Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
Nah lenne egy komolyabb kérdésem is,de csak az érdeklődés kedvéért.
Mi is az hogy Physx?
Ez azt jelenti hogy egy játékban a Physx-es objektumok (amiket a physx számol) átkerülnek a videokárya memóriájába (tehát az összes,ha mozog,ha nem), ott vannak mindig és a GPU csak akkor nyúl hozzájuk (számol velük),ha azoknak a pozíciójuk megváltozik(vagyis valamilyen hatás éri őket,amitől fizikát kell számolni),majd [biztos] el is küldi ezt a változást a procinak ...
VAGY...
a Physx-es objektumok is ugyan úgy a processzor memóriájában (pontosabban az alaplapi ramban) foglal helyet,és mikor egy objektumnak meg kell mozdulni,akkor elküldi a GPU-nak,ami kiszámolja azt és megy vissza az alaplapi RAM-ba
???Fontos kérdés lenne többeknek physx kártya szempontjából,bár ezt szerintem senki nem tudja így a fórumon,mindenki csak tippelni tud (vagy lehet csak én vagyok buta)!!
De ha szavaznunk kell és ezt alá is támasztani akkor én az elsőre tippelnék,az az optimálisabb,logikusabb,jobb megoldás,valamint az Nvidia által emlegetett minimum 256mb memória is erre utal!
Nah hajrá,halljam a véleményeket (egyesek véleményére külön kíváncsi vagyok!)

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC alkuképes, 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest