- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elgondolkodtam! Van 3 db PCIE slotom (husszú) és 3db 1x-es! Az 1x-esekből 1 db elérhető a többi felejtős különböző okok miatt(takarás, csipeszet)! De az az egy db is olyan h ha oda valamit rakok akkor a 8800as teljes takarásba kerül, azaz megfő majd! Na de van még 2 db hosszú PCI slotom ugye! Azzal további gondjaim vannak! Ha a 16-es alá teszem majd be akkor felezi 8x-8x, és az sztem túl sok lenne a 8600osnak és kevés a 8800asnak! Már a 76-os kísérlet alatt is kb 800 pont minusz volt a 3d mark 06-ban az miatt! Na de még mindig van egy db pcie slotom ami 4x-es! Igenám de a 8600os KETTŐ db helyet foglal és hát a maradék utolsó pcie slot legalul van, azaz csak egy helyet foglaló VGA férne be az is úgy h a hűtője szinte egy síkba kerül a házam aljával! Szép mi? sztem így elfelejtem a dolgot, tesztelni majd fogom (8x-8x) de amúgy felejtős az egész!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest