvan és mint írtam relatív ritkán (nekem gyakran kb 2 naponta) fagy a gép terhelés nélkül. namost a komplett gépet nem szívesen vinném be mindenféle cserefélelmeim miatt (sajna ez nem svájc ahol ez bennem fel sem merül) ezért dobtam fel itt elég sok infót hogy hátha valaki találkozott hasonlóval és meg tudja mondani hogy ez proc vagy lap gond (mert a ramok nekem már nem igazán gyanúsak mint írtam ez a 3.ik pár a gépben, és a ramteszt fagyott le miközben a gép nem) havernak nemrég óta van hasonló gépe a procit kölcsön akarom kérni és akkor már csak a lap lehet elvileg a hunyó..... (hangsúlyoznám hogy elvileg) de kezdek azon is filózni hogy valami ismerettséget kell egy számtek szervízben valahogy felhajtanom...............
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LG LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hardcore café
- Autós topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 WQHD OLED 120Hz Touch i7-12700H 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest