Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor én egy vak paraszt vagyok!!!
Dikmán!
A G92 megjelenése egyértelműen igazolta, hogy a Crysis teljesítmény éhsége okozta vákuum teremtette meg számára a piacot. Szerintem senki sem rohant volna, 70-75 ezer forintot kiadni értük ha nincsen ez az őrület. Nekem két G80GTS OC volt a gépembe amiken minden tökéletesen futott maximumon. Csak a Crysis nem, sőt az csúnyán szaggatott is! Megrendeltem az új GTS-eket szinte a megjelenésük pillanatában megkaptam őket (nov.11-étől lehetett kapni és 14-én már a gépemet melegítették) A G92-es GTS-ekkel persze megoldódott a "probléma" de ezen kívül semmi pluszt nem tapasztaltam, mivel a 680SLI-ben nem igazán "muzsikálnak" rendesen párban a PCI-E 2.0-ás GTS-esek. Magyarán 3DMARK-ban alig kaptam magasabb eredményt. Most várom az nVIDIA-tól a 780-as alaplapot.
Szóval ez is fajtája a mazochizmusnak

El sem merem képzelni, milyen szopásoknak nézünk elébe az új generációs nVIDIA-kal....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs