- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster
tag
Ez a 9600GT véleményem szerint semmi érdemlegeset nem hoz... ara akkor lenne versenyképes ha 30k-35 k körül lenne ... inkább egy 8800GT 50k ért ! ;)
Egy ujabb "szart" próbálnak megint eladni... mert véleményem szerint a mostani pl 8600GTS árához képest elég gyatra teljesítményt nyújt... jó most nem a 3d markról beszélek hol sikerül 5 percig kitartó órajelre húzott karikkal szép számokat elérni ...
mindezt ugy mondom h nekem is ilyen karim van ... -
diegho
nagyúr
erről csak annyit hogy 6400+ x2 8800gts sli proci 3700mhzre húzva vízzel 1920-ban max szűrőkkel akad a lost planet nem is kicsit, ugyanez q6600-al 3600mhz-en nem esik 40 alá sehol. szóval előbb gondolkozz kicsit, ahol prociigény is magas és még 4 magot is támogat ott a 6400+ x2 labdába se rúg egy q6600-hoz képest, persze ehhez kell vga is, de egy nem túl vga igényes játéknál hozhat annyi előnyt a +2 mag hogy pont nem esik 30 alá az fps, hiszen ha azt nézed intel azonos órajelen 10-20%-al gyorsabb, ha 4 magot is támogat ez több is lehet, 25fps+20% az már 30 ugyebár.
a másik dolog a hőfok... miért is tiltson 70 fokon mikor 120 fokig mehet a mag? legyenek rajta 105 fokos kondik amik 105 fokon x évet bírnak. ha 80on megy 70 helyett annyi lesz hogy nem 18 év múlva szárad ki hanem 16.5... szóval ne akard itt megmagyarázni az okosságod, mert lehet te értesz hozzá a legkevésébé a jelenlévők közül...
jah és nem azt mondom hogy itt bárkinek is igaza van... ez programfüggő erősen, ahol a 8600gt éppen játszhatót produkál és profitál a 4 magból ott nagyon kellemes gyorsulást lehet elérni q6600-al. amúgymeg amíg nem láttál q6600-at élesben saját gépben, addig ne mond hogy szart se ér mert fogalmad nem lehet róla. amd intel vitába meg ne menjünk bele mert tudok mondani olyan játékot ahol 100%nál nagyobb minimum fps növekedést hozott az e2140@3200 a 6000+ x2-höz képest...
-
Pubszon
veterán
Már pedig hidd el haver, hogy full grafikán simán megy a Pro Street 25 feletti FPS-el.
Még nem járok sivatagi résznél, de eddig így stabil.
Hoppá! Ráadásul 8x FSAA-val.Max 62 fok a VGA.
A Q6600 szaros?csak 2-szer gyorsabb a te kis nudli 6400-asodnál te "barom".
Na de okos enged, szamár szenvedjen kis grafikával. -
volvoguy
addikt
üdv. látom neked is 331 elite házad van. megvagy vele elégedve? csak mert én is iylet készülök venni. amit észrevettem az üzletben, hogy elég nagy darab, gondolom igy a szellőzése jó, meg minden bőségesen elfér benne zsufoltság nélkül, valamint előre és hátulra is beszerelhető 1-1 12cm-s venti, nomeg az oldallapja is szellőzik..
-
--Disztroj--
senior tag
Elég ellentmondásos amit írtál, de akkor ezek szerint azért megéri váltani.
Mellesleg a pro street a rakás szar nem a kártyaAmúgy a PH-s tesztben az elején még a sima MSI oc-ról van szó, a végén pedig az MSI OC/D3 az, amit ajánlanak... egy másik PH-s cikk pedig pont ennek a példányait mutatja be, és a két OC közötti különbségként a memória mennyiségét hozza fel.
Azaz a sima OC 256mb az OC/D3 pedig 512mbMost akkor mi a tosz van???
-
diegho
nagyúr
én sem értem miért voltam olyan hülye hogy a gyári órajeles asus helyett 120ft-al olcsóbban megvettem a gyárilag tuningolt msi-t. hülyeség volt belátom, hogy százhúsz forinttal kevesebbért kaptam egy gyárilag 40/320/200-al húzott kártyát ami nagyából 15-20%-al gyorsabb mint az alap órajeles asus. ha tehetném visszacsinálnám, mert tényleg nem érte meg 120ft-al olcsóbban venni a gyorsabb kártyát
ez van, hülye voltam
legközelebb esetleg gondolkozz is
-
mazda626
addikt
Már bocs, de ki a franc vagy te, hogy fikázol itt ok nélkül?
A hsz-eid hangneméből ez jön le. Ja és nem sajnáltatom magam, csak eredményeket közlök. Ez egy fórum!
8600GE karim van, -25MHz GPU órajel híján GTS. Azért írtam, mert láttam mások GE-je szalad 700 fölött jóval stabilan, meg a memória is húzható. Az enyém nem egy tuningbajnok, de amire használom arra tökéletesen elég. Shader clolkot pedig tudom szépen húzni.
-
Eagle16
addikt
Nálam asszem 670/1600 volt eddig a max. de 3d markot nem néztem
(amivel néztem az 620/1600 volt)
Vf-700AlCU van rajta, de ez szerintem nem számít sokat. 162.18-as driver, és RivaTunerrel tuningolok. A vga max. olyan 60 fok körülire melegszik (atitoolos teszt alatt)Jah, és csak gagyi Hynix memória van rajta, 1,4-es.
-
elit_hun
őstag
Melyik 2.? Annyi kérdésed volt hogy összezavarodtam
A gari semmikép sem vész el, grafitozáskor sem, ugyanis csak le kell mosni a grafitot, majd visszatenni a gyári hűtőtte kész vagy
vigyázz magadra mert ebből ban lesz
--tapasztalatból beszélek
éN79: aha, nekem bent van a kedvencek között a rangos hsz
jó a képed, lázló tábor-->az öcsém eggyik kedvence
-
elit_hun
őstag
Azt a szőrös dolgot az okozza hogy a kari nem bírja tovább, lehet hogy a hőmérséklettel van összefüggésbe, de egy új hűtőtöl se várj csodát, +20-30mhz max
Nekem pl a VGA 70-75 fok körül van game közben.
Én azért ajánlom egy Acc S1 beszerzését, Hammonnál 4K
A rangokat meg 1 percnyi keresés után meg lehet találniGondolom azért ez a leggyengébb mod... Ez az eggyetlen mod amivel feszt lehet emelni 8600GT-nél, szóval ez a leggyengébb de a legerősebb is
Úgy müxik hogy a kari egy részét besatírozod B2-es grafitcerkával
-
Foglalt név
addikt
Na.
1. Atitoolban a find gombokat NEM használjuk!
2. nem hűtsd vissza a kártyát, mert játék közben sem teszed. Olyan órajeleket próbálj keresni, amit elbír a hűtő is meg a kártya is. Ha látod, hogy hibázik vegyél vissza. Ha 10-15 sec-ig nincs hiba léphetsz feljebb egy ötössel(ha a végén jársz a kártyának, elötte ugrálhatsz gyorsabban).A tuning meg mindig egyedi, felesleges a többiekkel összevetni, tudás és főleg szerencse kérdése
-
Eagle16
addikt
De nem hűt sokkal jobban, csak a hőcsövek miatt egyenletesebben melegszik/hűl le tőle a vga, mint egy Vf-700-al. Szerintem fölösleges, nem ér annyit.(bár a fanmate szabályozó elég hasznos)
-
elit_hun
őstag
letöltöd az Atitool nevezetű programot, majd rányomsz a find max core gombra, miután végzet (ez elégé sok idő...) rányomsz a find max mem gombra, és az megkeresi a max mem órajelet. Ezek után belövöd az Atitool által ajánlott órajelek, és 3dmark, ha hibázik/ujraindul stb, akkor leveszel 10-10 mhz-t a memből és core-ból, ás kipróbálod úgy, ha meg bírja akkor hozzáadsz 5-5mhz és teszt.
Ezt addig csinálok amíg meg nem találod a max órajelt. Ehhez ajánlott egy jobb hűtő, persze gyárival is lehet, de pl 3-4K egy Zalmi VF700-vf900, és akkor azzal jóval jobban tudod tuningolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Gigabyte Geforce 3x 4070 Windforce OC 12G Super!
- Zotac RTX 3070 amp holo 8GB
- MSI RTX 3060Ti 8GB Videókártya /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!
- 27% ÚJ! ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 2060 (Super) 8GB EVO V2 Advanced Edition + ARCTIC Accelero Xtreme IV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest