Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

Na azért a "bőven elég" azzal vitatkoznék. Volt szerencsém gtx280-hoz, a jelenlegi konfigomban (előző kártyám volt) és nagyon nem voltam megelégedve vele, pedig én is csak 1280-ban játszok.
    Már akkor is erről vitatkoztam azokkal, akik állítják, h 1280-ban MINDENT visz röhögve.
    Aha, én kicsit másképp tapasztaltam, még szaros 60 fps sem volt meg némely esetekben, pedig egy akkoriban csúcs vga-tól elvárnám, h ugyan hozzon már 60 fps-t a 2009-es játékokban 1280-ban. :((
    Batman is leesett 30 fps-re mikor intenzíven fizikázott a kártya közben, de ott azért megvolt a 60 fps, csak nem volt stabil, microstuttering-ek voltak dögivel.
    5870 sem viszi a 2010-es játékokat 60 fps-el (viszont a 2009-eseket viszi olyan szinten, amit a gtx280-tól vártam volna el. :) ), az már kivételes esetnek mondható, mikor a vsync miatt unatkozik a kártya. És vga limitekről beszélünk, mert 99%-ban terhelve van általában (figyelem és elégedettlenkedek ;] )

MÁS: az utóbbi pár napban volt nálam egy 96gt és physx-eztem vele. Viszont felfigyeltem pár furcsaságra. Egyedül a szintetikus tesztek /fluidmark/ hajtották ki a kártyát ~82%-ra - sejtésem szerint physx-es felhasználásnál 4/5-ös terhelés a maximum. Viszont a physx játékok csak olyan 50%-ra dolgoztatták, ideértve minden physx játékot. Pl crazymachines 2-ben mikor felhalmozódik a víz a pályán és a physx kártya a szűk keresztmetszet, akkor is csak 50%-os terheltsége van. :F De Batman alatt se láttam még 50%-nál nagyobb terheltséget.
    Ez mitől lehet?

Rakjak alá gtx280-at fizikára, annak az 50%-ával már megyek vmire?!? :C

Új hozzászólás Aktív témák