Hirdetés

Aktív témák

• fasyrt

őstag

Üdv. :(
    Beszereltem a lapomat, DS3. Hát eddig csak negatív élmény.
    Először is, ugye kéz alól lett véve, srác elfelejtette a garpipapírt elhozni, címcsere, reméljük majd megjön a héten. Aztán nem bírtam magammal, elkezdtem kirobbantani az eddigi Asrockot, be a Gigát, persze kábelezés 1000-el... éjjel 3-ra lettem kész. 1 Sata Seagate 7200.10-es van 320 gigás, meg egy Pata dvd író (NEC4551). Eddig a vinyó sata1-ben ment, hát ez a lap támogatja a sata2-t, meg a winyó is, hát akkor nosza, jumpert le, goto sata2. Hurrá, biost frissítunk F5 @F7 beállít, ram 800 5-5-5-15-re állít restart. 4x. Aztán ram visszamegy 667-ben, nem akaródzik neki a 3-as szorzó (E6400: 266MHz). Ajj de jó, mind1, izzítsuk a wint 667-en. Töltöm be a wint, keresem a winyón a meglévő 4 partíciót: 1 sincs. :O Volt 1 2 gigás swap 30-as rendszer, 160-as vegyes, meg 15 fontos. Nincs meg belőlük semmi. Kb. 130 giga adatot kéne vhogy lementeni a drágáról, most csak egy 15-öset csináltam a vinyó elejére, a rendszer és swap adatokért nem kár, a többi kéne.

Naszóval a lényeg:
    Én voltam a fasz, mikor vinyót áttettem sata1-ről sata2-re?
    Get Data Back segíthet rajtam? (Elvileg azon a vinyófelületen nem történt írás.)
    Hogy állítsam a ramokat 800-as tempóra?

Aktív témák