Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pn4hvq
senior tag
GB nyereményjáték:
Nyerek egy ilyen csodát, a kuponnal a végösszeg 0.01$ lesz. A legolcsóbb szállítási mód hozzá 10.64$.
Ajándék lónak nem nézem a fogát, de bazzeg....
Nem, nem rendeltem meg a 3Ft-os áron. -
pn4hvq
senior tag
válasz
JohnnyBoy #36875 üzenetére
Ne hagyd magad! Címzettként te semmit nem tudsz kérni/nyomozni a csomagod után. Írd meg, hogy a csomag nem érkezett meg hozzád, ez látszani fog a nyomkövetéses oldalakon. PP részére nyugodtan linkelj be kettőt is. Azt fogják látni, hogy Feuchtból elindult, de Magyarországra nem érkezett be. PP-nak is írd le, hogy kérésedre nyomozást indított a GB az eltűnt csomag után, amiről nem kaptál semmilyen visszajelzést, kéred vissza a teljes összeget. NEM GB walletre...
-
pn4hvq
senior tag
válasz
PainKiller13 #36713 üzenetére
Csatlakozom. Az utolsó rendelésem augusztus 28-án volt: egy 0.1$-os nyeremény, ami Feuchtnál elveszett. 60 nap után a PayPal-on keresztül tudtam csak visszakapni a teljes fizetett összeget. A GB csak a 0.1$-t akarta visszaadni mindenféle okra hivatkozva, a szállítás, biztosítás költségét nem. Újraküldeni sem akarta, mondván nincs készleten, de meglepő módon folyamatosan rendelhető volt 1-2 napos feladási határidővel, vagyis volt nekik.
Nem az 5$-nyi egyéb költség vágott volna földhöz, csak a jóédes.... Minden tőlem telhetőt megtettem, minden extra költséget, biztosítást fizettem, mégsem akarták visszaadni.
Így jártak, mert kb 1200$-t nem náluk költöttem el az elmúlt 1,5 hónapban. -
-
pn4hvq
senior tag
válasz
bloggiold #36392 üzenetére
És ez most mire "bizonyíték"? Kérdezem ezt úgy, hogy van itthon 5-6 Kínából vett telefon, tágabb családba vettem még kb 5-öt.
Nem támadás, csak nem értem, mi a cél a képpel (láttam én is FB-on). Az, hogy nem üres raktárkészlettel dolgoznak? Ennél a tegnap megjelent terméknél ez igaz. És a többi 54321 féle náluk kaphatónál? -
pn4hvq
senior tag
válasz
gippazoid #36389 üzenetére
Általában ezeket használom:
https://www.1tracking.net/en
http://parcelsapp.com/en
https://postal.ninja/en
https://www.17track.net/en -
pn4hvq
senior tag
válasz
Obyboy #36339 üzenetére
Nem, azzal tudott nagyra nőni, hogy jó áron tudott jó terméket adni, és jó volt a hozzáállása az ügyefelekhez. Nem voltak több hetes csúszások a termék feladásáben, nem volt "shipping" és egyéb biztosítás, ami nélkül egyből elhajtottak, nem kellett PayPalhoz menni a jogosan visszajáró pénzedért, stb.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq #36329 üzenetére
Két napja nyitottam a PayPalnál a reklamációt, ma elfogadta a GB a teljes refundot és közben vissza is utalta a teljes összeget.
Nem értem, hogy miért kell ilyen módon, külső "felettes szervvel" hatni rájuk, hogy a szerintem jogosan visszajáró pénzemet megkapjam.
Örültem volna a nyereménynek fizikai valójában, így neszesemmi fogd meg jól a nyeremény maga.
Kis apróságokat esetleg veszek még tőlük, de komoly tétel esetén más webshop jöhet csak szóba. Sajnálom, hogy egyre több és komolyabb a probléma velük. -
pn4hvq
senior tag
válasz
Obyboy #36328 üzenetére
Az a probléma a GB-vel, hogy nem korrekt. Nekem is minden megérkezett tőlük az utolsó csomagot kivéve, Feuchnál elveszett. Az egy augusztusi nyeremény volt, maga a termék 0.1$ volt, 5.44$-t fizettem az okos szállításért+biztosításért. 9.10-én elhagyta Feuchtot és azóta is ez a státusz, Magyarországra nem érkezett be. Itteni Posta feladó részéről nyomkövetést javasolt. Megírtam GB-nek ticketben, kértek 7-10 munkanapot, míg megérdeklődik a szállítónál. Az letelt, rákérdeztem, hogy sikerült-e valamit kideríteni, erre az volt a válasz, hogy várjuk meg a 60 napot. Letelt, írtam nekik sokadszorra. Újraküldeni nem tudják, mert "out of stock" -> belinkeltem nekik, képernyőmentést küldtem, hogy nem, nem fogyott el, most is rendelhető 1-2 napos shipping time-mal. Kötötték az ebet a karóhoz, hogy csak a termék árát adják vissza, semmi egyebet nem, mert benne van a "terms"-ben. Erre betettem a kosárba a konkrét terméket, és ott a bekapcsolt shipping insurance (ami volt az eredeti vásárláskor is) azt tartalmazza, hogy csomag elvesztés/sérülés esetén újraküldik. Ezt is bemásoltam nekik, erre a szerencsétlenek visszaküldték csak a termék árát. Most PayPalnál folyik az ügy, ahol ISMÉT kérték az adatokat és 7-10 munkanapot arra, hogy megkérdezzék a szállítót (ezt megtették már 9.27-ei kezdettel is).
Nem kötöm fel magam az 1700Ft-on, de az, hogy mindent előírás szerint csinálok, mindent kivárok, ők meg egy olyan szállítót használnak, ahol rendszeresen eltűnnek a csomagok, ne az én saram legyen már. Az igazságérzetemet bántja a dolog.
Ez a termék, mivel nyeremény, nem létfontosságú, de akinek pl egy telefon, egyéb drága termék lóg a levegőben és esetleg időpontra, ajándékba szánta, kellemetlen lehet.
Én befejeztem a tőlük való komolyabb árú termékek vásárlását a Feuchti eltűnések miatt.
És még egyszer mondom, nekem sem volt eddig semmi problémám velük ezelőtt. -
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq #36100 üzenetére
GB, mint webshop elmehet a &@&@]^˘°đĐ[-ba.
Letelt a 60 nap, természetesen nem érkezett be a csomag az országba 09.10 óta. Írtam nekik, hogy letelt a 60 nap, szeretnék újraküldést kérni.
Válasz: nincs újraküldés, csak a termék árának visszatérítése. Se szállítási költség, se ilyen-olyan biztosítás (nem sok, "csak" $5.44 amit be kéne nyelnem. Megazanyátokat). Újraküldés azért nincs, mert elfogyott a termék. Érdekes módon, ha megnézem, most is rendelhető, gyakorlatilag azonnali (1-2 napos) shipping time-mal. "Kedves" ügyintézőnek elküldtem a scrrenshotot, amin látszik a termék a feladási idővel és a levelezésünk is.
Kíváncsiságból húzom még ezt a kérdezz-felelek játékot, és párhuzamosan elindítom a PP dispute-ot is.
Hogy idáig süllyedt egy normális webshop.
Ezzel azt érték el, hogy 11.11-én vagy utána karácsonyig bezárólag NEM tőlük fogom megvenni a 3db Mi 9T Pro-t, kb. 1100$ értékben.
Suttyóbanda.... -
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #36177 üzenetére
"Nyugtasson meg", az én csomagom is 09.10-e óta érkezik Feuchtból ide. GB-nek írtam, hadoválnak összevissza:
-kértek 7-10 munkanapot, lejárt, info semmi
-megint írtam, várjuk meg a 60 napot (megajóédes...)
-megint írtam (pár nap múlva), kértek 24-48 órát, hogy egyeztessen az ügyintéző a főnökével, info semmi
-megint írtam (5 nap múlva), jött válasz: várjuk meg a 60 napot, aztán egyeztessünk
Az egy dolog, hogy igazán jó akciók sem jellemzőek már náluk, de ez a szivassuk a vevőt hozzáállás no comment. -
pn4hvq
senior tag
válasz
Silent77 #36150 üzenetére
Köszönöm a választ. Azért érdekes hozzáállásuk van a vevőkhöz: mikor jeleztem nekik ticketben, hogy az itteni posta a feladó részéről indított nyomozást javasol, kértek 7-10 munkanapot, amikor letelt és rájuk írtam, hogy mi a helyzet, akkor pedig odavágják, hogy várjam ki a 60 napot. Korábban sokat rendeltem tőlük, de egy jóideje 3x is meggondolom, hogy tőlük vagy mástól vegyem meg a kinézett cuccot az ilyenek miatt. (Ez a rendelés speciális eset volt, amiért tőlük lett vásárolva.). Már "elestek" párszáz $-tól azóta velem kapcsolatban.
-
pn4hvq
senior tag
Kedves TG!
Erre vonatkozóan lenne valami tanácsod? Várjam meg a 60 napot vagy nyaggassam a GB-t tovább? Tudom, hogy most egy hétig fű se nő náluk.
Röviden: Feuchtból elindult 09.10-én, azóta nem ért ide. Posta szerint sem, beszéltem velük.
Köszönöm! -
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq #35993 üzenetére
Gearbestes levelezés aktuális végeredménye (99,9%, hogy Feuchtban eltűnt a csomag, mert 09.10-e óta nem ért Magyarországra):
"In this case we kindly ask you to wait your delivery deadline that will expire on 2019-10-28.
If you do not received your package after this day, we will be able to offer you further solutions."
Értem én, hogy várjam meg a 60 napot, de amúgy *%@&*#°annyukat... És majd utána egyezkedünk, hogy mi legyen.
Írtam nekik, hogy indítsanak keresést a csomag kapcsán, arra kértek 7-x munkanapot, a 7 lejárt. Erre mikor rákérdeztem, hogy mi a szituáció a csomaggal: "menjek be a helyi postára, mert itt van". Válasz: "minden tracking szerint nem érkezett be Magyarországra". Erre jött a "várjuk meg a 60 napot". -
pn4hvq
senior tag
Nem a futárt vétendő, de egyrészt a Gearbest biztosan nem vett olyan plusz szolgáltatást, hogy a futárnak meg kell várnia, míg kibontod a csomagot, majd beüzemeled, kipróbálod. Ha szívózol, max azt érheted el, hogy ha legközelebb a nevedre jön csomag, véletlenül leesik, eldobódik, aminek kívülről nem feltétlen lesz nyoma, de esetleg a benne lévő termék megsérül. Az pedig szerintem már meg lett beszélve itt, hogy egy futárnak nincs erre ideje, hogy Marinéni kipróbálja a mosógépet, amit vett.
-
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #36021 üzenetére
Szerintem hétvégén nem nyitogatnak egységképzőket sem. Legalábbis egy ideje úgy tűnik, nincs tracking változás hétvégente. Korábban mintha lett volna.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq #35999 üzenetére
Írtam a Gearbestnek, miszerint a Magyar Posta szerint nem érkezett be az adott csomagazonsítójú rendelésem az országba, és ennyi idő alatt mindenképpen meg kellett volna tennie a Németország Magyarország utat. 7-14 napos várakozást kértek, közben utánakérdeznek a szállítónál.
Szerény véleményem szerint elveszett a Feucht-háromszögben.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #36000 üzenetére
De esetedben: "egységképző érkeztetése", nálam már "egységképző felbontása" van. Az érkeztetés gondolom egy előre beírt státusz (bár a miértjét nem látom, mert gyakorlati haszna nincs a státusznak számunkra), olyankor még úton van Magyarországra az "egység". A felbontáskor pedig már fizikailag is ideért és elkezdik téetelesen átvenni az egységből a csomagokat.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #35997 üzenetére
Posta nagy pirospontot kap: tegnap beszéltem telefonon egy hölggyel, levélváltás is volt, mint fentebb írtam. Ma telefonon visszahívott, hogy mire jutottak.
Helyzetjelentés (mert nekem volt benne új információ): az egységképző egy gyűjtő (ami lehet pl. több zsák, több doboz, több konténer, stb). Amikor bekerül az egységképző felbontása státusz, akkor elkezdik kibontogatni a zsákokat, dobozokat. Ekkor előfordulhat az a helyzet, hogy: nem érkezett meg az egyik doboz, vagy megérkezett minden doboz, de a bennük lévő csomagok tételes ellenőrzésekor kiderült, hogy valamelyik csomag nincs bennük. Ilyenkor jelzik a feladónak, hogy hiány van (pl. doboz, csomag). Ideális esetben a feladó ezt pótolja, és jön a következő szállítmánnyal a hiány.
Esetemben sajnos 10-e óta nem érkezett be fizikailag a csomagom, így azt tanácsolta a hölgy, hogy jelezzem a küldő félnek, indítson nyomozást és kerestesse a csomagot, mert Németországból napi szinten jön szállítmány, mindenképpen meg kellett volna érkeznie már, ha korábban véletlenül kimaradt az egységképzőből.
Így írtam a Gearbestnek... -
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #35997 üzenetére
Ezen hívtam őket: 06-1-767-8282
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #35992 üzenetére
Az érdekesség: ha nem lépek be a posta oldalán, akkor a piros keretes két sor nem látszik. Ha belépek, akkor megjelenik az utolsó két állapot is. Ennek "örömére" felhívtam a postát és megkérdeztem a csomagom státuszát. Mondja a hölgy, hogy 2019.09.10. 8:00 időpont alapján még nem ért be Magyarországra, ez az utolsó bejegyzés. Erre mondom én, hogy mit látok, nálam már 11-e óta bontják az egységképzőt. Ennek kivizsgálásra kért egy képmentést, mert csodálkozott, hogy én későbbi dátumot és státuszt látok, mint ő posta általunk is elérhető nyomkövetésében, és a saját belső nyomkövetésükben. Kíváncsian várom, mit derítenek ki, hol a csomagom jelenleg. Korábban ennyi idő alatt már kézben volt az ugyanilyen kiindulású csomag.
Remélem, nem tűnt le a Feuchti-háromszögben... -
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Silent77 #35030 üzenetére
Nem létfontosságú a rendelés, így idő szempontjából nincs jelentősége. De az a baj, hogy a holland posta szerint már a szállítmány ideért a célországba több, mint 30 órája, a Posta szerint még csak úton van ide. Értem én, hogy pont nem az "én" konténeremet nyitották ki és regisztrálták, hogy megérkezett az országba, de ahogy fentebb is írtad te is, ha ülnek rajta 1-2 hetet már most, akkor mi lesz dömpingidőszakban? Azt is "értem", hogy mivel nem érkeztették még be, így hihetem azt, hogy még úton van, nyernek x napot. De akkor is: rohadt egy hely ez az intézmény (is).
-
pn4hvq
senior tag
válasz
sambenez #33052 üzenetére
Aham, nekem is sajnos gyengén látszik. Karácsonyra tervezem adni a gyereknek, így csak 1 percre volt időm megnézni, de akkor nem erőlködöm az elemcserével...
Szerk.: ha jobban rányomod a ceruzát, akkor látható lesz az írás. Az más kérdés, hogy a kijelző mikorra lesz összekarcolva...
-
-
pn4hvq
senior tag
válasz
havri1 #32441 üzenetére
Legyen igazad, és jöjjön meg mindenkinek minden csomagja
.
Utoljára tavaly ilyenkor rendeltem 5-6 dolgot is EU Expresszel, de az Anglián keresztül jött.
A mostani okospostás rendelések egy része Németországon keresztül jön és amennyire jól(?) értelmeztem, ezek Feuchton keresztül indulnak Magyarországra. De lehet, hogy benéztem valamit...Szerk.: hmm, vagyis a 1Tracking szerinti bejegyzésed:
2018-11-05 17:00:00 Customs clearance processing complete.
Még a kínai vámolást jelenti? -
pn4hvq
senior tag
Hmmhmm, kezdek kicsit félni ettől a Feucht-tól. Nekem 3 csomagom jön elvileg azon keresztül. Ebből 2 saját részre karácsonyra, egyet pedig másnak rendeltem szintén karácsonyra.
-
pn4hvq
senior tag
Jól tudom, hogy a CN-001 jelzésű raktár az UK-ban található? Vagyis gyorsan ideér mindenféle áfa/vám nélkül?
-
pn4hvq
senior tag
válasz
szabi__memo #32182 üzenetére
-
pn4hvq
senior tag
válasz
_petja_ #32146 üzenetére
Teljesen véletlenszerű a priority line szállítás összege. Szerintem a 360$ összegbe "belefér", hogy csak ennyi legyen. Ha kinézted a terméket, akkor nyugodtan elhiheted, hogy ez csak 320Ft-nyi szállítás lesz.
Ha eu priority line railway, akkor az vonattal jön nagyon lassan. -
pn4hvq
senior tag
Segítséget kérnék:
Tegnap rendeltem egy telefont honkongi raktárból EU Priority line postával. Ma feladták sima regisztráltként.
TN: CY140127798DE
Azon kívül, hogy írtam a supportnak mit tehetek még? -
pn4hvq
senior tag
Kuponeső kezdődik. Első kör: 11.04 17:00
-
pn4hvq
senior tag
válasz
yeezymeezy #31583 üzenetére
Semmi, benéztem a szállítási módot..
-
pn4hvq
senior tag
válasz
kinaicuccok #29953 üzenetére
1. Valóban garanciális kérdés miatt volt a refund. Közben megválaszolták, hogy a tranzakciós költség volt a különbség. Nem kötöm fel magamat az összegen, de továbbra is csökkent a GB felé a bizalmam
.
2. A tegnapi ticket okán mag megjött a GB által kezdeményezett refund teljes összege, és visszakaptam a pontokat is.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
sepsi0 #29936 üzenetére
A gyerek ezt nézte ki magának piros fekete színkombinációban.
Ráadásul a 36-os helyett (ami amúgy is nagyobb méret lenne, mint most kéne) a legközelebbi méret 39-es más színben... -
pn4hvq
senior tag
Két "nemörülök" tapasztalat GB-tel kapcsolatban:
1. a refundnál levonódott a megbeszélt értékből a Paypalnak fizetendő díj (rákérdeztem, még nincs reakció)
2. a kinézett méretű és színű cipőt kifizettem majd 1 hete, de csak paid státusza volt. Rákérdeztem, hogy mikor adják fel, erre az a válasz, hogy már nem árusítják, válasszak másikat. Nem találtam a gyereknek megfelelőt, így refundot kértem, de fel volt használva 2.64$-nyi pont is. Kíváncsi vagyok azzal mi lesz. Természetesen kifizetni csak úgy tudtam, hogy volt még készleten...
Magánvéleményem: kezd egyre megbízhatatlanabbá válni a GB, csalódott vagyok, pedig saccra 1000 dollár feletti értékben rendeltem már tőlük.
Nem a Paypal díj összege, vagy a pontok a kérdés, hanem a kereskedői hozzáállásuk. -
pn4hvq
senior tag
Június 20-ától szerencsekerék és kapura rugós játék
-
pn4hvq
senior tag
válasz
atee_13 #29856 üzenetére
Én írtam tapasztalatot hibás Huawei kijelző ügyében neked. Ugyanezt játszották el, de 3 naponta írtam nekik, hogy még nem kaptam meg a refundot. Erre jött a következő, hogy adjak másik paypal címet, mert valamilyen hiba miatt a nem tudja arra küldeni a pénzügyi részlegük. Csináltam másik paypal címet, oda 2 vagy 3 nap alatt megérkezett a refund.
Hozzáteszem, előtte is, azóta is hiba nélkül tudok vásárolni arról a "problémás" paypal címről. -
pn4hvq
senior tag
-
pn4hvq
senior tag
válasz
cidalain #29583 üzenetére
Nem érkezett refund, meg is néztem, és a telefonon lévő paypal app is azonnal jelezne.
Szerk.: nem él már a védelem ennél a tranzakciónál.
Magán a visszaküldésen nem problémáztam, az az eredetileg általam választott szállítási mód miatt lenne (tudomásom szerint) körülményes. Pláne, ha újra vagy újat küldenének, amire ismét rájönne egy Eu express díj vagy áfa. Erre írtam, hogy annyit nem ér a telefon. Csak dühítő, hogy 5 hónap használat után tönkrement.Leejtve nem volt, karc nincs rajta, mondhatnám, kímélve volt, de ez mindegy is. Az itthoni szervizdíjra pedig közel annyit mondtak, mint a vásárláskori ára. -
pn4hvq
senior tag
válasz
atee_13 #29577 üzenetére
Nekem tavaly november elején vásárolt Huawei kijelzője halt meg, vagy, összevissza érzékel, vagy semmit, vagy több betűt is ír. Én ezt egy másik telefonnal videoztam le, tettem fel youtube-ra, és ticketben írtam le a gondomat (mellékelve a youtube-os linket). Kemény 15$-t ajánlottak fel, de csak a kijelző ebay-en 24$, amit meg is írtam nekik. Erre írtak 20$-nyi refundot 05.18-án, és visszaigazolták, hogy küldik. Azóta sem ért még ide
. Hétfőn rájuk írok ismét, hogy hol a refundom.
Ja, folyamatosan 45 napos pénzvisszafizetési garanciát írtak, amiből természetesen már kicsúsztam: "After reviewing your case, it has passed 45 days money back guarantee, but you can send it back for free repair.".
Alternatívaként visszaküldhetem és kijavítják, de EU expresses rendelés volt, ami miatt szerintem csak bonyolítanám a postázást , és 1-1 hónapnyi oda-vissza utat saccolnék. Ha visszafelé a vámon megfognák, áfa és társai. A szintén 80$-os telefonnál nem ér ennyit az egész.
Huawei-t kétszer vettem: először és utoljára.
A 180 napos paypal már szintén lejárt 2-3 hete.
-
pn4hvq
senior tag
Tavaly november elején vettem egy telefont, most összevissza érzékel a képernyő (leejtve nem volt, sérülés nincs, gondolom egyszerűen meghalt az a része). GB-nél ticketet nyitottam, mivel "lejárt a 45 napos pénzvisszafizetési garancia", 15USD-t ajánlottak. Még visszaküldés+javítás is szerepelt opcióként, de EU Expressel volt rendelve, így feltételezem, a vissza és újraküldés körülményes lenne (áfa miatt).
Ebayen csak a screen 25USD (plusz javítás költsége). Ezt megírtam nekik, de ismét a 45 napra hivatkozva most 20USD-t ajánlottak fel.
Paypal tekintetében már lejárt a 180 nap.
Érdemes lehet velük a 20USD felett alkudozni vagy így jártam? Valakinek van hasonló tapasztalata? -
pn4hvq
senior tag
válasz
szabi__memo #29367 üzenetére
(#29296) Silent77 Ugye tudod, hogy nem én vagyok a GB?
(#29299) Silent77 Amúgy de, de psszt.
Hát innen tudja -
pn4hvq
senior tag
Mai húsvéti tojástörés eredménye
:
-
pn4hvq
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #27274 üzenetére
Írd nekik, hogy megrendelted azóta máshonnan, ami meg is érkezett, ezért a most átvett csomagra nincs szükséged (átvételkor pedig nem tudtad beazonosítani a csomagot a többi rendelésed közül, így jóhiszeműen történt az átvétel). Kérdezz rá, hogy a visszaküldést fizetik részedre vagy mi legyen a megoldás, mert a termék már nem kell neked.
-
-
pn4hvq
senior tag
válasz
LantosBerry8 #24898 üzenetére
Ha még nem tetted, próbáld a csomagszám alapján megnézni a nyomkövetést akár a dpd.com-on, akár a dpd.hu-n. Legalább azt látod, hogy az utazása melyik pontján tart a csomagod.
Értesítés ügyben nincs információm, mert melóhelyre kérem, itt mindig van valaki. -
pn4hvq
senior tag
Status:
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Time:
Wed, 22 Nov 2017 16:16:21Ez az LVS kezdetű, belga regisztrált csomagokra jellemző bejegyzés. Amúgy az a bejegyzés akkor született, amikor Belgiumba ért. Nálam ezek 1-2 hét alatt megjöttek korábban ezután a bejegyzés után. Lehet, hogy a karácsonyi csomagáradat miatt valahol belassult. Én még várnék...
-
pn4hvq
senior tag
Fúbazz. A november 11-én shipped EU Express rendelésem beért UK-ba. Elvileg 19-én itt lesz
.
Pedig már lemondtam róla, hogy beér a fa alá. Remélem, nem csalódok és valóban megérkezik.
Jelige: Van még remény! -
pn4hvq
senior tag
válasz
szabi__memo #23718 üzenetére
A felajánlott 1$-os árból kiindulva átalakítóra tippelnék.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
MittuDomain_ #23520 üzenetére
Én is kaptam ugyanilyen levelet ma, és az elmúlt kb három hétben leadott review-imért én sem kaptam semmit :S.
-
pn4hvq
senior tag
USB-s bluetooth van most olcsón (headsethez szeretném használni)?
Múltkor volt valami Orico márkájú volt, de nem találom.
americanidiot: feltételezem, van egy (vagy több) "szerencsés" konténer, amit a vámosok tüzetesebben vizsgálnak át. Természetesen valószínűleg az én 5 rendelésem is ebben utazhat. Murphy
.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
KamuMazsola #22709 üzenetére
Nálam ugyanez :S.
Chrome és Firefox alól is próbáltam. -
pn4hvq
senior tag
válasz
cidalain #22673 üzenetére
teló, tablet, tv box, router gyorsan jön (=kicsi doboz), pl a porszívó, légtisztító meg lassan (=nagy doboz).
Mindegyik még csak "A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé." státuszban van:
11.04 shipped - telefon
11.09 shipped - Xiaomi router
11.11 shipped - Xiaomi porszívó
Félreértések elkerülése végett nem nyavalygok, csak egyrészt türelmetlen vagyok, van, ami karácsonyra van szánva, és nem egy olyan tapasztalat volt fentebb, hogy 1,5 hét alatt a rendelés kezdetétől már meg is kapták a csomagot. Nem értem a szállításbeli hatalmas sebességkülönbségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest