Hirdetés
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
válasz
dr. rozmark #199 üzenetére
Aha. Ezzel kicsit megnyugtattál, nem akarok orvul nekiesni.
Jah ennyit, de azér ez is jó...
Adok én, csak ha addigra én is olyan állapotban leszek, nem biztos, hogy megtalálom az üvegeket... -
dr. rozmark
tag
Én is szétkaptam a mélynyomót, de semmi korrigálni valót nem találtam! El kell fogadni, hogy a mély ennyit bír! Ha jó a házibuli, senki nem fogja észrevenni, hogy gond van a méllyel. Csak adj nekik inni!!!
-
Szalma
őstag
válasz
DJ Mythos #196 üzenetére
Jó a Géniusz, ha jól emlékszem sehol sem húztam le.
Csak kicsi a tápja. Egyébként tisztességesen szól, de komolyabb dinamikával nem tud mit kezdeni. (Filmeknél semmi gond, ott szét van túrva a hangkép a hangmérnökök által, de egy igényesebb CD-nél (DVD-A vagy SACD esetleg) ez nagyon hallatszik. Persze csak akkor veszi észre az ember, ha már hallott jobbat.)
Megdöbbentő volt, amikor több mint 10 évvel ezelőtt az épített hangfalaim mellett (amik szerintem nagyon jól szóltak!) meghallgattam egy fele akkora, kölcsönkapott Tannoy párt. Onnantól kezdve gyűjtöttem normális hangfalra.
Szeretettel:
Szalma -
DJ Mythos
aktív tag
Már nem akarom keresgetni, de olvastam vhol, lehet pont itt, hogy vki szétszedte a mélynyomót mert furcsán szólt, (főleg házibuliban, amikor feljebb tekerte), és rájött, hogy vmi felfüggesztés, vagy rögzítés hibádzik, de ez kisebb teljesítménynél nem jött ki.
Na én is kipróbáltam, feljebb tekertem 1 kicsit, és nekem is olyan érzésem lett, mintha rosszul lenne rögzítve, és tényleg ugrálna kicsit. Érdemes ezér szétszednem, mondjuk szinte sosem használom olyan eszeveszett hangerőn, de ha beüt vmi buli, és elkellene vinni a cuccot, akkormeg bajos lenne hirtelen nekiállni szereni.
Egyébként kültéren, mondjuk terasz próbáltátok már? -
Szalma
őstag
válasz
DJ Mythos #192 üzenetére
Örülök, hogy tetszik. Bár a Jamo inkább bútor, mint hangfal gyártó, de ez a rész jó az oldalon. Bug nélküli programot még nem láttam. (A múltkor elgépeltem egy NOP-ot egy rövid asm listában: 2 óra hibakeresés.
) Viszont mindkettőre utaltam.
Ha keresgélsz a hozzászólásaim között, akkor megértesz. Jó az árahoz képest a Genius.
Szeretettel:
Szalma -
dferee
tag
Köszi srácok a segítséget!
Jamo oldal királyság!
Hnap felrakom az új és már Tökéletes tervet!
Joccak mindenkinek!!! -
dferee
tag
Miért nem lesz 5.1?
A front elöl van a back amennyire lehet hátul.
A távolság nem ugyanannyi de ezt nem tudom megoldani.
a progi neve Broderbund 3d Home Architect.
Javasolhatnátok valamit mert hamár 5.1et veszek akkor dolby legyen!!!
Very thx mindenkinek!!! -
Santses
aktív tag
ez zenehalgatásra meg stb nagyon jó mert mindehol van hang egyenlő mértékben kb...de térhatás meg dolby 5.1 stb nemnagyon lesz dvd néésnél..(bár lehet roszul látom)
-
DJ Mythos
aktív tag
Szerintem egész jó az elrendezés, bá rlehet kicsit távol vannak a hasonló hangfalak bal és jobb oldali tagjai!
Melyik ez a progi? -
dferee
tag
Hmm
Íme így néz ki 3árom dimenzijóban
Nem röhögni jó kis program!!! ;) -
dferee
tag
No!!!
Készítettem egy lakberendező progival egy vázlatot a majdani elhelyezésől meg nagyjából berajzoltam (szürke) a behangosított részt ami nem tudom mennyire korrekt. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Lényeg, hogy mind a gép előtt ülve mind pedig a kanapénál okés legyen minden.
f = front
b = back
c = center
sw = subwoofer (a jobb felső sarkoban) -
Santses
aktív tag
jah a fa meg több mani ezé drágább -
Santses
aktív tag
jah de egyszerű:
a sorrund erősebb viszont a value minőségibb( szvsz mivel fávol van a sorrund meg műanyagből)
ugye ez a különbség? -
DJ Mythos
aktív tag
válasz
DJ Mythos #180 üzenetére
Bocs, én azt hittem, hogy a HT-t meg a Value-t kérdezed.
A Value és a Surround közötti különbséget itt ellenőrírheted a lap alján:
http://www.genius-kye.com/product/speaker/sw51value.htm -
hetzl
csendes tag
Mér jobb a genius 5.1 value, mint a surround?Vagy csak egyszerűen drágább?
-
Santses
aktív tag
naja hallani a szomszédból is halgathatod de nemtérhangzás az
igaz nekem se mert az ágyból szeretem nézni és az ágyam felett van a 2 sorrund szal kicsit szar elrendezés térhangzás nemsok van de azért 1 kicsi van
(székről kényelmetlen, fotel meg milyen luxus mááá)
-
dferee
tag
Szasztok!
Köszi a sok elrendezést átnéztem őket
Azon gondolkodám, hogy mindenki azzal kalkulál hogy a gép előtt ül mindig és úgy rendezi a hangfalakat?
És ha az ágyon fexik vagy máshol van?
Én pl úgy rendezném be hogy bárhol vagyok a szobába mindenhova elérjen azért a hang.
Erről mi a véleményetek?
Üdv! -
Santses
aktív tag
ja téleg nagyon jó ha nincs rajta csak engem zavar az a 4 pöcök amivel tartja magát az a fekete rongy( a 4 pöcök helye)
és ezmiatt nem veszem le.. -
PeliScan
addikt
Én csak ünnepnapokon veszem le; értitek, ha mindig levenném, hol maradna az emelkedett légkör, amit áraszt magából? Általában nekem is fönt vannak, de azért lássuk be;
VESZETT JÓL NÉZ KI LEVÉVE!
Nem mintha amúgy nem. -
Santses
aktív tag
höhh...szerintem se szebb és megvédi de én ezt a fekete szart is sajnálnám átvágni ha baleseet éri (de mondjuk 1 fokal jobb mintha a membránt vágom meg)
de ezt a fekete szart lehet kapni??? esetleg más színben?
(ha én elrakom akkor tuti megsérül vagy többet nem találkoszok vele)
-
|xero|
tag
Elrakom...
Üdv -
Santses
aktív tag
és azokal a fekete bizbaszokal mit csináltá?? azon ülsz?
-
|xero|
tag
Nekem tisztább a hangja!
Üdv -
Santses
aktív tag
lenne hozzátok 1 kérdésem ght sok!!
nekem is ez van..de nem értem mért veszitek le róla azt a fekete védőszart??
csak azért mert úgy szebb vagy minőségbn is javít?? -
|xero|
tag
Tessék most ilyen és azért van annyial erősebb fal hátul mert ugye jóval meszebb van..
Üdv -
|xero|
tag
Jéé ez még meg van?
Nah akkor javítok majd egy picit rajta...
Üdv -
Santses
aktív tag
ilyen tervrajzban majd én is emgcsinálom de az enyém baromi kicsi szoba
szal ha a 6. csikon van a volume a subon akkor már kimegyek a szobábol 8. fölött még sose volt -
DJ Mythos
aktív tag
Na az én szobám így nézki. Majd csinálok még képeket a hangfalakról, de így is elképzelhető.
Az én elrendezésemben szerintem nincs semmi meglepő, csak meg akartam osztani. -
|xero|
tag
Hát a THX szabványhoz viszonyítva rendetlen!
Mondjuk nekem olyan hűde jó a szobám de ennek pont +fele!
És hidd el ha a hátsó izmosabb de messze van akkor pont jó!
Üdv -
|xero|
tag
Megcsináltam... Egy kis servó poroslás meg elektronika takarítás és láss csodát
Üdv -
Santses
aktív tag
nekem még semmi bajom vele..de remélem nem is lesz mert én pesten vettem és fehérvári vagyok..
70km kb (az üzletig) de nincskedvem cipelni -
|xero|
tag
kabbe
-
|xero|
tag
Jha én meg sajnos kifogtam egy hibát..
Elkezdett recsegni a ahngerő tekerő..valszeg a sok használattól vagy nem tom de ha tekerem akkor recseg a hang szal sztem ebből gari lesz csak lusta vagyok elvinni...Nah de majd meglátom!
Üdv -
|xero|
tag
Sziasztok rég jártam erre...
Nos látom rendezgettek ezerrel nem tom ti hogy vagytok vele de nekem a elgnagyobb bajoma rendezésnél a hátsó hangfalak ''erőtlensége'' volt!Mivel hátrébb vannak ezért föl kell picit csaavarni de akkor meg magasabb hangerőn torzít..Így nekem volt egy helycserés támadás Genius surround<~> Videoton DC-2000!
Mit mondjak azóta megizmosodott a rendszer és az elhelyezéssel sincs gond..a két 70W-os fal már jól bírja a ''túlhúzást''
Ahogy nézem Peli elég rendszertelenül pakolásztad ela falakt
Én a jamo oldalán található igen egyszerű úőtmutató és a THX szabványból kiindulva rakta m végül el! Monitor mellé fél méterre front fölé fél méterrel center és a két hátsó sarokba dőltve a suround!Jha sub az a bal front alatt van...
Így nagyon jó térhatást lehet elérni és a kis fing szobám értsd:2.5x3.5 m tele van hangal!
Ha igazán jó hangot akarsz akkor próbáld a magas sugárzókat a fejedhez ''célozni'' Mert ugye a magas hangoknak jól behatárolható iránya van és ezért elég durva dolog mikor rossz irányba megy és marhára nem érzed mi van
A sub-ot ha nagy a szobád de van rá lehetőséged ragd a sarokba..ad némi plusz kraftot neki!
Jha és ha van valami elfekvő régi bikább hangfalad rakd be surround-nak...nem bánod meg!
Nah most röviden ennyi!
Sok sikert mindenkinek!
Üdv -
Santses
aktív tag
én nemtok mivel fényképezni
de feltenném.. -
dferee
tag
Az én szobám sem nagy (13nm) de kurca nehéz berendezni mert egy folyosó az egész(2,50m*5,20m)
Azonkívül figyelni kell arra hogy a szgép ott legyen mint a tv, hogyha a dvd-t nézek rajta akkor is jó legyen a hangfalak elrendezése
Szal szerintem nektek könnyű dolgotok van
Várjuk a képeket!
Üdv! -
-
Santses
aktív tag
nemtom hány négyzetméter de a tiédnél kisebb (legalábis fénykép alapján az)
Télleg baromi kicsi! -
Santses
aktív tag
nah hazajöttem...Genius 4ever...de nekem kicsit rendezettebben vanak a hangfalak...csak nekem sokkal kisebb a szobám
Majd oróbálok képet berakni (bár én se tom hogyke meg még nincs is képem de majd. -
dferee
tag
Gratula az érettségihez
Nekem tavaly óta megvan ;)
Köszi a képet amint meglesz nekem is én is csinálok egy körképet
Mára joccak holnap lehet h még eszembe jut valami!!!
Üdv! -
dferee
tag
Nincsmit
Szerintem mi visszük ketten ezt a topicot elég erősen
A szub az asztal alatt lesz, a center középen és akkor a surroundokat meg beágyazom ugy 160 centi körülre.
Remélem minden kaffol majd
Ha van egy kis szabad időd csinálhatnál képeket a telhes szobáról is
Üdv! -
PeliScan
addikt
Köszi!
Hát, az a baj, hogy a magasabb hangok irányát már meglehetősen pontosan halljuk. Szóval a szubládát teheted, ahová jól esik, de a center és a többi elhelyezése elég sokat számít!
Amint látod, az egyik nekem is a szekrénysorba van ágyazva, szerintem ez még mindig jobabn korrigálható (szoftveresen) mintha mind a plafonon lenne. Engem eléggé zavarna, de ha nincs más megoldás, azért nem lesz nagyon nagy vész. -
dferee
tag
Tényleg elég korrektül néz ki!
Gratula még1x!
160-170 cm. értem.
Nekem ez sajna nem megoldható mert nem szabadok a sarkok.
Szerinted fennt a sarokban úgy 2,5 méter magasan kissé lefele nézően jó lenne vagy inkább ékeljem bele vhogy a szekrénysorba?
Üdv! -
PeliScan
addikt
Hát, nem volt olcsó, de hát ha veszel fém hangfal-karokat, az szerintem még drágább! Összesen úgy 3000 volt a fa, ehhez még a lakk+a hígító, mondjuk plusz 1500. Meg a csiszolópapírok 400-500. Össz kb 5e.
Nekem nagyon tetszenek, és egy kicsikét lefelé néznek, azért nem nagyon, h ne csússzalak le a hangfalak.Kb 160-170 cm magasan vannak.
Főleg a hátsó, kicsik néznek ki nagyon jól. -
dferee
tag
Ez igen!
Szép lett?
Mennyiből úsztad meg a faanyagot?
A sarokpolcok milyen magasságban vannak?
Üdv! -
PeliScan
addikt
Én úgy oldottam emg ezt a problémát, hogy elmentem az Obiba, vettem pár fenyőlapot, elő a fűrész, meg a csiszoló.
Elég macerás volt, lévén teljesen kezdő a fa-bizniszben, de azért móka volt megcsinálni 3 sarokpolcot, és 4 rendes polcot! -
dferee
tag
Pont a hátsókat tudnám állványra tenni
Az elsőket meg fel a sarokba.
De ha mind a 4 fennt lenne a sarokba akkor meg kéne dönteni őket egy kiscit lefelé is. Hát nem tudom. -
Ibron
csendes tag
Szia,
Én feltekertem, iszonyatos a hangerő 3*5m szobában.És igen torzít egy keveset a hangerő felső 1/4 tartományában. De teljesen felesleges odaáig tekerni. Az alsó harmadig tekerve, akár házibulira is elég szerintem.
üdv
Ibron -
Santses
aktív tag
és ezt a progit ami itt van:
http://www.tfm.ro/ac3/
mivel kell lejátszani mert én winampal prbáltam de nem idnul el ... -
Santses
aktív tag
nagyon kira cucc nekem audigy 1 el van de sajnos panelban lakuunk és így löttek a házibulinak és még soha nem mertem tekerni a 7. vonalnál tovább...és már így isa wc ből irányítottam
egyszer felviszem pestre ott van keresztanyáméknak 1 családi házuk csillaghegyen...majd ha egyszer dübörgést hallotok a 3. kerületben akkor megjöttem
eddig ki merte teljesen feltekerni???
(nem torzított ??? teljesen olyan minőség volt mint halkabban?) -
Santses
aktív tag
a hátsoknak van 1 akasztukuk (mivel sorrundok) tehát fursz a falba jukat és oda felakasztod...a két első (front hangfalak) ezeknek nincs akasztojuk de neigen szerelj rájuk..viszont álványt tudsz venni nekik igaz drága de legaláb szép..és designos...
ha adsz 1 mail címet elküldöm 1 cég ajánlását hogy hogy kell elhelyezni őket ( a profik tesztelésnél is így helyezik el mert ez az igazi érték..) csak az a baj nehéz ezt lemérni.de ha kell küldöm -
dferee
tag
Sziasztok!!
A genius 5.1HT tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem.
A frontokat és a hátsó hangfalakat csak fülmagasságban lehet elhelyezni?
A falra nem lehet tenni, vagy mondjuk fel a sarokba?
Ábrákra is kiváncsi lennék kinél milyen az elrendezés!!!
Köszi! -
Fko
tag
Na ez az srácok!!!!
Végre megvan a saját Geniusom!!!!!!
Már csak haza kellenem hoznom valahogy a boltból... -
Fko
tag
Nem tudja senki??
-
Fko
tag
Srácok nem tudjátok, hogy pontosan hány méter kábelt adnak a hátsó hangszórókhoz?
-
termaltake
csendes tag
Szevasztok!A hangfalaknál feltettem egy kérdést.Ha valaki tud rá választ akkor avval sokat segítene.SÜRGŐS!!!!!!
Köszi! -
PeliScan
addikt
A Prologic lehet többfajta kódolás is, általában dual-sztereót jelenet, néha hozzácsapják a centert és a subot is.
Az 5.1 meg 5.1, ugye, a Dolby Digital pedig egy szabványa -ha jól tudom- az 5.1nek.
(amúgy tényleg egy ''csoda'')
-
Fko
tag
Na az biztos, hogy ez a fadoboz genius egy csoda.
Ja és ha valaki nem tudja, hogy milyen hangkártyát használjon hozzá, akkor én javasolom neki az audigy-t, mindegy hogy 1 vagy 2.
Az audigy kb kétszer hangosabb, mint mondjuk az sb live, szóval ha van egy kis léd, akkor megéri megvenni, már csak azért az többletélményért is amit az audigy nyújt.
Akinek meg problámái vannak az audigyvel, menjen át az audigy-s témába. Ott már leírtam, hogy mit lehet csinálni vele, azoknak akiknek a többi megoldás nem igazán műxik. -
dinde
csendes tag
válasz
PeliScan #115 üzenetére
Oké most már minden nagyon jó,elállítási probléma volt.
Azért kicsit bánom,hogy az új filmeket,ami feliratos nem szól a centeren,mert azok nem ac3-mal vannak kódolva.És tisztán lehet hallani,hogy nem olyan jó,mert nem a centeren jön a beszéd,hanem elszórja a többi hangfalra.Kár.
Nagyon köszönöm a segítségedet. -
dinde
csendes tag
válasz
PeliScan #113 üzenetére
Nagyon köszönöm az eddigi segítségedet,de egy valamit had kérdezzek még.
Észrevettem,hogy amióta fennt van az AC3 filter, a SUB alig nyomja a mélyet.
Én inkább a két elsőn hallom,de ez filmnél és zenénél is igaz.
Próbáltam beállítani de nem tudom.Ha visszaszedem a filtert akkor oké.Most válasszak..center vagy sub? -
PeliScan
addikt
NAh, hát ez nem is baj! Mert ugye a zene, és a nem 5.1 film sztereó, tehát miért várod el, hogy menjen center is..?
Nah igen, de akkor miért megy a két hátsó és a sub? Mert a ProLogic kódolás ezt lehetővé teszi, de ez nem más, mint egy ''dual-sztereó''.
Tehát ez teljesen természetes, hogy nem megy a center!! Ha mindenáron be szeretnéd hozni, akkor -ha SB-d van- a PlayCenterben álltsíd be a CSMM- (vagy mifelét) de tudd, hogy ez minőségromlással jár!!
-
PeliScan
addikt
''Miért nem szól a center?'' - nyitva by me
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=6660&start=0#msg7 -
dinde
csendes tag
sziasztok!
Én is most vettem egy fadobozos Home theatre 5.1-et.
És bármit csinálok,állítgatok nem akar megszólalni a center.SB live 5.1-es hangkártyám van.Ha valaki tud segítsen.Köszi. -
dr. rozmark
tag
Egyetértek BaLee-val! A zajtalannak nem mondható alaplapi chipről hajtva, bakapcsolt gép mellett sem hallani semmiféle zúgást. Csendes éjszakán felére fel lehet tekerni a hangerőt, persze kikapcsolt gép, de bekapcsolt hangfal mellett, és akkor még nem hallok semmit! Ez egy tuti kis cuccos! Mióta megvan, mindig nekekm kell tartanom a házibulikat!!!
-
BaLee
addikt
Nem tudom nálad mekkora az a zaj, de szerintem a Te készülékedbe lesz a gond.
Ugyanis nálam ha feltekerem a hangerőt a 3/4-edéig akkor lehet hallani (bekapcsolt gép mellett) valami kis zúgást. Kis hangerőn és kikapcsolt állapotban nálam nem lehet hallani semmit. Illetve itt a szobában, ha minden ki van kapcsolva akkor inkább a TV - Video felől jön valami egészen alig hallható kis alapzaj, de a hangszóró felől semmi, pedig mindig áram alatt van.
Még egy kis érdekesség. Sok elektromos készüléknek van egy bizonyos alapzaja, ami nem tűnik fel az embernek, mert hozzászokik a füle. Nos, egyszer áramszünet volt nálunk éjszaka és nem vicc, de felébredtem arra, hogy elment az áram, mert megszűnt az az alapzaj és alig tudtam elaludni, mert totális csend volt és szokatlan volt. Mondom ezt úgy, hogy szinte semmit sem lehet hallani akkor sem ha áram alatt vannak a cuccok. De milyen érdekes, hogy ha ez a szinte nem is hallható alapzaj megszűnik, arra felébred az ember de én pl. ha dörög és villámlik arra szinte soha sem ébredek fel... -
PeliScan
addikt
válasz
donjoevanni #104 üzenetére
Ha rákeresel a Geniusra ezen a fórumon, nem fox találi olyan kommentet, ami nem azt hangoztatná, hogy mekkora királyság a cucc! Már akinek ilyan van, vagy hallotta szólni!
Nem tudom, hogy jobb-e egyáltalán a Logitech; DE: kétszer annyiba kerül, és ''csak'' 4.1! Míg a HT 5.1 és olcsó, szvsz sokkal jobb is, mert... mert... CSAK!Sőt, biztos szebb is!
-
donjoevanni
csendes tag
Üdv!
Az ElectroWorldben hallgattam a HT 5.1-et és a Logitech ugyan 4.1-es, de THX-es rendszerét. E két szettről nem látott valaki véletlenül egy összehasonlító tesztet? (Sajnos az egyiken film ment, a másikon meg mp3, így nem teljesen voltam képes teljes mértékben összemérni őket.) Elsőre a Genius igen hangosnak és tiszta hangzásúnak tűnt, azonban a Logitech kerek, mély basszusát az üzlet átellenes sarkában is lehetett hallani, és olyannak tűnt, mint amilyenek hifi házimozirendszerek hangjai voltak a szomszéd sarokban. Természetesen, az ár a legfontosabb: ez a Logitech kétszer annyiba kerül, mint a Genius, ám azt a THX minősítést sem osztogatják két kézzel... -
PeliScan
addikt
Az a baj, hogy nekem is zúg egy kicsit, nem bekapcsolva a zavaró, hanem este, amikor lefexem, mert addig nem is hallatszik, de az éj csöndjében...
Bár én mindig lekapcsolom a hálozatról, akkor meg csöndes.
Szerintem ez ''természetes'' csak nem mindenkinek érzékeny a füle rá.
Megoldás; goto Sziget >>> MetalHammer. -
|xero|
tag
Nekem nicns alapzaj..lehet valami bekavar neki!
Üdv -
Winston
csendes tag
Sziasztok!
A pozitív hozzászólások okán én is vettem egy ilyen cuccot! Pesten 42.825-ért. A Pcland-nál. nem ismerem a céget, de itt találtam meg a legolcsabban.
A kérdésem a következő nálatok is van alapzaja a SUB-nak, nálam sajnos elég hallaható, akkor is ha semmit nem kötök rá. Valami zajt alapban összeszed. Nem vagyok hozzáértő, de ha máshol is zúg akkor nincs mit tenni. Garanciára szeretném vinni!
Amúgy nagyon szép és frankón szól róla CD, rádió, és a TV-is.
Még egy megjegyzésem lenne: a hangfalkábelek hossza nem túl észveszejtő én egy kis 3x2,7-es panelszobában használom maradjunk annyiban a ha nem akarom elrejteni akábeleket akkor elég
Válaszokat előre is köszi!
W
Aktív témák
Hirdetés
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Logitech Momo racing
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest