- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
GreatGodzi #904 üzenetére
Legalább az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül!
De azért ez elszomorító, hiszen nem véletlenül adtam ki a asus-ra +5000-et! -
mandras81
senior tag
válasz
Armando_19 #896 üzenetére
Jáááááááá, azt hittem, hogy a te konkrét cuccosodat akarod megmutatni!
Ezer bocs! -
mandras81
senior tag
válasz
Armando_19 #894 üzenetére
Ööööö, mintha valami baj lenne a linkeddel...
-
mandras81
senior tag
válasz
Armando_19 #890 üzenetére
Okés, amint lesz rá lehetőségem kipróbálom!
Bár, ha jól emlékszem, akkor már tesztelgettem ilyetén, de azért megnézem. -
mandras81
senior tag
válasz
Armando_19 #883 üzenetére
Ha jól tudom, akkor elvileg az én asus-omon is. És a Galaxy-n milyen hűtés van?
-
mandras81
senior tag
Ha nincsenek rajta a sünik, pl. tegnap nyomattam Fear-t (sajna 3D Mark-ot még nem), akkor semmi baja nincs. Se ciripelés, se fagyás, se hangyásodás a képen. Amikor fent voltak, akkor 10 perc után beindult a balhé, és a vészjósló ciripelés. Nem érhetett hozzá semmihez, mert éppen jó volt a memóriára a kis szőrös, meg figyeltem is rá, hogy ne történjen ilyesmi.
-
mandras81
senior tag
Ha jól követem az eseményeket, akkor az én problémámról van szó. Én a tekercselés hangjára utaltam, de az konkrétan nem zavar. Az már annál inkább, hogy a kis szutyok ramsünik felrakása után miért viselkedik úgy a kártyám, mintha szanaszét lenne húzva, és a sündisznók levétele után pedig visszaáll minden a rendes kerékvágásba annyi változással, hogyha az Atitool nem tálcán van, és meg van nyitva a ''3D view'' ablakocska, akkor 10 fokot emelkedik a hőmérséklete, és megint elkezd úgy viselkedni, mintha ronggyá tuningoltam volna. Teszi mindezt default beállításokkal...
-
mandras81
senior tag
válasz
GreatGodzi #845 üzenetére
Mondom, nálam az a fura, hogy nem zizeg állandóan. Majd ma kipróbálo 3D Mark-kal is, de eddig nincs vele semmi baj. Ha az Atitool lent van a tálcán, akkor is minden rendben. Ha az Atitool-t használom, akkor is minden rendben. Viszont, ha az Atitool-ban meg van nyitva a ''3d view'' ablakokcska, akkor elkezd melegedni, és zizegni.
Mondom, alapon van a kártya, mert levettem mindent. A memóriát nem sérthettem meg, mert a sünik felrakása után kezdődött ez a jelenség. Miután levettem, már csak ez az Atitool-os ''jelenség'' maradt.
Elgondolkoztató... -
mandras81
senior tag
Az a fura, hogy most be van kapcsolva az atitool. Lent van tálcán, 46 fok körül van alapban a hőmérséklet. Ráklikkelek, hogy teljes ablakban legyen, akkor elkezd zizegni a kari, mintha túl lenne húzva, és felmegy kb. 53 fokig, pedig 540/700-on van a cuccos.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt velem azt előbb!
Vettem Zalman ZM-RHS1 memóriasüniket az asus en8600gt-mre, és felraktam rá a kisebbeket, mivel a nagyobbak nem fértek volna fel. Eddig semmi baj nem volt a kártyával, de most, hogy felraktam ezeket, játszottam 10 percet, utána kiléptem, és a kártya elkezdett ''szemetelni'' 2D-ben, ami ugye a memória túlmelegedésére utal! A kis műanyagdarabkákat, amik védig a sünik ragasztóját, természetesen levettem, tehát teljesen normálisan voltak felrakva. Mit hibázhattam, vagy mi lehetett a baj? -
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy memóriasünit hol tudok szerezni Pesten a nyócezerhatszázgétémre? -
mandras81
senior tag
Köszi mindkettőtöknek a választ, bár egy kis ellentmondást véltem fölfedezni...
De, ha egy 8800-as gyári hűtése amúgy is jobb, akkor tárgytalan a dolog. Szóval, akkor marad a vf700-as cuccos!
-
mandras81
senior tag
Köszi.
És egyébként egy vf900-ast bármilyen nvidiás kártyára rá lehet tenni? Gondolok itt arra, hogy ha a későbbiekben akarok upgradelni mondjuk egy 8800gts-re, vagy majdan egy 89-es kártyára, arra azt át tudom tenni majd minden gond nélkül? Ugyanis, akkor inkább vf900-ast vennék. -
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Hűtőcserén gondolkodom az asus 8600gt-mre. Egy Zalman vf900-CU jó választás lenne szerintetek?
[Szerkesztve] -
mandras81
senior tag
válasz
Silenzio #554 üzenetére
A driver a legújabb, xp-ből a simplicity van fent. A táp 420-as thermaltake, eddig még nem volt gondom vele. A proci e6300 2800-on, és elvileg jó, legalábbis 3D Mark-ban normálisan teljesít. A ram geil ultra 800-on (memtest ok). Ezek közül akkor mivel kezdjem a tesztelést?
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #426 üzenetére
Eagle16: Akkor végülis kell nekem ez a progi, vagy elég csak az Atitool?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #426 üzenetére
Köszi nektek mégegyszer a nagyon gyors válaszokat!
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #424 üzenetére
Ööööööööööööö, ezt valahogy gondoltam. De csak annyit tudok, hogy beírja magát a registry-be. Mit változtat? Erre értettem a kérdést...
-
mandras81
senior tag
Azt mondták nekem, hogy a vga tuninghoz töltsem le a ForceWare coolbist-ot. Ez mire való?
-
mandras81
senior tag
Köszi szépen a segítségeteket!
Majd beszámolok a fejleményekről! -
mandras81
senior tag
válasz
Csiborbogár #418 üzenetére
Tök mindegy, hogy melyik 3d mark?
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Egy kicsit szeretném húzni az asus en8600gt-met. Az Atitool-t, vagy a Rivatuner-t ajánljátok?
És milyen léptékben emeljem a frekit? Milyen progit használjak a stabilitás tesztelésére?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest