Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
PipaProPapa
üzenetére
sztem dinamikus az IP címed, különben nem is reggelhetnél
az miért provokáció ha azt mondom h a 4850 gyorsabb mint a 9800GT? Ez így van és kész.
ettől begerjedsz?Egyébként kezelni kell a konfliktusokat(Anger management) ezt szvsz meg kéne tanulnod, ha valaki olyat mond ami neked nem tetszik a valódi életben egyből pofán vered? szvsz intelligensen is lehet válaszolni
egyébként emléxem arra a 4850-es topicba, azt nem kellett volna
, az a legokosabb ha visszafogod magad, akkor eltűrnek(mint erre rájöttem) és talán idővel meg is kedvelnek ha hasznos vagy valamilyen szinten, Bundást szerintem azért nem rugták ki 25 hsz után mert vicces (is) volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, az a legokosabb ha visszafogod magad, akkor eltűrnek(mint erre rájöttem) és talán idővel meg is kedvelnek ha hasznos vagy valamilyen szinten, Bundást szerintem azért nem rugták ki 25 hsz után mert vicces (is) volt