- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
19mikober68
csendes tag
Szia.
Megpróbálom még egyszer. Tudom egy kicsit zavaros lehetett.
Tehát.
965P-S3 alaplapVolt egy működő XP rendszerem egy 160GB-os HDD-n. Erre rákötöttem egy 750GB Samsung HDD-t. Tökéletesen működött a dolog. Rá tudtam mindent másolni a régi adataim közül.
Majd újra telepítettem a rendszert, de nem xp-t hanem vistát. A vista telepítésénél nem volt csatlakoztatva a 750GB HDD, csak a 160GB. Minden rendben feltelepült. Utána csatlakoztattam a 750GB HDD-t. Na és itt jött a gond. A rendszer nem ismeri fel a nagy HDD-t! A bios látja, de onnantól kezdve semmit nem tudok vele kezdeni! Ha ráengedem a hardver felismertetőt akkor megtalálja és próbálja telepíteni,de azt írja ki hogy nem talál drivert hozzá. Eddig soha nem találkoztam ilyen problémával!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest