Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Na azért a "bőven elég" azzal vitatkoznék. Volt szerencsém gtx280-hoz, a jelenlegi konfigomban (előző kártyám volt) és nagyon nem voltam megelégedve vele, pedig én is csak 1280-ban játszok.
Már akkor is erről vitatkoztam azokkal, akik állítják, h 1280-ban MINDENT visz röhögve.
Aha, én kicsit másképp tapasztaltam, még szaros 60 fps sem volt meg némely esetekben, pedig egy akkoriban csúcs vga-tól elvárnám, h ugyan hozzon már 60 fps-t a 2009-es játékokban 1280-ban.
Batman is leesett 30 fps-re mikor intenzíven fizikázott a kártya közben, de ott azért megvolt a 60 fps, csak nem volt stabil, microstuttering-ek voltak dögivel.
5870 sem viszi a 2010-es játékokat 60 fps-el (viszont a 2009-eseket viszi olyan szinten, amit a gtx280-tól vártam volna el.
), az már kivételes esetnek mondható, mikor a vsync miatt unatkozik a kártya. És vga limitekről beszélünk, mert 99%-ban terhelve van általában (figyelem és elégedettlenkedek
)MÁS: az utóbbi pár napban volt nálam egy 96gt és physx-eztem vele. Viszont felfigyeltem pár furcsaságra. Egyedül a szintetikus tesztek /fluidmark/ hajtották ki a kártyát ~82%-ra - sejtésem szerint physx-es felhasználásnál 4/5-ös terhelés a maximum. Viszont a physx játékok csak olyan 50%-ra dolgoztatták, ideértve minden physx játékot. Pl crazymachines 2-ben mikor felhalmozódik a víz a pályán és a physx kártya a szűk keresztmetszet, akkor is csak 50%-os terheltsége van.
De Batman alatt se láttam még 50%-nál nagyobb terheltséget.
Ez mitől lehet?Rakjak alá gtx280-at fizikára, annak az 50%-ával már megyek vmire?!?

Új hozzászólás Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), az már kivételes esetnek mondható, mikor a vsync miatt unatkozik a kártya. És vga limitekről beszélünk, mert 99%-ban terhelve van általában (figyelem és elégedettlenkedek
)
De Batman alatt se láttam még 50%-nál nagyobb terheltséget.