- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
balintka #7031 üzenetére
naszóval, teszteltem:
a 93.71essel 7600GST: 622/840(1680): 3315
a 169.21essel 7600GST 620/820(1640): 3383
nem emlékeztem pontisan, milyen órajelekkel mértem, de picivel lassabban is többet dobott, így végülis van érdemi változás..3% többlet, plusz mondjuk azonos órajelekkel lenne 3.5-4%.... -
Eagle16
addikt
válasz
balintka #5266 üzenetére
Nekem megérte. Ez már a 2. Inno kártyám, amin ez a Vf-700AlCU megy, eladáskor meg 3,5k-t simán hozzáadsz a vga árához, és egyben is tudod adni, ha esetleg olyan karira váltasz amire már nem megy fel a Vf-700. Szóval akár több kártyát is kiszolgálhat ez a venti, ezért igenis megéri, tuninghoz meg végképp, mert nekem azért nem mindegy hogy 70 fok a vga játékok alatt, vagy 60. Ja, és ennek nem hallod a hangját 5V-on, míg az Inno hűtése egy halk házból azért rendesen kihallatszik terhelés alatt.
-
HunBeowulf
csendes tag
-
VR6-Fan
veterán
válasz
balintka #2636 üzenetére
kezem+lábamon nem tudonám megszámolni hány olyan inno cooler van a közelemben, mint ami a te kártyádon van. és egyik se szól..
de már írtam hogy valoszínüleg egy tekercs zörög(pontosabban rezeg..) amit ha meg kensz nagyon vékonyan szintelen köröm lakkal vagy valami szintelen lakkal elkussol.. ennyi, nekem a csodás asus lapom is zizeget még is megy...
és gondolom a probléma csak terhelés alatt jelentkezik?
-
DojecSTAR
csendes tag
válasz
balintka #1309 üzenetére
Igen. Nem volt a GPU-n lesarkazásvédő és én egy Zalman VF700Cu-t szereltem fell . Ez nem is volt baj használtam így pár napig , de nekiáltam komolyaban vmodolni a karit és minden modositásnál ki-be a foglalatba és ekkor egyszer rosszul fogtam meg . Recsent egyet a mag és visszlát!!! .
-
dunc
nagyúr
-
nagyatt
tag
válasz
balintka #1209 üzenetére
Nekem tök halk a hűtés nem tudom más 8600-aknál hogy működik de én kaptam hozzá egy úgynevezett expert tool progi és azzal tudom állítani hogy én állítsam be a venti sebességet vag yő automatikusan szabályozza a melegedés arányában.Amúgy ezt a karit én is úgy rendeltem mert boltban nem nagony sikerült találnom.Én is gondolkoztam Asus-on, de meggyőzött ez a golden sample kiadásm, valahogy minőségibb terméket sugall.Aztán lehet csak marketing fogás.Mindenesetre eddig teljesen pozitív tapasztalataim vannak a karival.
-
válasz
balintka #1191 üzenetére
nekem ASUS/EN8600GT/2DHT/256M van :
[link]
korábban tényleg nem volt annyira kiemelkedő az asus ''saját'' hűtése, de ezen már aránylag halk, ellenben nagyon hatásos hűtés van. alapban 50 fok a hőmérséklete, és nekem 55 fok felé még nem ment akkor sem, amikor hajtottam! (igaz jó a ház hűtése is)
mellesleg még a vista ultimate is mosolyog vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest